Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 18 december 2016 om 11:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Rox

Deze week heb ik eindelijk weer eens games uitgespeeld. Allereerst The Last Guardian. Die had ik natuurlijk al gerecenseerd, en had er toen al 13 uur inzitten, maar tegen het einde aan werd ik helemaal gestoord van de besturing. Nu ben ik wel blij dat ik toch nog even het einde bekeken heb, haha. Had de ervaring niet willen missen, maar zoals ik al aangaf gooit de ouderwetse besturing veel roet in het eten. Zonde.
De tweede game die ik uitgespeeld heb is Telltale's Batman. Grappig, ik vond episode 1 niet zo sterk weet ik nog. Maar na 5 episodes vind ik dit zelfs een van de beste games dit jaar. Geweldig. Een aanrader!
Verder ontving ik deze week Super Mario Run op mobile. En wat een coole game! Een aanrader voor iPhone/iPad zoals je komende week in de review kunt lezen!
the last guardian uitgespeeld

Jimmy

Ik heb deze week de tiran uitgehangen en geprobeerd zo goed als over de gehele wereld een staatsgreep te houden. Gelukkig heb ik het hier over Total War Warhammer, want ik als vooraanstaande leider lijkt mij niet zo'n heel slimme zet.
De reden om terug te keren naar de magische wereld is omdat er een nieuwe DLC aan de game toegevoegd is, waarvan de review ook al op XGN.nl te vinden is. Voor de rest heb ik Just Cause 3 gekocht, maar ben ik er nog niet echt aan begonnen.
realm of the wood elves gekocht

Laura

Gekocht: ABZÛ
Uitgespeeld: -
Deze week ben ik voornamelijk met Destiny bezig geweest (wat een verrassing), vanwege het kerstevent The Dawning. Hierin heb ik mij aan verschillende Sparrow races gewaagd en ben ik in de Vanguard Elite Strike playlist al hard bezig gegaan met het behalen van een dikke score. Ook heb ik al de nodige toffe shaders vrijgespeeld; ik ben helemaal in mijn nopjes met dit toffe evenement dus.
Daarnaast heb ik aan het begin van de week ABZÛ aangeschaft, een toffe en unieke indiegame. Visueel ziet de game er echt prachtig uit met een unieke artstyle. De game is vrij ontspannend en daarme voornamelijk tof voor tussendoor, als je een even een pauze wil van al dat knalgeweld dat zich in andere games afspeelt.
abzu gekocht

Populair Nieuws