Luxe kerstcadeaus 2016 - 10 toffe cadeautips!

Article
zondag, 18 december 2016 om 11:16
xgn google image
Het is bijna tijd voor Kerst! Kerst is voor veel mensen hét moment om lekkere cadeaus binnen te halen. De prijs maakt dan meestal niet zoveel meer uit, want het is toch Kerst. Om je een beetje hulp te geven met de keuze, zijn hier 10 luxe kerstcadeaus 2016!
Mocht je budget nou wel uitmaken, wees niet getreurd. Wij hebben ook een top 10 goedkope kerstcadeaus gemaakt, speciaal voor de mensen die wat minder geld willen besteden tijdens de kerstdagen. Voor de mensen die well all-in gaan, zijn hier 10 luxe kerstcadeaus om je keuze makkelijker te maken.
Luxe kerstcadeaus 2016 - webcam

10. Logitech C920 HD Pro Webcam

Misschien is een webcam niet meteen een cadeau waar je aan denkt bij Kerst. Maar juist daarom is het leuk om het als cadeau voor Kerst te doen. Een gave gadget die je altijd wel kunt gebruiken!
Deze camera heeft namelijk een Full HD 1080p video-opname waarmee je scherpe beelden produceert. Perfect om dus video’s of vlogs te maken. Daarnaast kun je hem ook in 1080p voor Skype gebruiken.
Bovendien bevinden er zich twee microfoons in de camera, waardoor er sprake is van mooi stereogeluid. Dit allemaal bij elkaar maakt het een goede webcam voor onder de boom.
De Logitech C920 HD Pro Webcam is al voor 79,99 verkrijgbaar bij Coolblue.

9. James Bond collectie op Blu-ray

Kerst betekent vrije dagen en voor sommigen misschien wel een kerstvakantie. Tijdens deze vrije dagen heb je alle tijd, want meestal is het veel te koud om buiten wat te doen. Waarom dan niet de tijd ‘nuttig’ gebruiken en alle James Bond films kijken?
Gelukkig is er een collectie die alle James Bond films in één bundel heeft. Helaas zit de nieuwste James Bond film Spectre er niet bij. Desalniettemin ben je wel even zoet met alle films, het zijn er namelijk 23 en ze zijn allemaal beschikbaar op Blu-ray.
De gehele Blu-ray bundel is te koop voor 129,99 euro bij Media Markt.

8. Star Wars Complete Steelbook Collection op Blu-Ray

December betekent tegenwoordig Star Wars. Afgelopen jaar kwam The Force Awakens in december in de bioscoop, dit jaar is het de beurt aan de spin-off film Rogue One.
Het mag dan wel een spin-off film zijn, je moet toch echt alle Star Wars films hebben gekeken om het optimale uit Rogue One te halen! Tijdens de kerst heb je de tijd wel, en met deze bundel ook het gereedschap.
In deze Star Wars Collection zitten de films Star Wars Episode I tot en met VII. Dus inclusief de ‘nieuwe’ The Force Awakens. Ga jij voor het eerst Star Wars kijken, of ben je een echte fan en wil je alle films in een toffe steelbook hebben? Dan is dit de perfecte mogelijkheid.
De Star Wars Complete Collection bundel is voor 99,99 euro verkrijgbaar bij Media Markt.

7. JBL Flip 3 Bluetooth speaker

Naast de cadeaus, het eten en de gezelligheid mist er nog een belangrijk element aan je perfecte kerstdag. Namelijk muziek! Er bestaan tegenwoordig wel duizenden verschillende kerstliedjes en met de JBL Flip 3 Bluetooth speaker kun jij de feestdagen een stuk meer sfeer geven.
De JBL Flip 3 is een speaker met mooie kwaliteit in zowel geluid als design. De speaker heeft mooi zuiver geluid en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast is de speaker makkelijk mee te nemen en gaat de batterij tot wel 10 uur mee.
De speaker is eenvoudig te gebruiken en mee te nemen waardoor je deze speaker ideaal kunt gebruiken tijdens de feestdagen. De JBL Flip 3 is al voor 80 euro in verschillende kleuren te koop bij bol.com!

6. MSI GL62 Gaming Laptop

Gamen kan op allerlei verschillende manieren en apparaten. Voor de PC gaming liefhebbers hebben we ook een cadeautip: De MSI GL62 Gaming laptop.
Deze gaming laptop heeft een Intel Core I7-6700HQ processor met 8GB werkgeheugen. Er zit een opslag van 1 TB HDD in en een NVIDIA GeForce GTX 960M videokaart. Met dit complete pakket kun je de allernieuwste games op een goede kwaliteit fatsoenlijk draaien!
Dit is ideaal voor de mensen die een wat minder goede computer hebben, waardoor ze veel games moeten overslaan. Aan deze laptop hangt wel een aardig prijskaartje, want hij is voor 999 euro te koop bij Media Markt.

