Top 5 toffe Nintendo Switch games - Hier moet je naar uitkijken!

  De Nintendo Switch gaat eindelijk uitkomen! Op 3 maart 2017 kunnen we aan de slag met het apparaat. Naast een compleet nieuwe console kunnen we voor de Switch ook nieuwe games verwachten. Welke games moet je zeker in de gaten houden? Wij zetten vijf toffe Nintendo Switch games om naar uit te kijken op een rij!

  Tijdens de presentatie van de Nintendo Switch is er veel nieuwe informatie over de console van Nintendo naar buiten gekomen. Natuurlijk zijn dat de prijs, de release en ook de specificaties. Gelukkig was er ook aandacht voor games en zijn er een reeks aan nieuwe Nintendo Switch games aangekondigd. Wij behandelen in deze special vijf toffe Nintendo Switch Games om in de gaten te houden!

  5. Arms

  De eerste game die je zeker op je lijstje moet hebben staan is Arms. Deze game laat namelijk perfect zien wat de Nintendo Switch mogelijk in petto heeft. Het is een fantasy boksgame waarbij je niet alleen met je handen bokst, maar met je gehele arm! Je arm wordt tijdens het vechten namelijk super lang en dit zorgt voor een unieke manier van spelen.

  Arms is de perfecte manier om de nieuwe Joy-Con controllers van de Nintendo Switch uit te proberen. Zo kun je deze game namelijk spelen met beide Joy-Con controllers in je handen en je moet verschillende bewegingen maken om jouw karakter een bepaalde aanval te laten doen. Zo kun je iemand recht in zijn gezicht slaan, maar door met je hand een andere beweging te maken gebruik je een andere aanval. Dit verwacht je tegenstander waarschijnlijk niet!

  Deze manier van spelen zorgt voor vette, diepgaande gameplay. Zo zijn er verschillende personages met verschillende vaardigheden en aanvallen waardoor je zelf je eigen ‘stijl’ van spelen kunt kiezen. Arms kan hierdoor zeker voor een unieke ervaring met je vrienden zorgen, en voor meerdere uren een genot zijn om te spelen. De eerste beelden van de game voorspellen veel goeds en het is te hopen dat deze lijn wordt doorgetrokken naar de release.

  Arms moet in de lente van 2017 uitkomen en kan zomaar tot een van de betere Nintendo Switch games horen. Het is zeker een game om in de gaten te houden!

  4. The Elder Scrolls V: Skyrim

  In de eerste beelden van de Nintendo Switch konden we al zien dat Skyrim haar opmaak gaat maken voor de nieuwe console van Nintendo. Tijdens het evenement van de Nintendo Switch werd dit nog eens bevestigd en de eerste beelden zien er prachtig uit.

  Veel mensen hoeven we niet te overtuigen waarom Skyrim in deze top 5 staat. Tot op de dag van vandaag wordt de game uit 2011 namelijk nog volop gespeeld op verschillende platforms. Dit komt door de unieke setting van de game en de gave manieren van gameplay.

  Skyrim is daarnaast super uitgebreid met verschillende characters, items en skills. Mocht je eindelijk een keer Skyrim hebben uitgespeeld is er nog genoeg andere content om een nieuw personage te beginnen die een volledig andere manier van spelen vereist.

  Skyrim is een ontzettend goede game die ook op de Nintendo Switch een succes kan worden. Als de game voor de Nintendo Switch net zo goed loopt als op de andere consoles, wat we eigenlijk wel kunnen verwachten, dan is dit zeker een van de Nintendo Switch games die je niet uit het oog moet verliezen. Skyrim komt in de herfst van 2017 uit voor de Nintendo Switch.

  3. Splatoon 2

  De allereerste game van Splatoon was voor de Wii U een enorm succes en hoorde bij de beste games die ooit voor die console zijn uitgekomen. Splatoon zorgt voor een toffe shooter met vette gameplay, maar dan juist op een kindvriendelijke manier door de kleuren en de stijl.

