Top 6 aangekondigde multiplayer games van E3 2021

Article
zaterdag, 19 juni 2021 om 15:00
wariowaref1623774952
Bij E3 2021 hebben we weer zat nieuwe multiplayer games gezien. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet hebben we een top 6 aangekondigde multiplayer games van E3 2021 gemaakt zodat jij weet welke games je in de toekomst in de gaten moet houden.
Aankondigingen en E3, het blijft toch een dynamisch duo waar we van houden. Ook deze E3 werd er weer gestrooid met aankondigingen, waaronder ook heel veel nieuwe multiplayer games. Daarom hebben we een top 6 aangekondigde multiplayer games van E3 2021 gemaakt, zodat jij weet welke multiplayer titels je dit jaar of misschien iets verder in de toekomst moet halen.

WarioWare Get It Together

We hadden niet zo gauw verwacht ooit een WarioWare game tussen een top 6 aangekondigde multiplayer games van E3 2021 te zetten, maar het is toch echt zo. De nieuwe WarioWare titel is gewoon met zijn tweeën te spelen, in tegenstelling tot eerdere delen waar je de microgames in je eentje moest voltooien. Je kan elkaar helpen, maar het is natuurlijk veel leuker om elkaar dwars te zitten, het is natuurlijk niet voor niets een Wario game. WarioWare Get It Together komt op 10 september al uit.

Redfall

Bij de persconferentie van Xbox en Bethesda werden we nog verrast met een nieuwe IP van Arkane Studios genaamd Redfall. De game stond al een tijdje bekend op verschillende fora als Project Omen, maar nu weten we dat de game Redfall heet. Het is een co-op shooter waarin je met drie vrienden de strijd aan kan gaan tegen een groep vampieren. Ieder personage heeft zijn eigen unieke vaardigheden die je kan inzetten om de strijd te winnen. De game staat gepland voor de zomer van 2022.

Forza Horizon 5

Met het plezier van Forza Horizon 4 nog redelijk vers in ons geheugen is Forza Horizon 5 natuurlijk ook een plekje in de top 6 aangekondigde multiplayer games van E3 2021 waard. Het nieuwste deel van de racingfranchise zal zich deze keer in Mexico afspelen waar we ook een gigantische biodiversiteit kunnen verwachten. Met een nieuw communicatiesysteem is online samenspelen makkelijker dan ooit. Vanaf 9 november kan je al met je vrienden door de woeste landschappen van Mexico scheuren.

Contraband

Wederom een aankondiging uit de presentatie van Xbox en Bethesda, Contraband is een nieuwe game die om smokkelen lijkt te draaien. Dat wil je natuurlijk niet in je eentje doen en dus kan je in co-op maximaal genieten van de open wereld die we gaan krijgen. We weten ook al dat de game zich zal afspelen in de jaren '70 in de fictieve wereld van Bayan. Wanneer de game uitkomt is nog onbekend, want er is niet eens een indicatie gegeven over wanneer de game mogelijk kan verschijnen.

Mario Party Superstars

Als je niet veel waarde hecht aan je vriendschappen, dan hoort Mario Party Superstars absoluut ook thuis tussen de top 6 aangekondigde multiplayer games van E3 2021. Nintendo pakt het deze keer net wat anders aan dan de vorige keer, want nu kan je vanaf het begin elkaar online de dood in ergeren. Met meer dan 100 mini-games hoef jij jezelf in ieder geval niet vervelen terwijl je deze Mario Party speelt. Vanaf 28 oktober kan je in ieder geval weer al je vriendschappen slopen op de Nintendo Switch.

Halo Infinite multiplayer

Toegegeven, dit is niet echt een aankondiging, want we weten al heel lang dat Halo Infinite eraan komt, maar het is wel de eerste keer dat we de Halo Infinite multiplayer te zien krijgen. Daarbij zijn er ook nog heel veel aankondigingen gedaan over de multiplayer, zoals Battle Passes die nooit verlopen en dat de multiplayermodus van de game free-to-play zal zijn. Er is weer zat om fans van Halo om naar uit te kijken, zeker als het op het gebied van multiplayer is. Het eerste seizoen moet tegen het einde van dit jaar verschijnen.

Andere aangekondigde multiplayer games van E3 2021

Natuurlijk zijn er nog veel meer multiplayer games die buiten de top 6 aangekondigde multiplayer games van E3 2021 vallen, maar van de meeste wisten we al dat ze kwamen. Zo heb je natuurlijk ook nog Battlefield 2042, Party Animals en Riders Republic. Helaas kan je niet alles kwijt in de lijst en dus zullen deze games het moeten doen met een eervolle vermelding. In ieder geval weten we zeker dat er de komende jaren meer dan genoeg multiplayervermaak is.

Populair Nieuws