De top 10 beste E3 2021 trailers

Article
zaterdag, 19 juni 2021 om 16:00
e3 2021 games verwachtingen5f1622649894
De E3 2021 zat boordevol toffe onthullingen, wereldpremières. interviews en meer. Natuurlijk zagen we het meeste voorbij komen in de vorm van trailers en daarvan hebben wij nu een selectie gemaakt. Dit is de top 10 beste E3 2021 game trailers!

10. Breath of the Wild 2

We trappen deze top 10 af met de aankondiging waar menig Nintendo bezitter al een tijdje op hoopt. The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 heeft met een korte nieuwe trailer eindelijk een indicatie wanneer we weer aan de slag mogen met Link! In 2022 is het zover! Het verhaal in BOTW2 lijkt direct aan de sluiten op dat uit deel één, dus we hebben nu nog mooi te tijd om die game nog eens dunnetjes over te doen!

9. Redfall

Tijdens de E3 2021 showcase van Microsoft zagen we ineens een nieuwe game van Arkane voorbij komen. In de trailer was een groepje mensen lekker aan het chillen in een nagenoeg verwoeste supermarkt waar overal schedels lagen. Kort daarna gingen we wat terug in de tijd en werd duidelijk waar de game over ging.
Redfall draait namelijk in zijn geheel om de strijd tegen een groep rebelse vampiers die op bloed uit zijn. Hoewel we geen seconde aan gameplay zagen zat de sfeer er lekker in in de Redfall trailer. De beelden smaken vooral naar meer!

8. The Outer Worlds 2

Een trailer vertelt soms alles behalve de waarheid. Daar hebben we de afgelopen jaren genoeg van voorbij zien komen. Een video die je gouden bergen belooft en als de game dan uit komt is het toch niet goud wat er lijkt te blinken.
The Outer Worlds 2 werd tijdens de Xbox en Bethesda showcase uit de doeken gedaan, maar de ontwikkelaar heeft eigenlijk nog niks om te laten zien. Op een komische manier krijgen we de boodschap in deze trailer te zien die alles behalve over de game gaat. Het is niet alleen een originele manier om een nieuwe game te promoten, maar ook een ontzettend vermakelijke trailer!

7. Mario + Rabbids Spark of Hope

Een van de meest grappige franchises op de Nintendo Switch tijdens E3 2021 komt uit de stal van Ubisoft. Mario + Rabbids zet het avontuur van de gekke konijnen en Mario en zijn vrienden voort in de gemengde wereld. Er is een nieuwe vijand opgedoken die het allerminst goed voor heeft met het gezelschap. Het belooft weer een hele stapel knotsgekke gevechten waarin het schattige uiterlijk een zwaar tactisch spel verbloemt. Wij hebben er al zin in door de trailer!

6. Metroid Dread

Samus is terug voor een nieuw avontuur in Metroid Dread. Nintendo wist ons te verrassen met kersverse beelden van de game waarin Samus het niet alleen op moet nemen tegen alien gedrochten, maar ook tegen robots. Het avontuur komt naar de Switch op 8 oktober 2021. Vanaf die dag is er weer een heel nieuw tweedimensionaal dat de klassieke Metroid gameplay naar een nieuw niveau tilt.

5. Forza Horizon 5

Microsoft kon bijna niet anders dan de nieuwe telg in de Forza franchise aankondigen. Forza Horizon 5 kreeg niet alleen een aankondiging, maar werd meteen een gameplaytrailer achteraan gegooid. We werden dus dubbel verwend met beelden van toffe bolides die rubber verbranden, stof doen opwaaien en ons heerlijk laten smullen van de geluiden van ronkende motoren. Forza Horizon 5 ziet er werkelijk uit om van te smullen!

4. Rainbow Six Extraction

Ubisoft doet in deze top 10 beste E3 2021 een flinke duit in het zakje. Naast de nieuwe Mario + Rabbids game komt er een nieuwe Far Cry aan, waarvan we genoeg beelden zagen. De grote klapper van Ubisoft komt voorbij in de vorm van Rainbow Six Extraction. De game kreeg een trailer waarvan je alleen maar kunt zeggen dat hij indrukwekkend was. Er was actie te zien, tactische gameplay, teamwork en een gruwelijke tegenstander. De Extraction trailer was heftig en oogstrelend goed!

3. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Als we het dan over verrassingen hebben, wist Square Enix ons te verwennen deze E3. Naast een aantal bekende games kwam er ineens een trailer voorbij van een onbekende game uit de stal van Koei Tecmo en Team Ninja. De game leek in eerste instantie een hele nieuwe franchise te zijn die behoorlijk duister overkwam. Toen de trailer na een heftig gevecht overging naar het titelscherm was de verrassing compleet. Final Fantasy krijgt met Stranger of Paradise een heus Origin verhaal!

2. Guardians of the Galaxy

Tijdens de Square Enix stream kwam ineens een hele nieuwe Marvel IP naar voren. Guardians of the Galaxy is de take van Square Enix op de klungelige helden uit het Marvel universum. Starlord, Drax, Groot, Gomorra en Rocket zijn daarmee niet gebaseerd op de films maar ook niet op de comics.
In plaats daarvan is het een hybride vorm tussen de twee media die voor een toffe singleplayer game zal gaan zorgen. De E3 2021 trailer lichtte al een tipje van de sluier op en het beviel ons wel wat we zagen.

1. Elden Ring

De absolute topper van de E3 was een trailer van Elden Ring. We hadden op wat geruchten na al zo lang niks van de game gehoord dat dit wel hét moment was om alles uit de doeken te doen. En dat deed FromSoftware ook. Met een toffe trailer werd duidelijk gemaakt waar de game om draait en wat we mogen verwachten. Daarnaast werd duidelijk dat we begin volgend jaar met Elden Ring aan de bak kunnen!
Er is naast deze top 10 trailers natuurlijk nog veel meer tijdens E3 gebeurd. Wij hebben op onze speciale E3 2021 pagina een overzicht met al het E3 nieuws voor je op een rijtje staan!

Populair Nieuws