De 10 beste game trailers 2016

  Het einde van het jaar nadert en we kunnen wel stellen dat 2016 een hectisch jaar is geweest voor de gamewereld, maar de trailers van dit jaar zijn wederom oogverblindend mooi. Check hier De 10 beste game trailers 2016.

  Wat games betreft is 2016 een jaar van ups en downs, games die ontzettend onder de aandacht werden gebracht, maar uiteindelijk toch een teleurstelling bleken te zien. Maar er waren natuurlijk ook games die ontzettend goed uit de verf zijn gekomen en wel voldoen aan onze hoge verwachtingen.

  Het enige wat vrijwel nooit tegenvalt aan een game, is de trailer. Te gekke actiescènes, ongelooflijke graphics en gave muziek. Dat zijn maar een aantal onderdelen uit het receptuur van een te gekke trailer en de trailers die je in dit lijstje tegenkomt hebben nog veel meer dan dat. Check hier de beste 10 game trailers 2016.

  10. Titanfall 2: Become One

  De hooggeprezen game die eigenlijk op het verkeerde moment uit kwam. Titanfall 2 heeft ontzettend positieve reacties gekregen van critici, maar de releasedatum is tussen de releasedata van Battlefield 1 en Call of Duty: Inifnite Warfare gepropt. Dit heeft de verkoopcijfers tamelijk laag gehouden.

  Maar dat maakt de game er absoluut niet minder op en dat bewijst bovenstaande trailer ook. Je ziet een connectie tussen man en titaan, in een wereld verscheurd door oorlog.

  Als je meer wilt weten over Titanfall 2, Check dan onze Titanfall 2 Review!

  9. Halo Wars 2

  Een franchise die al jaren lang mee gaat. Halo belooft altijd een hoop actie, veel geweld en de raarste vijanden van andere planeten. "Captain Cutter" en zijn crew komen oog in oog te staan met 's wereld grootste bedreiging tot nu toe: "The Banished".

  In de trailer zien we Captain Cutter ten strijde trekken tegen The Banished. Cutter loopt recht door het slagveld richting zijn vijand Atriox, die hetzelfde doet. Ze lopen elkaar tegemoet terwijl de rest in slow-motion vecht. De trailer loopt af met een open einde, de strijd tussen deze twee eindbazen ga jij zelf voeren in Halo Wars 2.

  Meer weten over Halo Wars 2? Check dan onze Halo Wars 2 Gameplay Preview!

  8. The Last of Us part 2

  Eén van de late 2016 trailer releases van dit jaar is The Last of Us 2. Tijdens de Playstation Experience werd de game aangekondigd. Er werd vermeld dat de game nog in staat van early development verkeert. Dus we zullen nog even af moeten wachten.

  De trailer duurt misschien niet heel erg lang, maar het heeft wel een hoop vragen opgewekt bij de fans. We kunnen er maar niet uit komen wat de trailer nou precies betekent, Ellie is inmiddels volwassen geworden en er wordt flink gespeculeerd over Joel. Is hij nu wel of niet dood? Er zijn ontelbaar veel theorieën voor beide uitkomsten, nog even afwachten maar.

  Heb je het eerste deel nog niet gespeeld? Kom erachter of het wat voor je is en check onze The Last of Us Review.

  7. Call of Duty: Infinite Warfare

  Call of Duty: Infinite Warfare is in hevige strijd geweest met Battlefield 1 voor de release van de games. De ene vindt dat Call of Duty te veel afwijkt van zijn roots en de ander houdt daar juist weer van. Een futuristische wereld die in oorlog is met zichzelf klinkt niet bepaald verkeerd.

  In de trailer zien we een hoop geweld, toffe voice acting en gigantische explosies. Daarnaast neemt Conor McGregor de leiding over een groot ruimteschip. De story trailer van Call of Duty: Infinite Warfare beloofde een hoop actie.

  Meer weten over deze game? Check dan onze Call of Duty: Infinite Warfare Review!

  6. For Honor

  Het is de tijd van de middeleeuwen, de wereld is een puinhoop. The Warborn (vikings), The Chosen (samoerai) en The Legion (ridders) gaan elkaar meedogenloos te lijf in een hevige oorlog. De game is inmiddels al als closed alpha verschenen en het is momenteel nog een kwestie van tijd tot hij uitkomt. Ubisoft heeft zich namelijk niet ingehouden met het betrekken van de fans bij de ontwikkeling van de game..

