Lord of the Rings serie zoekt mensen die naakt willen gaan

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 18:00
lord of the rings the return of the kingf1593158817
Over de Lord of the Rings serie wordt steeds meer en meer bekend. Dat is heel goed, want wij willen alles weten wat er te weten valt over de serie. De serie draagt een enorme hoeveelheid hype met zich mee en dit zal absoluut niet voor niets zijn. Toch komt er nu wel heel opmerkelijk nieuws rondom de productie, want er wordt gezocht naar mensen die naakt willen.
De makers van de serie zijn op zoek naar nog een aantal acteurs. Niet gewoon mensen die een rol willen spelen, maar acteurs die oké zijn met naakt op beeld verschijnen. Dit is een heel nieuw ding in de films die wij gezien hebben van de wereld in ‘Middle-Earth’.
Veel fans zijn hier dan ook helemaal niet blij mee. Ze vinden het niets toevoegen aan de wereld en zijn bang dat er een soort Game of Thrones van de serie gemaakt zal worden. Dit is niet de bedoeling, want dit is Lord of the Rings. Een heel andere wereld met een heel andere sfeer en heel andere mensen.
Of de makers naaktheid echt zullen toevoegen aan de serie is nog de vraag, maar ze zijn wel op zoek. Dit valt op te maken uit onderstaande tweet van TheOneRing.

Waar gaat de serie over?

We weten nog steeds niet heel veel over de aankomende serie, maar een aantal dingen zijn wel bekend. De serie zal zich tientallen jaren voor het eerste deel van The hobbit afspelen in het zogenoemde tweede era.
Dit was de tijd waarin Sauron voor het eerst zijn troepen verzamelde om Middle Earth over te nemen. Dit zal hoogstwaarschijnlijk een deel zijn van het verhaal in de serie. Ook zullen een jonge Galadriel en Elrond in ieder geval in de serie voorkomen.
Wij kunnen niet wachten om meer te weten te komen over de serie. Denken jullie dat het een succes wordt?