5. Playstation VR

Nieuwe gadgets zijn altijd leuk om voor Kerst te krijgen. Door de vrije dagen heb je veel tijd om het uit te testen. Als het ook nog eens goed werkende gadgets zijn, heb je zo een top product aan de haak.
Een van de nieuwste technologische ontwikkelingen is de Playstation VR. Met deze virtual reality bril beleef je games op een geheel nieuwe manier. Je kunt namelijk 360 graden om je heen kijken tijdens het gamen. Dit geeft een unieke ervaring die zeker het proberen waard is.
Met deze virtual reality bril kun je al een aardige lijst games op de Playstation 4 met VR spelen. De lijst wordt alsmaar groter en er zitten al verschillende leuke games tussen. De Playstation VR zorgt met het lichte gewicht voor een comfortabele ervaring. In de Playstation VR zit een beeld van 120hz en een 3D-audiosysteem, hierdoor ‘draait’ het geluid met je hoofd mee.
De Playstation VR is verkrijgbaar voor 384 euro bij Media Markt.

4. Razer BlackWidow Chroma toetsenbord

Gamen gaat niet alleen maar om de games, het gaat ook om de ervaring! De uitrusting heeft veel invloed op je game ervaring. Kerst is een goed moment om bijvoorbeeld jouw toetsenbord om te zetten naar een echt gaming toetsenbord.
Een van de beste gaming toetsenborden op dit moment, is de Razer BlackWidow Chroma. Dit toetsenbord is mechanisch, waardoor de knoppen extra geoptimaliseerd aanvoelen. Hierdoor kun je sneller en nauwkeuriger reageren in games. Dit mechanische toetsenbord typt heerlijk weg en ziet er ook nog eens mooi uit.
Zo bestaan de knoppen van het toetsenbord uit allemaal LED verlichtingen. Hiermee breng je nog meer sfeer in jouw kamer. De Razer BlackWidow Chroma is voor 165 euro verkrijgbaar bij bol.com.

3. Playstation 4 Pro

Ben je op zoek naar een tof cadeau voor de Kerst, denk dan eens aan een console. En dan niet zomaar een console, maar de Playstation 4 Pro. Met de Playstation 4 Pro kun je namelijk jarenlang plezier hebben.
De Playstation 4 Pro is de nieuwste console van Sony. Deze console ondersteunt 4K gaming, waardoor jij in de allermooiste graphics aan de slag kunt gaan met toppers zoals Battlefield 1, FIFA 17 en Call of Duty.
Zelfs als je niet over een 4K televisie beschikt is de Playstation 4 Pro een goede keuze. De PS4 Pro heeft namelijk een veel krachtigere processor dan zijn voorganger, waardoor de meeste games in een stabiele 60 fps kunnen draaien.
De Playstation 4 Pro met 1TB geheugen is voor 388 euro te koop bij Media Markt.

2. Xbox One S

Net zoals de Playstation 4 Pro is de Xbox One S de nieuwste uitgave van haar soort. De Xbox One S kan in 4K streamen en beschikt daarnaast over een 4K Blu-ray speler. Het is dus een tof kerstcadeau om met 4K aan de slag te gaan!
De Xbox One S is goedkoper dan de Playstation 4 Pro en is dus ideaal als je een nieuwe console wilt en 4K gamen niet zo belangrijk vindt. Daarnaast heeft de Xbox One S een aantal betere functies ten opzichte van de normale Xbox One, zo gebruikt de Xbox One S HDR technologie waardoor games grafisch beter uit de verf komen.
De Xbox One S met 1TB geheugen en de Battlefield 1 Special Edition is in een bundel verkrijgbaar voor 348 euro bij Media Markt.

1. 4K Televisie

Het beste van het beste. Een 4K televisie zorgt voor het mooiste televisiekijken dat beschikbaar is. Met een 4K televisie heb je een veel hogere resolutie dan een Full HD-TV, waardoor alles er nog scherper en mooier uitziet. Een 4K televisie heeft namelijk 4 keer meer pixels dan een Full HD-TV!
Voor de Kerst is het natuurlijk heerlijk om thuis op de bank, met de open haard aan, televisie te kijken. Met een 4K televisie maak je die ervaring nog beter. Ideaal is natuurlijk om de 4K televisie te combineren met een nieuwe console. Zoals op de vorige pagina’s te lezen is, kun je zowel met de Playstation 4 Pro en de Xbox One S gebruik maken van je 4K TV!
De prijs van een 4K televisie verschilt. De grootte van de tv, het merk en het geluid hebben allemaal invloed op de prijs. Maar het hoeft niet heel duur te zijn: een 4K televisie kun je al binnenslepen voor 499 euro bij bol.com
Wat zijn jouw wensen voor het ultieme kerstcadeau? Laat het ons weten in de comments!