Naar deze toffe Nintendo Switch games kijken jullie het meest uit!

Article
donderdag, 26 januari 2017 om 15:19
xgn google image
Er wordt meer en meer duidelijk over de nieuwste console van Nintendo. Zo worden ook steeds meer toffe Nintendo Switch games bevestigd die na de release hun verschijning gaan maken. In de poll van vorige week vroegen we jullie naar welke toffe Nintendo Switch games jullie het meest uitkijken.
De stemmen zijn binnen en we hebben inmiddels een goed beeld van de meest geanticipeerde toffe Nintendo Switch games. Voor deze special hebben we een top 5 gemaakt van de games waar jullie het meest naar uitkijken.

Toffe Nintendo Switch games om naar uit te kijken volgens jullie

Er zijn inmiddels aardig wat toffe Nintendo Switch games aangekondigd en de hype kan voor Nintendo-fans langzaam maar zeker steeds meer op gang komen. In de poll hadden we alle games die bevestigd zijn voor verschijning op de Nintendo Switch op een rijtje gezet. Jullie stemmen hebben bepaald welke game er uiteindelijk op de eerste plek terecht is gekomen.
We trappen de lijst af met een gedeelde vijfde plek!

5. FIFA, Project Sonic 2017, Splatoon 2, The Elder Scrolls V: Skyrim

Maar liefst vier games moeten de vijfde plek van deze lijst met meest geanticipeerde Nintendo Switch games delen en dat zijn niet de minste. Hoewel deze vier games absoluut niet de minste titels zijn, moeten ze het allemaal toch doen met maar een klein deel van de stemmen.
Opvallend is dat Skyrim niet meer stemmen heeft weten te bemachtigen. Toen bij de eerste aankondiging van Nintendo's nieuwste console gameplaybeelden van Skyrim op de Switch getoond werden, zorgde dit voor nogal wat opheffing. Skyrim onderweg spelen, wie wil dat nu niet? Blijkbaar moest de game het toch afleggen tegen de andere aangekondigde titels.
Welke dat zijn, lees je op de volgende pagina's!
105154

4. Pokémon

De hype van Pokémon GO is grotendeels voorbij en wij begrijpen ook wel dat je met dit koude gure weer niet graag naar buiten gaat. Bovendien zullen de meeste fanatieke trainers wel weer aardig klaar zijn met hun zoveelste avontuur in Pokémon Sun of Pokémon Moon. Het is dus de hoogste tijd voor wat nieuws!
Gelukkig kunnen we een Pokémon game voor de Nintendo Switch verwachten, dus die wens zal snel vervuld gaan worden. Het is momenteel nog niet duidelijk wat de game precies gaat inhouden, maar voor de Pokémonfans onder ons maakt dat natuurlijk helemaal niets uit. Daarom heeft de onaangekondigde Pokémon game voor de Nintendo Switch ook een plekje op deze lijst weten te bemachtigen.
105155

3. Mario Kart 8 Deluxe

Op een lijst met meest geanticipeerde en toffe Nintendo Switch games, kan Mario natuurlijk niet ontbreken. De nieuwe versie van Mario Kart 8, die speciaal voor de Switch gemaakt wordt, heeft dan ook een derde plek weten te bemachtigen. Jullie blijken nog lang niet klaar te zijn met de knotsgekke races waar Mario Kart inmiddels om bekend staat.
Met Mario Kart 8 Deluxe halen we een game in huis die garant staat voor tal van uren aan multiplayerplezier op de Switch. Dat deze game zijn weg heeft weten te vinden naar deze lijst is dus niet verrassend.
105156

2. Super Mario Odyssey

Iedereens favoriete Italiaanse loodgieter is goed vertegenwoordigd in deze lijst met toffe Nintendo Switch games, want ook op de tweede plek vinden we een Mario game! Super Mario Odyssey wist hoge ogen te gooien toen de eerste beelden getoond werden en fans van de serie konden zich weer enthousiast gaan maken voor de nieuwste game in de Super Mario reeks.
Met een nieuwe pet en een nieuw avontuur in de echte wereld is er weer genoeg te beleven voor de man met de snor en jullie kunnen dan ook niet wachten om weer aan de slag te gaan met het volgende avontuur in de reeks. Het is bovendien de hoogste tijd, want het laatste deel uit de Super Mario reeks, Super Mario Galaxy, stamt alweer uit 2007!
105157

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Het zal niemand verbazen, de meest geanticipeerde Nintendo Switch game is natuurlijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Bijna de helft van alle stemmen ging naar deze game en daarmee heeft Breath of the Wild aardig wat stemmen weggesnoept van de andere kanshebbers.
Het is duidelijk dat jullie massaal staan te popelen om aan de slag te gaan met die enorme open wereld van Breath of the Wild. Het is dan ook meer dan goed nieuws dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild één van die toffe Nintendo Switch games is die al direct op de lanceringsdatum van de nieuwe console beschikbaar is.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal voor veel mensen een belangrijke reden zijn om de nieuwe console van Nintendo aan te schaffen en het is dan ook geen verrassing dat juist dit de meest geanticipeerde Nintendo Switch game is volgens jullie.

Populair Nieuws