Nieuwe next-gen co-op game Contraband aangekondigd op E3 2021

News
zondag, 13 juni 2021 om 19:27
whatsapp image 2021 06 13 at 192007f1623605142
Er waren al een paar geheimen gelekt van Microsoft voor haar E3 2021 show, waarbij het voornamelijk ging over games die al bekend waren. De uitgever heeft alleen ook nieuwe games, de game Contraband is namelijk tijdens de persconferentie onthuld.
Liefhebbers van co-op games kunnen in hun handen wrijven. Tijdens de Xbox E3 2021 show is namelijk Contraband uit de doeken gedaan door Microsoft met een cinematic teaser. Veel informatie is er nog niet bekendgemaakt, maar in de video komen wel een aantal belangrijke details naar voren.
Zo is het duidelijk dat Contrabond wordt ontwikkeld door Avalanche Studios, de studio achter de Just Cause-serie. We kunnen dus waarschijnlijk explosieve gameplay verwachten en een humoristisch tintje. Daarnaast is ook bekendgemaakt dat het gaat om een open world co-op game, waarbij het erop lijkt dat spelers waardevolle spullen moeten smokkelen of stelen.
Daarnaast is de game ook goed nieuws voor eigenaren van de Xbox Game Pass. Vanaf dag één zal de game namelijk te spelen zijn via de dienst van Microsoft. Contraband zal uitkomen op PC en de Xbox Series X en S.

E3 2021 belooft nog veel meer mooie dingen

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag niet alleen de show van Microsoft en Bethesda gepland, maar ook show van Square Enix. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!

Populair Nieuws

Laatste Reacties