Gelekte Fortnite Chapter 2 Season 1 beelden hinten naar een nieuwe map

  Fortnite-fans hoeven zeer waarschijnlijk niet al te lang meer te wachten tot ze waar aan de slag kunnen gaan met dit avontuur. Dat blijkt uit Fortnite season 11 gelekte beelden. Seizoen 10 stopte met een enorme knal, die het spel nu gepland onspeelbaar heeft gemaakt en spelers wachten in spanning af wat Epic Games gaat brengen. Het is hoogstwaarschijnlijk dat het spel nu uit Early Access kan.

  Op het moment is Fortnite season11 niet speelbaar, omdat er is besloten om met een reusachtige knal te eindigen. Op het moment kunnen spelers enkel een zwart gat zien. Maar nieuwe gelekte beelden geven veel hoop dat we binnenkort weer van Fortnite kunnen genieten.

  Het ziet er naar uit dat we het eigenlijk geen Fortnite season 11 mogen noemen. Zo toont de trailer dat er een nieuw hoofdstuk wordt gestart met daarin een compleet nieuw eerste seizoen en een nieuwe map. Gek is dat niet gezien het eiland waarop Fortnite zich afspeelt in een zwart gat is gezogen. Met de nieuwe beelden zien behalve de nieuwe map dat er ook kan worden gevist en dat strijders zich nu ook in vuilnisbakken kunnen verstoppen. Vooralsnog ziet het er naar uit dat Fortnite de Early Access status achter zich laat. Alhoewel Epic Games de trailers zelf officieel nog niet heeft gedeeld, lijkt alles echt.

  Fortnite season 11 beelden tonen nieuwe map en features

  Vooralsnog blijft het gissen wanneer het nieuwe seizoen nu eigenlijk van start gaat. Er zou momenteel al in de code zijn gesnuffeld, waardoor Lucas7yoshi op Twitter (via Fortnite News) beweert dat de code nu aangeeft dat Fortnite donderdag wordt gelanceerd. Andere berichten geven aan dat de broncode eerder een andere datum aangaf. Eerder werd beweerd dat Fortnite op dinsdag weer online zou gaan en dat we dan de start van Fortnite season 11 konden verwachten. Uiteindelijk blijft het een verassing wat Epic Games allemaal voor ons in petto heeft.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.