Top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021

  Er zijn een aantal gametrailers in aanloop naar E3 2021 die je niet mag missen. Daarom hebben we even een top 5 gametrailers voor je samengesteld zodat je kan kijken naar alles wat we al weten over een aantal games die mogelijk verschijnen bij de gamebeurs.

  In deze top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021 zie je alle gametrailers die je misschien in aanloop naar de grote gamebeurs in Los Angeles gemist hebt. Sommige uitgevers en ontwikkelaars hebben er namelijk voor gekozen om hun games iets eerder te tonen en van sommige games weten we ook vrij zeker dat we ze niet gaan zien bij E3 2021. Toch gaat het hier om dusdanig grote namen dat ze een plekje verdienen in de top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021, want je wil toch zoveel mogelijk meekrijgen van alles wat de wereld van gaming je kan bieden.

  Elden Ring

  We trappen de top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021 af met natuurlijk Elden Ring. Tijdens Summer Game Fest hebben we eindelijk iets te zien gekregen van deze game en het stelde niet teleur. Sterker nog, we kregen zelfs een releasedatum voor de langverwachte game op 21 januari 2022. Dat is toch een releasedatum die voor veel fans toch wat eerder kwam dan verwacht, want schrijver George R.R. Martin werkt aan de game en vooral A Song of Ice and Fire fans zullen weten dat je met Martin toch een beetje geduld zal moeten hebben.

  De trailer kwam als een dusdanig grote verrassing dat op nagenoeg alle social media gelijk 'IT'S REAL' trending was. De nieuwe game van FROM Software zal ongetwijfeld weer het bloed onder je nagels vandaan halen vanwege de moeilijkheidsgraad, maar zoals we in de trailer kunnen zien is het een wereld die we weer met veel plezier gaan verkennen.

  Dying Light 2

  Ondanks dat ontwikkelaar Techland niet aanwezig zal zijn bij E3 2021, heeft de studio toch nog even wat laten zien van de nieuwe game waar ze aan werkt. De Poolse studio is namelijk hard aan het knutselen aan Dying Light 2, het langverwachte vervolg op de populaire zombiegame uit 2015. Er gingen een tijdje veel geruchten over problemen tijdens het productieproces van Dying Light 2, maar Techland heeft in een eigen stream toch laten zien dat de productie gewoon op schema ligt.

  Wat Techland laat zien in de gameplay trailer voor Dying Light 2 maakt de trailer zeker waardig voor deze top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021. Volgens de studio mogen we verwachten dat alle keuzes die we maken een impact gaan hebben op het verhaal. Daarnaast krijgen we ook de belofte dat we veel diepgaande en complexe personages tegen gaan komen in de nieuwe zombiegame.

  Far Cry 6

  Het was even wachten totdat Ubisoft meer ging laten zien van Far Cry 6, maar onlangs hebben ze toch wat laten zien van de nieuwe game uit de populaire franchise. Het nieuwste deel uit de Far Cry reeks gaan we waarschijnlijk ook terugzien op E3 2021 en daarom is de trailer eigenlijk wel verplichte kost voor iedereen die de Ubisoft Forward presentatie gaat bekijken. Mede hierom verdient de gameplaytrailer een plekje in onze top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021.

  Far Cry 6 speelt zich af op het fictieve eiland Yara waar een dictator de leiding heeft. Als guerillastrijder probeer jij vervolgens het eiland te bevrijden van de onderdrukkende dictator die gespeeld wordt door Breaking Bad-ster Giancarlo Esposito. Ubisoft draaide nog even in het rond of er nou wel of niet een politieke boodschap in de game zat, maar uiteindelijk is de studio tot de conclusie gekomen dat er toch wel een politieke lading aan zit.

  Horizon Forbidden West

  Een game die we waarschijnlijk niet gaan zien tijdens E3 2021, maar die wel heel belangrijk is voor PlayStation, is natuurlijk Horizon Forbidden West. Onlangs kregen we een kleine State of Play waar we de eerste gameplay te zien kregen van de nieuwe game uit de stal van het Nederlandse Guerrilla Games. Zoals je misschien verwacht had, hoort deze game absoluut thuis in de top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021.

  De hype die deze game met zich meedraagt is weer ontzettend groot, zoals tegenwoordig eigenlijk we de standaard is voor PlayStation exclusives. Misschien is het wel handig om de verwachtingen toch een klein beetje bij te stellen, want het lijkt dat de game dit jaar misschien niet eens meer haalt voor een release. Toch was er in de gameplaybeelden meer dan genoeg om van te genieten en dus zal het met de kwaliteit van de game waarschijnlijk wel goed zitten.

  Battlefield 2042

  Strak voor E3 2021 worden we nog even getrakteerd door EA en DICE met de onthulling van de nieuwe Battlefield. De shooter moet aan het einde van het jaar uitkomen en moet Battlefield weer terugbrengen naar wat de franchise ooit zo groot maakte. Wat in ieder geval al wel duidelijk is, is dat DICE heeft geluisterd naar de fans en met Battlefield 2042 teruggaat naar de moderne tijd. We weten dat we bij E3 2021 meer gaan zien van de game en dus is het plekje in de top 5 gametrailers in aanloop naar E3 2021 meer dan verdiend.

  Daarnaast weten we nog dat Battlefield 2042 128 spelers gaat ondersteunen op PC en next-gen consoles. De oudere generatie zal het moeten doen met de limiet die we nu al kennen, namelijk 64 spelers. De releasedatum voor de game is ook al bekend en is op 22 oktober, maar je kan de game al een weekje eerder spelen als je EA Play Pro hebt.

  Aanloop E3 2021

  Nu we echt tegen E3 2021 aanhikken hopen we dat je met deze top 5 gametrailers weer helemaal bij bent in de wereld van gaming voordat het spektakel in Los Angeles losbarst. Bij XGN streamen we onze live reacties op Twitch, dus sluit zeker aan om ook even met ons te kletsen en te genieten van alle mooie games die we te zien krijgen.

  Far Cry 6

  Verkijgbaar vanaf 31 july 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.