Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 05 november 2017 om 14:01
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Mari

Gekocht: Call of Duty WW2
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik de nieuwe Call of Duty aangeschaft. De setting van de Tweede Wereldoorlog voelt bijna aan als thuiskomen. Na drie jaar gespring en gestuiter is het fijn om weer beide voeten aan de grond te hebben. Ook de zombiemodus lijkt weer zoals vanouds te zijn met gruwelijke vijanden. Tot ziens op het slachtveld!
call of duty gekocht

Kevin

Gekocht: -
Uitgespeeld: Overcooked
Deze week heb ik het spel Overcooked gespeeld op de Nintendo Switch. Een grappig spel waarin je samen moet werken om verschillende gerechten te bereiden. Ik ging dit spel spelen omdat ik momenteel voor mijn opleiding Gamedesign and Development een spel ontwikkel waarvan de docenten opmerkten dat het in de basics wel een beetje op deze game lijkt. In ieder geval, als je op zoek bent naar doldwaze co-op, dan is Overcooked in ieder geval erg vermakelijk!
overcooked gespeeld

Laura

Gekocht: -
Uitgespeeld: The Nonary Games
Deze week heb ik The Nonary Games op mijn PS Vita uitgespeeld, een bundel met daarin twee toffe visual novel puzzelgames: 999 en Virtue's Last Reward. De eerste game, 999, heb ik een tijd geleden al gespeeld op mijn 3DS, maar ik was nog niet eerder begonnen met Virtue's Last Reward. En deze game uitspelen duurde ook wel even, aangezien de game bijna dertig (!) verschillende eindes kent. Om het 'echte' einde te zien ben je dus wel even bezig, maar gaandeweg kom je steeds meer te weten over het toffe verhaal achter de game.
nonary games uitgespeeld

Populair Nieuws