Top 5 ziektes in games

Article
zondag, 09 april 2017 om 11:14
xgn google image
Gewone, hedendaagse ziektes zijn geen pretje om te krijgen. Toch kan het altijd erger. Dit zijn de top 5 ziektes in games die je echt niet wil oplopen als je leven je lief is.
Daar lig je dan. De thermometer die je er voor de zekerheid bij hebt gepakt geeft aan dat je koorts hebt. Je wil eigenlijk iets eten, maar je bent bang dat je door je misselijkheid niets binnenhoudt. Dan maar even proberen te slapen, misschien gaat het straks beter.
Bovenstaande beschrijving zal voor velen waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Ziektes in games gaan echter nog enkele stappen verder. Deze ziektes zijn nog gruwelijker dan je kunt voorstellen.
Deze ziektes wil je koste wat het kost zien te ontlopen. Doe je mondkapje maar om, want hier komen de 5 ziektes in games die je niet wil tegenkomen.

5. Foxdie (Metal Gear Solid)

Foxdie is een virus, gemaakt door de Verenigde Staten in het universum van Metal Gear. Hoofdrolspeler Solid Snake draagt het virus. Het doel van het virus is om alle FOXHOUND leden uit de weg te ruimen.
Het virus vermoordt slechts enkele personen gebaseerd op hun DNA en de nanomachines. Foxdie zorgt dat deze personen een hartaanval krijgen zodra ze in contact komen met het virus.
Solid Snake leert dat het virus hem uiteindelijk ook zal vermoorden. Hij probeert er alles aan te doen om te voorkomen dat hij aan het virus bezwijkt. Andere doelwitten gaan haastig op zoek naar een medicijn. Dit medicijn blijkt te bestaan en enkelen krijgen het ook te pakken.
108932

4. Green Poison (The Division)

Nummer 4 in de top 5 ziektes in games die je niet wil tegenkomen, is de Green Poison. De Green Poison staat ook wel bekend als de Dollar Flu. Dit komt doordat het virus verspreid werd via geïnfecteerde geldbiljetten.
De biljetten werden losgelaten tijdens de jaarlijkse uitverkoop. Het virus is erg besmettelijk en erg dodelijk. Het virus werd ontwikkeld om de overbevolking tegen te gaan. Slechts enkelen zijn immuun tegen het virus, de rest die in aanraking komt met het virus sterft.
In The Division stappen spelers in de schoenen van een speciaal agent die de overgebleven mensheid moet redden. Dit doe je door orde te herstellen in de stad en de oorzaak van het virus te ontdekken.
108933

3. Cordyceps Brain Infection (The Last of Us)

De Cordyceps Brain Infection is een van de ziektes in games die je echt niet wil tegenkomen. In de wereld van The Last of US had de ziekte in enkele maanden al 60% van de mensheid weten te besmetten. De ziekte verspreidt zich door luchtpollen en door de beten van de geïnfecteerden.
De ziekte kent verschillende vormen. Zo wordt de geïnfecteerde na een bepaalde tijd blind en krijgt nog meer verschrikkelijke mutaties. De geïnfecteerde lijkt steeds meer op een parasiet.
De game The Last of Us speelt zich af in deze wereld. De speler komt in de game veel geïnfecteerden op zijn pad tegen en moet het meisje Ellie tegen hen beschermen.
108940

2. The Flood (Halo)

Nummer twee in de top 5 ziektes in games is The Flood. The Flood is een gevaarlijke parasiet in het Halo universum. De parasiet infecteert mensen en aliens om ze zo als het ware over te nemen. Ze zijn de grootste bedreiging in het Halo universum.
Slechts één enkele parasiet kan een heel ras vermoorden. Dit maakt The Flood een van de gevaarlijkste ziektes in games. De speler staat in verschillende Halo games oog in oog met The Flood.
Een parasiet van The Flood hecht zich vast aan een mens of alien. Alle herineringen van die persoon worden daarop verzameld in The Gravemind. The Gravemind is de baas van The Flood en kan alle parasieten aansturen.
De Halo ringen zijn allemaal gebouwd om de dreiging van The Flood tegen te gaan. The Flood neemt daarmee een belangrijke plek in, in de wereld van Halo. Master Chief komt in de games meerdere keren in aanraking met de parasieten.
108946

1. t-Virus ( Resident Evil)

Nummer 1 van de top 5 ziektes in games die je niet wil tegenkomen is het t-Virus uit Resident Evil. De hele serie Resident Evil draait om de ziekte en zijn vertakkingen.
Het t-Virus is een biowapen ontwikkeld door Umbrella Corporation. Het virus zorgt ervoor dat mensen veranderen in zombies en andere gemuteerde verschrikkingen. Het virus had als doel om een persoon in een moordmachine te doen veranderen.
Het t-Virus had verschillende uitbraken. Zo wordt onder andere Racoon City vernietigt door het virus. De Resident Evil games draaien om deze uitbraken, waar de speler middenin een geïnfecteerd gebied zijn weg moet zien te vinden.

Populair Nieuws