PSN Store start grote sale met dubbele korting voor PS Plus-leden!

  Spelers die hun collectie op hun PlayStation willen aanvullen, moeten nu hun slag slaan. De PSN Store heeft nu een grote sale, waarbij PS Plus-leden zelfs kunnen profiteren van dubbele korting!

  De Days of Play deals zijn net voorbij, maar Sony is zeker niet van plan om te stoppen met het verkopen van games met veel korting. Op de PSN Store is nu namelijk al meteen weer een nieuwe sale begonnen, waarbij veel titels met flink wat korting zijn te scoren. Voor PS Plus-leden is de uitverkoop alleen wel heel erg interessant.

  Tijdens de PSN Sale kan je namelijk profiteren van veel korting, maar voor PS Plus-leden is er een speciale deal. Elke korting die geldt op een product, telt dubbel voor iedereen die een Plus-abonnement heeft. Kan je bijvoorbeeld een game scoren met 30 procent korting, dan zal je als PS Plus-lid maar liefst 60 procent korting krijgen! Wij hebben alvast een aantal mooie PSN Store deals voor je op een rij gezet.

  PSN deals dubbele korting voor PS Plus-leden

  Naast deze deals kan je nog veel meer games met korting scoren in de PSN Store de komende dagen. Wil je het volledige overzicht zien van welke titels in de aanbieding zijn in de digitale winkel, check dan hier de complete sale.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.