Breaking: Microsoft en Sony sluiten overeenkomst over Call of Duty

News
maandag, 17 juli 2023 om 9:00
screenshot 13f1583832824
De kogel is door de kerk: Sony en Microsoft hebben een overeenkomst gesloten over Call of Duty. Met deze overeenkomst garandeert Microsoft dat Call of Duty op de PlayStation consoles zal blijven.
Phil Spencer heeft op Twitter aangekondigd dat Sony en Microsoft een overeenkomst gesloten hebben die garandeert dat Call of Duty op PlayStation consoles zal blijven verschijnen. Verdere details over de overeenkomst zijn nog niet vrijgegeven.

Weg vrij voor Microsoft-Activision/Blizzard deal

Met deze overeenkomst lijkt de weg helemaal vrij voor de zwaarbevochten overname van Activision Blizzard door Microsoft.
Afgelopen haalde de FTC (Federal Trade Commission ) al bakzijl in de rechtbank toen de rechter beslist dat de overname van Activision Blizzard door Microsoft rechtsgeldig was en de deal niet geblokkeerd mag worden.
Argument hierbij was dat volgens de rechter Microsoft genoeg concessies gedaan om ervoor te zorgen dat de overname niet schadelijk is voor de consument. Blijkbaar zag Sony de bui al hangen en heeft nu eieren voor haar geld gekozen door alsnog een deal rond Call of Duty te sluiten. Verdere details over de deal zijn nog niet bekendgemaakt, maar het lijkt wel zeker dat de deal nu doorgaat én Call of Duty voor PlayStation spelers behouden blijft.

Populair Nieuws