  In de trailer zien we de oppervlakte van de aarde uiteenschuren terwijl er een hevige strijd gevoerd wordt door de drie facties. De viking ziet al zijn broeders op de grond liggen, stervend of dood en vraagt zich duidelijk af of dit het waard is. Kort hierna lijkt er een vierde factor te zijn die de oorlog vanaf de achtergrond aanwakkert, de ultieme badgirl misschien?

  Meer weten over For Honor? Check dan de For Honor features!

  5. Prey

  Tijdens de E3 werd Prey geïntroduceerd met een keiharde trailer. De game zou eerst uitgebracht als een sequel door ontwikkelaar Human Head Studios, maar de game werd uit de productie gehaald door Bethesda. Inmiddels heeft Arkane Studios de taak op zich genomen.

  De nieuwe versie van Prey wordt een "re-imagining" van het oude deel. In de trailer zie je Morgan, die dezelfde ochtend meerdere malen herleeft. Vervolgens slaat de trailer om tot een ware hel, brute aliens slaan en Morgan heeft er geen problemen van om ze in stukken te blazen.

  Meer weten over Prey? Check dan onze Prey Preview!

  4. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Het is momenteel het pareltje van Nintendo waar we veel vanaf weten. Breath of the Wild wordt onderdeel van de release van Nintendo Switch, de grote aftrap. The Legend of Zelda franchise wekt bij velen onder ons flink wat nostalgische gevoelens op, maar Link is er nog steeds niet klaar mee.

  In de trailer krijgen we veel landschap van de game te zien. Met typische Zelda muziek eronder brengt dit al snel een rustgevend gevoel in je op. De art design is prachtig en de gameplay ziet er interessant uit en is echt een moderne versie van zijn voorgangers.

  Wil je meer weten over Breath of the Wild? Check dan onze The Legend of Zelda: Breath of the Wild Hands-on!

  3. Battlefield 1

  Eén van de meest geanticipeerde games van het jaar, Battlefield 1 wordt momenteel volop gespeeld. Het was schijnbaar een goede zet van DICE om de huidige generatie een game te geven die zich richt op de geschiedenis, in plaats van de toekomst.

  Vliegtuigen, tanks, zeppelins, paarden en Seven Nation Army maakt de trailer van Battlefield een heftige samenstelling van explosies, dood en verderf. Een zeer gewelddadige trailer die rilling opwekt bij het kijken.

  Wil je meer weten over Battlefield 1? Check dan onze Battlefield 1 Review!

  2. Horizon: Zero Dawn

  Natuur en machines worden één. Ontdek een wereld rijk aan natuur, maar bewoond door dino-achtige supermachines. Je stapt in de schoenen van de jonge "machine hunter" Aloy, die streeft naar het ontrafelen van de mysteries van deze wereld en het ontdekken van haar eigen lot.

  In de trailer zien we de dierbaren van Aloy die haar thuis proberen te houden, maar ze is niet makkelijk over te halen en al snel zie je dat ze er op uit is. Het is op zich geen gek idee dat ze dat wil, want het is een oogverblindend mooie wereld. Dit is de tweede trailer die is uitgebracht tijdens de E3 2016.

  Wil je meer weten over Horizon: Zero Dawn? Check dan onze Horizon: Zero Dawn Preview!

  1. Death Stranding

  Tijdens de Game Awards 2016 is er een tweede trailer van Death Stranding uitgebracht, maar veel wijzer zijn we er niet van geworden. In de eerste trailer zagen we Norman Reedus, in de tweede trailer krijgen we Guillermo Del Toro te zien. En ogenschijnlijk heeft hij een kind op sterk water bij zich?

  De trailer begint met Guillermo Del Toro die zo te zien niet helemaal zeker weet of hij die duistere tunnel onder de grond in moet gaan. Het wordt niet helemaal duidelijk of hij er in gaat, maar laten we het hopen van niet aangezien we een soort monsterlijke soldaten versie van niemand minder dan Mads Mikkelsen in de tunnel zien. Mads snapt zelf ook niet zoveel van de trailer.

  Wat de trailer volgens ons zo tof maakt is dat het zeer weinig van de game onthult, maar wel een hoop aanwijzingen geeft om over te speculeren. De game is voor ons nu nog een mysterie en dat is precies waarom we hem in de gaten houden. Verder is de trailer ook gewoon ontzettend gaaf om te zien.

  Dit is onze top 10 game trailers van 2016, ben je het er niet mee eens? Laat weten in de comments wat jij anders zou doen!

  Halo Wars 2

  Verkijgbaar vanaf 21 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.