Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 22 oktober 2017 om 15:24
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Kevin

Gekocht: -
Uitgespeeld: Fire Emblem Warriors
Deze week heb ik Fire Emblem Warriors uitgespeeld. Een erg tof spel, zelfs als je (zoals ik) helemaal niet zoveel Fire Emblem games hebt gespeeld. Het spel herhaalt de formule zoals we die kennen van Hyrule Warriors, alleen dan beter. Het verhaal is wat aan de zwakke kant, maar een game waar je zeker twintig uur in kunt steken. Benieuwd naar meer? Lees eens de review die onlangs is verschenen.
fire emblem warriors uitgespeeld

Marijn

Gekocht: Little Nightmares
Uitgespeeld: Destiny 2
Ik weet het, ik ben laat met Little Nightmares. Ik had deze titel al een hele tijd op het oog, maar om een of andere reden had ik hem nog nooit aangeschaft. Tijdens de recente Halloween uitverkoop van de PS Store kon ik de Complete Edition op de kop tikken voor slechts 20 euro, leek mij een mooie deal!
Ik heb hem helaas nog niet kunnen spelen, omdat ik druk was met het uitspelen van de campaign van Destiny 2. Naar mijn mening was het verhaal een beetje cliché, maar het bood wel toffe personages, schitterende omgevingen en uiteraard fantastische gameplay, en laten we eerlijk zijn, Destiny speel je ook eigenlijk niet voor het verhaal.
little nightmares gespeeld

Roy

Gekocht: The Evil Within
Uitgespeeld: -
Ik heb deze week Evil Within gekocht! Hij is voor 8 euro in de PlayStation Store te koop en dat kon ik niet aan me voorbij laten gaan. Ik houd enorm van horrorgames en het kan wat mij betreft niet eng genoeg! Resident Evil 7 was leuk, maar alweer een tijdje geleden. Shinji Mikami, de man achter onder andere RE4, is ook verantwoordelijk voor Evil Within. Deel 2 heeft me behoorlijk gehyped, dus het leek me leuk eens aan die serie te beginnen!
the evil within gekocht

Theo

Deze week ben ik de ring in gestapt voor een professionele worstelcarriere. En ik moet zeggen, het gaat me niet zo goed af. De nieuwe worstelgame is namelijk niet de makkelijkste die ik ooit gespeeld heb. Hij biedt genoeg om te doen wat betreft modi, maar er mag nog wel een en ander aan finetuning gebeuren voor deze perfect is. Lees snel meer in de review!
Verder heb ik eigenlijk al vorige week The Evil Within 2 afgerond. En wat een toffe, enge, spannende game is dat zeg! De verbeteringen ten opzichte van het eerste deel mogen er zijn en de game biedt je nu bijzonder veel vieze onderbroek momenten. Check de review voor mijn ervaring in Union.
En last but not least heb ik deze week ook mijn avontuur on Mordor afgerond. Het voelt soms als een beetje meer van hetzelfde, maar dan absoluut bigger, better en bolder dan deel 1. Het is echt tof om forten te belegeren. Het brengt me echt terug naar de Xbox game waarin je met Aragorn en kornuiten aan de gang mocht, al is dit iets heel anders. In de Shadow of War review kreeg de game een dikke 8.8, lees snel waarom!
shadow of war uitgespeeld

Populair Nieuws