TV series in 2018 die al zeker een nieuw seizoen hebben!

  Je hebt eindelijk eens tijd om een serie te kijken en BAM; je komt erachter dat jouw nieuwe favoriete serie er al na twee seizoenen mee stopt. De wereld van tv-series is onvergeeflijk, maar om aangename verrassingen te voorkomen, zetten wij een aantal toffe TV series in 2018 voor je op een rijtje die zeker terug zullen keren!

  5. The Punisher

  De eerste dertien afleveringen van The Punisher waren een groot succes. Zoals je kan lezen in onze The Punisher seizoen 1 review, is er genoeg ruimte voor meer. Voor fans goed om te weten dat Netlix de serie sowieso een tweede seizoen gunt, waardoor The Punisher één van de TV series in 2018 zal zijn waar weer veel mensen naar uit zullen kijken.

  De rol die Jon Bernthal neer weet te zetten als Frank Castle/The Punisher, is er eentje die je niet snel in een serie ziet. Zeker niet na slechts één seizoen. Meestal duurt het een aantal seizoenen voordat je een echte band met een personage krijgt, maar in het geval van The Punisher was slechts één reeks al genoeg. Dat belooft een hoop goeds voor komend jaar!

  4. Fear The Walking Dead

  Zombies zijn de nieuwe vampiers. Zowel in games als in films en series is het thema van strompelende ondoden populair. Waar The Walking Dead ondertussen meer gaat over hoe een nieuwe samenleving moet worden opgebouwd nu zombies geen al te groot gevaar meer zijn, kan je ook een andere serie kijken die juist de aanloop en het begin van alle ellende onder de loep neemt.

  Daarvoor moet je bij Fear The Walking Dead zijn. Zoals de naam al doet vermoeden zijn zombies hier nog wel degelijk een reden tot paniek, zeker als de wereld nog geen idee heeft wat er staat te gebeuren. Hoewel die introductie in het eerste seizoen stroef verliep, zoals je kan lezen in onze review van Fear The Walking Dead seizoen 1, is het verhaal geleidelijk beter geworden. In 2018 gaat het vierde seizoen van start.

  BBC

  3. Luther

  Idris Elba is vooralsnog niet de nieuwe James Bond, maar wel te bewonderen in films als The Dark Tower en de TV serie Luther. Laatstgenoemde zal in 2018 terugkeren voor een vijfde seizoen. Wederom met Elba als geniale politiedetective.

  Net als veel andere TV-series, draait het in Luther om een merkwaardig duo, dat tegen wil en dank samen moet werken. In het geval van Luther is dat met psychopaat Alice Morgan (gespeeld door Ruth Wilson), die hem zo nu en dan helpt met het geven van inzicht in de hoofden van moordenaars. Maar voor die informatie betaalt Luther gaandeweg een hoge prijs, wat dan ook naar voren gaat komen in het vijfde seizoen van Luther.

  Netflix

  2. House of Cards

  Amerikaanse politiek is een gevaarlijk spelletje waarbij afpersen en chantage geen onbekenden zijn. In de serie House of Cards speelt Kevin Spacey de rol van democraat Frank Underwood en krijg je een kijkje in het manipulatieve spel dat wordt gespeeld in de Amerikaanse politiek.

  Begin oktober werd het zesde seizoen van de serie aangekondigd en vlak daarna kwam ook de bevestiging dat het zou gaan om het laatste seizoen. Netflix ontkende dat die aankondiging iets te maken had met de beschuldigingen aan het adres van Spacey (en zijn ontslag). Begin deze maand werd bekendgemaakt dat Robin Wright het stokje van hoofdrol overneemt van Kevin Spacey voor het zesde en laatste seizoen van House of Cards.

  1. Narcos

  Iedereen heeft maar beperkt de tijd om TV-series in 2018 te kijken. Maar als we één suggestie mogen geven om zeker een kansje te geven, dan is het toch wel Narcos. In de eerste drie seizoenen zie je de strijd tegen drugskartels vanuit de ogen van DEA agent Javier Pena (gespeeld door Pedro Pascal). Volgend jaar neemt acteur Michael Pena het stokje over en worden de Mexicaanse kartels aangepakt.

  Dat de Mexicaanse kartels niet staan te springen om aandacht bleek eerder dit jaar, toen één van de locatiespotters voor de serie dood werd teruggevonden. Het was een tijdje de vraag of de serie überhaupt door kon gaan, aangezien het merendeel van de serie ook op locatie zou worden gefilmd. Uiteindelijk is besloten om toch door te gaan met de productie van deze titel in de lijst met TV series in 2018 die terug zullen keren.

  Mocht je de serie vanaf het begin willen zien, dan kan je het eerste seizoen op Blu-ray halen. Het tweede seizoen kan je hier bestellen. Zoals je kan lezen in onze Narcos seizoen 2 review is die zeker de moeite. Als Netflix die lijn door kan zetten in het aankomende vierde seizoen, dan komt het ongetwijfeld helemaal goed!

  Welke TV series in 2018 kijken jullie het meeste naar uit om verder te kijken?

  Er zijn flink wat acteurs en actrices die af moeten wachten of ze volgend jaar weer in de schoenen van hun rol staan. Onze vraag aan jullie is dan ook naar welke al aangekondigde renewal je het meeste uit kijkt. Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.