Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 09 april 2017 om 12:01
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Mike

Gekocht: Mass Effect Andromeda
Uitgespeeld: -
Sinds de aankondiging van Mass Effect Andromeda ben ik in afwachting geweest om die game eindelijk te mogen spelen. Matige reviews en veel kritiek vanuit gamers hielden mij daarin niet tegen, want op die aangehaalde punten ligt mijn focus niet. Voor mij staat het ontdekken centraal, een nieuw begin opbouwen met nieuwe aliens en nieuwe crewgenoten om te leren kennen. Ik vermaak mij dus wel in de Heleus Cluster, om voor de mensheid een nieuw thuis te vinden.
mass effect andromeda gekocht

Tom

Gekocht: Yooka-Laylee
Uitgespeeld: -
Ik ben met Yooka-Laylee van start kunnen gaan. Deze game staat al ruim een jaar op mijn verlanglijstje omdat de game je meeneemt op een fantastische nostalgie trip. Yooka-Laylee is een 3D platformer die net zo goed op de Nintendo 64 uit had kunnen komen. De ontwikkelaar heeft dan ook flink wat inspiratie opgedaan in games als Banjo-Kazooie en Donkey Kong Country. Ik heb er in ieder geval veel plezier mee en als je verlangt naar die 'goeie ouwe tijd', dan kan ik je Yooka-Laylee zeker aanraden!
yooka-laylee gekocht

Populair Nieuws