Beste nieuwe TV series 2017 - Nieuwelingen doen niks onder!

Article
donderdag, 14 december 2017 om 12:05
xgn google image
Bijna de hele wereld is in de ban van het fenomeen series en bingewatchen is een woord dat steeds vaker in de mond wordt genomen door de mens. Nieuwe series zijn dan ook altijd welkom en in 2017 hebben we weer een paar nieuwe pareltjes mogen bekijken! Dit zijn de best nieuwe TV series 2017, kijken maar!

10. Star Trek Discovery

In 2566, tien jaar voor het verhaal van Kirk, Spock en the Enterprise, wordt er door de USS Discovery een ontdekking gedaan van nieuw leven en nieuwe planeten, terwijl een Starfleet officier probeert de aliens beter te leren begrijpen. In deze Star Trek serie is voor de verandering niet de kapitein de hoofdrolspeler, maar een vrouwelijk luitenant-commandant genaamd Michael Burnham (gespeeld door Sonequa Martin-Green).
Star Trek Discovery is een serie van CBS, geschreven en geproduceerd door Bryan Fuller en Alex Kurtzman. De serie heeft in 2017 aardig wat vertraging opgelopen, want Star Trek: Discovery zou in eerste instantie te zien zijn in januari 2017, maar dat werd september 2017. De serie bestaat uit vijftien afleveringen, waarbij de tweede helft van het eerste seizoen op zeven januari gelanceerd zal worden.
123141

9. Riverdale

In deze perfecte mix waar allerlei toffe aspecten uit de jaren 90 voorbijkomen, volg je het spannende verhaal rondom de dood van Jason Blossom, een populaire middelbare scholier uit het stadje Riverdale. Het stadje lijkt oersaai, maar dat is het allesbehalve. Wanneer er iemand geheimen blijkt te bewaren over de dood van Jason, dan gaan de remmen los.
Deze mysterieuze dramaserie wordt geproduceerd door CBS Television Studios en Warner Bros. in samenwerking met Berlanti Productions. In eerste instantie zou Riverdale een film onder de naam van Warner Bros zijn, maar het ging verder als een serie. Riverdale is te zien op Netflix, waar elke week een nieuwe aflevering op verschijnt.

8. American Gods

Op nummer acht van beste nieuwe TV series 2017, staat American Gods. In onze American Gods review gaven wij de serie een 7.5 en beschreven we het als een uiterst vreemde serie. Wanneer Shadow (Ricky Whittle) uit de gevangenis komt krijgt hij goed nieuws én slecht nieuws dat zijn leven op de kop zet.
American Gods is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman. Bryan Fuller en Michael Green hebben de taak van Starz gekregen om het boek te vertalen naar het scherm. Van American Gods is één seizoen uit en er komt een tweede seizoen, maar het eerste seizoen is niet te zien op Netflix.
123145

7. Godless

In Godless volg je een outlaw genaamd Frank Griffin (Jeff Daniels) die in de 1880's de westkant van Amerika terroriseert. De crimineel jaagt op Roy Goode (Jack O'Connell,) een voormalig lid van zijn bende. Frank's achtervolging leidt hem richting La Belle in New Mexico, een plek waar bijna alleen maar vrouwen te vinden zijn. Een heerlijke mysterieuze western!
Deze mini-serie is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Scott Frank en bestaat uit zeven afleveringen. De serie is te zien op Netflix en heeft bijna overal wel positieve recensies gekregen. Een serie om in de gaten te houden dus, eentje voor in het lijstje beste nieuwe TV series 2017!
123146

6. Legion

David Haller (Dan Stevens) is een jonge jongen met veel problemen en schijnbaar ook schizofreen. Maar nadat hij op iets vreemds stuit, verandert zijn leven in één klap compleet. David ontdekt dat hij speciale krachten heeft en dat zorgt voor een aantal geweldige scènes in deze serie.
De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Marvel. Legion is verbonden met de X-Men-filmserie en wordt uitgezonden op televisiezender FX Networks. Legion is helaas niet op Netflix te zien.
123147