  Het is dan ook geen verrassing dat de makers van Splatoon hebben nagedacht over een nieuwe game. Splatoon 2 bevat de elementen die Splatoon 1 zo leuk maken en voegt daar nog nieuwe dingen aan toe. Zo blijft de stijl natuurlijk hetzelfde, maar wordt dit uitgebreid met nieuwe wapens, levels en personages zodat de game toch vernieuwend aanvoelt.

  De trailer van Splatoon 2 gaf in ieder geval een strakke indruk. Zo lijkt het erop dat Splatoon wederom een kindvriendelijke shooter gaat worden met mooi uitgewerkte gameplay. De eerste beelden smaken zeker naar meer en tonen een game waar je wellicht uren plezier van kunt hebben. Splatoon 2 moet in de zomer van 2017 verschijnen, maar kan zomaar een van de beste Nintendo Switch games worden.

  2. Super Mario Odyssey

  Een nieuwe Nintendo console zonder de welbekende Mario is geen Nintendo console te noemen. Ook voor de Nintendo Switch heeft Mario zijn loodgieter kostuum weer aangedaan om op een geheel nieuw avontuur te gaan. Dit is niet zomaar een avontuur in het Mushroom Kingdom, in de trailer is namelijk te zien dat Mario een bezoek brengt aan de bewoonde wereld met echte mensen.

  Super Mario Odyssey is een nieuwe 3D Mario game die dezelfde stijl heeft als bijvoorbeeld Mario Galaxy of het oude Super Mario Sunshine. Mario gaat dit keer niet op pad met een waterspuit zoals in Mario Sunshine, maar krijgt dit keer hulp van een speciale pet. Het is namelijk een pet met ogen die volgens Nintendo voor gave nieuwe manieren van spelen moet zorgen.

  Mario stelt bijna nooit telleur en dat is ook de reden waarom hij zo hoog in deze lijst met toffe Nintendo Switch games staat. Van een Mario game mag je namelijk veel verwachten, en als Nintendo haar zaken goed op orde heeft is dit zeker een van de favorieten voor de beste Nintendo Switch games. Helaas moeten we nog even geduld hebben, want Super Mario Odyssey komt pas aan het einde van 2017 uit.

  1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  Natuurlijk staat The Legend of Zelda: Breath of the Wild op nummer één op de lijst met toffe Nintendo Switch games. Al voor een lange tijd is bekend dat Nintendo met een gloednieuwe Zelda komt voor de Nintendo Switch, en dit lijkt zonder enige twijfel een topper te worden. Het is niet mogelijk om de toekomst te voorspellen, maar de game ziet er werkelijk fantastisch uit.

  Zelda: Breath of the Wild is namelijk niet zomaar een Zelda game. Nintendo gaat voor het eerst in de geschiedenis van Zelda voor een volledig open wereld game, waarbij je zelf bepaalt waar je naar toe gaat en welk avontuur je kiest. De prachtige omgeving van Hyrule zorgt ervoor dat het voelt alsof er genoeg te doen is, en waar je zeker tientallen uren mee bezig bent.

  De gameplay van Zelda: Breath of the Wild lijkt ook voorzien van een enorm hoog niveau. Er zijn nieuwe manieren van combat waarbij je op unieke manieren de tegenstander kunt verslaan. Daarnaast moet je in de open wereld van Zelda natuurlijk veel reizen, en hier zijn allerlei nieuwe features voor bedacht waarvan we in de trailers al een voorproefje krijgen.

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild moet zonder twijfel een van de beste Nintendo Switch games worden. Nintendo zet hoog in op de game en we kunnen verwachten dat Nintendo hard haar best doet om dit misschien wel de beste Zelda game ooit te maken. Dit is namelijk de game die er mede voor moet zorgen dat de Nintendo Switch een succes wordt!

  Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. De game valt namelijk samen met de release van de Nintendo Switch op 3 maart 2017. Op die dag komt de game ook uit voor de Wii U.

  Naar welke Nintendo Switch game kijk jij vooral uit?

  ARMS

  Verkijgbaar vanaf 16 june 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.