Fortnite Chapter 2 Season 1 offficieel onthuld

  Fortnite is terug van weggeweest met een gloednieuwe map, personages en seizoen. Waar iedereen dacht dat Fortnite season 11 op het punt stond om aan te breken is niets minder waar. Fortnite is terug met een volgend hoofdstuk: Fortnite Chapter 2 Season 1!

  Epic Games

  Na een korte pauze is Fortnite terug van weggeweest. Wie de game nu probeert te lanceren op welk platform dan ook zal merken dat er een grote update wordt gedownload. Deze update brengt Fortnite Chapter 2 Season 1 met zich mee. De update is voor PC-spelers ongeveer 16GB, waar deze op de PS4 slechts 9GB is. Op mobiele apparaten is de update slechts 192MB.

  Tevens is de cinamatic trailer van Fortnite Chapter 2 Season 1 uitgbracht, nadat gisteravond al de Battle Pass trailer lekte.

  Naast de cinematic trailer is er ook een gameplay trailer gevonden. Deze werd door Fortnite News op Twitter ontdekt en is hieronder te zien.

  Op het moment van schrijven zijn de servers van Fortnite nog offline. Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer de servers wel weer online gaan. Ontwikkelaar Epic Games heeft de Fortnite servers wel vaker offline voordat er een gloednieuwe update aankomt, maar heeft deze rond het einde van de dag wel altijd weer online. Zodra we meer weten, updaten we dit artikel.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.