Update - Wanneer komt Fortnite season 11 online?

  Fortnite season 11 trapt af met een grote stunt. Het einde van seizoen 10 is niemand ontgaan, want op het moment kun je de game simpelweg niet meer spelen. Alles wat we tot nu toe weten over Fortnite season 11 zetten we voor jou op een rijtje.

  Het zal je niet ontgaan zijn dat Fortnite season 11 nog niet speelbaar is. Het einde van seizoen 10 kwam met een reusachtige knal die de game volledig uit de lucht haalde. Het enige wat spelers op het moment nog kunnen zien is een zwart gat dat alles opslokt. Meer informatie kun je vinden in ons nieuwsbericht van eerder deze ochtend.

  De vraag is nu natuurlijk wanneer we het volgende seizoen kunnen verwachten. Daar heeft Epic Games op het moment van schrijven nog niets over bekendgemaakt, maar dat houdt ons niet tegen om alvast op onderzoek uit te gaan. Er blijken namelijk al wat details te zijn.

  Fortnite season 11 geruchten tonen startdag

  Zo hebben verschillende insiders zitten graven in de broncode van de game. Daaruit blijken een aantal details naar voren te zijn gekomen. Zo claimt Lucas7yoshi op Twitter (via Fortnite News) dat de code nu aangeeft dat Fortnite pas weer donderdag gelanceerd wordt.

  Voor nu is het enkel een gerucht en kan het natuurlijk ook nog veranderen. Eerder vandaag gaf de broncode namelijk een andere datum aan. Rond 09.00 uur werd er namelijk geclaimd dat de Fortnite op dinsdag weer online zou gaan en dat we dan de start van Fortnite season 11 konden verwachten. Het is diezelfde code die nu donderdag aangeeft.

  Update - Fortnite Chapter 2 is hier!

  Het ziet er naar uit dat Fortnite weer terug is. Niet als Fortnite season 11, maar als Fortnite Chapter 2. Op Twitter zijn de eerste beelden gedeeld die een gloednieuwe Battle Pass tonen. Ook kunnen we alvast zien hoe de map eruit komt te zien, want daar zijn vanochtend de eerste beelden van getoond. De servers zijn nu weer online en dat betekent dat je aan de slag kunt met het nieuwe hoofdstuk!

  Dit artikel is op 29 juni 2020 bijgewerkt.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.