5. 13 Reasons Why

13 Reasons Why is een razend populaire serie op Netflix, maar deze gaat niet ongeschonden door het leven. Het thema van de serie is best wel controversieel, namelijk zelfmoord. Clay Jensen's (Dylan Minnette) klasgenoot en crush Hannah Baker (Katherine Langford) pleegt zelfmoord en het meisje laat dertien tapes achter met de reden waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. Een heftige serie.
Controversieel dus, maar dat houdt Netflix niet tegen! Deze Netflix original startte in 2017 en van de serie zal in 2018 een nieuw seizoen verschijnen. Eén van de beste TV series 2017!
123148

4. The Punisher

Dit superheldenverhaal gaat over iemand zonder superkrachten. Frank Castle (John Berthal) zijn familie wordt vermoord en de ex-marinier heeft maar één doel: het wreken van zijn familie. John Berthal als The Punisher is bruut, gewelddadig, en duister, op een fantastische manier.
In onze The Punisher review onderschrijven wij dit nogmaals, want de serie over de man uit het Marvel-universum behoort zeker tot de beste TV series 2017. Het eerste seizoen van The Punisher bestaat uit dertien afleveringen en die staan allemaal op Netflix.
123149

3. Taboo

James Keziah Delaney (Tom Hardy) keert terug naar Londen tijdens de oorlog in 1812 om het scheepvaartimperium van zijn overleden vader te herbouwen. Alleen de overheid en zijn grootste concurrent willen zijn erfenis koste wat het kost opeisen en zijn bereid om daar alles voor te doen. Zelfs het plegen van de nodige moorden! Een serie vol spanning en drama.
Deze Britse televisieserie, gemaakt door de familie Hardy en geproduceerd door Ridley Scott, wordt uitgezonden op de BBC en is te zien voor iedereen met een abonnement bij Videoland. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en in maart werd er aangekondigd dat er een tweede seizoen zal komen.
123150

2. Mindhunter

In Mindhunter volgen we twee FBI-agenten die aan de basis staan van een grote ontwikkeling binnen de FBI. De twee agenten, Holden Ford (Jonathan Groff) en Bill Tench (Holt McCallany), proberen het doen, laten en denken van verschillende seriemoordenaars te begrijpen en dat zorgt voor een aantal geweldige verhalen, want sommige seriemoordenaars zijn niet op hun mondje gevallen.
Deze Netflix Original, waarin geweldig geacteerd wordt, wordt mede geregisseerd door niemand minder dan David Fincher en bestaat uit één seizoen met tien aflveveringen. Onlangs werd het tweede seizoen aangekondigd.
123152

1. Big Little Lies

Op nummer één dan van beste nieuwe TV series 2017: Big Little Lies. Voor het grote publiek een iets mindere bekende serie dan een aantal andere in dit lijstje, maar zeker eentje van het hoogste kaliber. In onze Big Little Lies review kreeg de serie zelfs een 9! 'Geweld, angst, seks en grof taalgebruik.'
Deze zwarte komedie/drama serie volgt het leven van drie moeders, Madeline Martha Mackenzie (Reese Witherspoon), Celeste Wright (Nicole Kidman) en Jane Chapman (Shailene Woodley.) De drie moeders buigen zich over moord en misdaad en het perfecte leven in onze samenleving wordt verkend, maar 'a perfect life is a perfect lie!'
Deze HBO-serie heeft één seizoen van zeven afleveringen. In 2018 komt HBO met een tweede seizoen op de proppen.

Beste nieuwe TV series 2017 - Wat is jouw nummer één?

Dit zijn volgens ons de beste nieuwe TV series 2017. Ben jij het eens met onze lijst? Welke serie hoort volgens jou de eerste plek in dit lijstje te krijgen?

Populair Nieuws