iPhone X features - 5 features van de toekomst van de smartphone

Article
maandag, 23 oktober 2017 om 9:24
xgn google image
Sinds 3 november kun je met de gloednieuwe iPhone X aan de slag. Volgens Apple is dit de toekomst van de smartphone en daarom zetten wij vijf leuke en toffe iPhone X features voor je op een rijtje!

5. Animoji

Dit is niet direct een van de iPhone X features waarvoor je de telefoon koopt, maar wel een hele leuke! Met Animoji komen de emoji's namelijk tot leven. De TrueDepth-camera analyseert van meer dan 50 spieren in je gezicht de beweging en animeert die tot een emoji. Zo kun je dus een pratende emoji sturen naar al je vrienden!
Er zijn meer dan tien emoji's aanwezig om te kunnen sturen, waaronder die van een panda, robot en een vos. Met de iPhone X in huis weet je dus eindelijk het antwoord op de vraag: ''What does the fox say?'' En je vrienden ook!
119932 1

4. Super Retina HD-display

Een prachtig scherm is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een smartphone. Nu zit er bij de toptoestellen van Apple, Samsung en andere fabrikanten standaard een fantastisch scherm in de smartphone, maar bij Apple hebben ze er voor de iPhone X nog even een schepje bovenop gedaan.
De iPhone X is het eerste toestel van Apple dat gebruik maakt van een OLED-display. De resolutie van het scherm is 2436 bij 1125 pixels en de contrastverhouding is 1.000.000:1. Een scherp beeld dus met een breed kleurenspectrum. Het is dus zeker geen straf om zometeen onderweg Netflix op te starten en een film of serie te bekijken!
119934

3. Volledig van glas

De iPhone X heeft een schermvullend display en heeft een volledig glazen voor- en achterkant. De iPhone X is verkrijgbaar in twee kleuren: space grey en zilver.
Mensen die van plan zijn om het nieuwe vlaggenschip van Apple te kopen, hoeven zich niet al te veel zorgen te maken als ze hun telefoon een keer op de grond laten vallen. De nieuwste iPhone is namelijk gemaakt van het sterkste glas dat ooit is gebruikt voor een smarthpone en kan dus beter tegen een stootje dan zijn voorgangers.
Al is het natuurlijk niet slim om je telefoon uit je handen te laten glippen, ondanks het sterke glas van de nieuwe iPhone X.
119936 1

2. Camera

Met de nieuwe camera van de iPhone X kun je zoals altijd weer mooie kiekjes schieten, zowel aan de voor- en achterkant. De professionele selfienemers onder ons kunnen zich met de 7-megapixel TrueDepth-camera heerlijk uitleven. De camera zorgt ervoor dat jij straks je selfie minder hoeft aan te passen voordat je hem de wijde wereld van Instagram ingooit!
Ook de camera aan de voorkant is veranderd. In de nieuwste iPhone zit namelijk een dubbele 12-megapixel camera. Op deze dubbele camera zitten allerlei verbeterde functies, van een nieuwe kleurenfilter tot een snellere autofocus bij weinig licht. De nieuwe camera's zijn individueel gekalibreerd en zullen dus prima hun werk doen!
119941

1. Face ID

Een mega simpel wachtwoord waarmee alleen jij jouw telefoon kunt ontgrendelen, het kan! Met Face ID kun je jouw nieuwe iPhone X namelijk ontgrendelen met je gezicht. Simpeler kan het eigenlijk niet, want je gezicht heb je altijd bij je!
Maar dit is niet het enige wat je met Face ID kunt doen, want je kunt er ook mee betalen. Veiliger kan het eigenlijk niet! Uiteraard is door Apple getest hoe goed dit werkt en fraude met maskers en foto's valt niet te plegen. Voor ons is Face ID een van de tofste iPhone X features, daarom staat hij bij ons op nummer één.

iPhone X features - Wat vind jij er van?

Wat vind jij van de iPhone X features? En ga je het nieuwe vlaggenschip van Apple in huis halen? De nieuwste smartphone sinds 3 november in de winkels. De iPhone X kost in Nederland 1.159 euro.

Populair Nieuws