Top 5 Super Smash Ultimate DLC Characters - Meer na Piranha Plant

  Het smaakt allemaal naar veel meer na de release van Piranha Plant als de eerste van een reeks Super Smash Ultimate DLC Characters. Maar welke characters die nog niet in de game zitten, zouden we graag zien. Hier is een Top 5 van kandidaten die wij graag in de game terug zouden zien.

  Het aantal speelbare personages in Super Smash Ultimate is al niet normaal veel. Voor ieder is er wat wils. Genoeg heavy's om uit te kiezen, zoals Donkey Kong, King K. Rool of King DeDeDe, maar liefst vier prinsessen, een keur aan verschillende Pokémon en ga zo maar door. Maar er is altijd ruimte voor meer.

  De enige voorwaarde waar personages aan moeten voldoen is dat ze ooit in een game hebben gezeten die uit is gebracht op een Nintendo-console. Genoeg keuze nog over dus!

  Begin dit jaar zijn er al wel personages gelekt die hoogstwaarschijnlijk in de game komen. Dit zijn Ryu Hayabusa, Steve van Minecraft, Doom Slayer van DOOM en Erdrick van de Dragon Quest-serie. Deze zullen om die reden dan ook niet in deze lijst verschijnen. Enkel personages die we nog niet eerder in een Smash-game hebben gezien, maar wel degelijk in aanmerking komen.

  5. Raving Rabbids

  Na de samenwerkingen die Nintendo heeft gedaan met Ubisoft en de games waarin Mario met de gestoorde witte konijnen uit het Ray-Man universum samen speelt, is het eigenlijk een wonder dat ze nog niet in de game zitten! De mogelijkheden voor hilarische aanvallen of een gestoorde Ultimate Smash zouden eindeloos zijn.

  Juist om de reden dat er al vaker is samengewerkt tussen Nintendo en Ubisoft, is het helemaal niet zo 'n gekke gedachte dat de Raving Rabbids alsnog als een van de nieuwe Super Smash Ultimate DLC Characters uitgebracht gaat worden. Wij zouden het in ieder geval hilarisch vinden om Donkey Kong met een Rabbid van het speelveld te rammen.

  4. Banjo (& Kazooie)

  De vraag is niet: wanneer komt Banjo (het liefst samen met Kazooie) in de game? Maar: Waarom zijn ze nog nooit eerder een Super Smash Bros personage geweest?! De beer met de vogel in zijn rugtas waren toch wel een paar van de belangrijkste personages voor Nintendo in de tijd van de Nintendo 64.

  Toch zijn Banjo noch Kazooie eerder een onderdeel geweest van een Smash-game. Nu games makkelijk zulke 'oneffenheden' gelijk kunnen trekken met updates of DLC, is dit het moment voor Sakurai om deze fantastische characters toe te voegen aan het Super Smash Bros Ultimate-roster.

  3. Scorpion (Mortal Kombat 11)

  Okay, okay.. Ryu Hayabusa wordt toegevoegd voor 30-jarig jubileum. Na ja, dan kan er ter promotie natuurlijk ook wel een Mortal Kombat personage toegevoegd worden als Mortal Kombat 11 uitkomt in april 2019.

  En wie is een betere vertegenwoordiger van die game dan the one and only Scorpion. Raiden kan nog, misschien Sub Zero, wellicht Lui Kang? Wij zeggen toch liever GET OVER HERE!! tegen Scorpion als een nieuwe Super Smash Ultimate DLC Character.

  2. Geno

  Geno, wie? Ja, Geno. Je kent hem misschien niet, maar Geno is binnen de Smash-community een van de meest gewilde personages die nog niet in de game zit. Voor het eerst verscheen dit personge in de Super Mario RPG op de SNES in 1996 en heeft sindsdien weinig screentime gezien in Nintendo-games.

  Toch zouden veel Smash-fans graag Geno als toevoeging zien aan het uitgebreide roster van Super Smash Bros Ultimate. Daarom staat deze lichtgewicht ook op plaats twee in de lijst van Super Smash Bros Ultimate DLC Characters.

  1. Waluigi

  En op nummer 1 staat Waluigi! Hoe deze LEGENDE nog geen een keer als speelbaar personage in een Super Smash-titel heeft gezeten, blijft een raadsel. De gemene tegenhanger van Luigi is, net als Wario, een van de meest hilarische personages uit het Mario-universum.

  Als ook wordt gekeken naar wat voor gekkigheid Wario al uithaalt als speelbaar personage in Super Smash Ultimate, kan geconcludeerd worden dat de mogelijkheden met Waluigi net zo eindeloos zijn. De paarse schurk zit al als Assist Trophy en als Spirit in de game, maar een toevoeging als een van de nieuwe Super Smash Ultimate DLC Characters zou voor ons echt de kers op de ultieme Smash-taart zijn.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.