3 toffe LEGO sets voor film- en serieliefhebbers

Article
zondag, 16 juli 2023 om 15:00
Ben jij een grote liefhebber van zowel LEGO als films en series? Dan hebben wij drie toffe LEGO sets voor je op een rijtje gezet.

LEGO Home Alone set

Elke kerst is het weer zover: twee dieven worden geterroriseerd door een achtjarige. Kijk jij ieder jaar weer naar Home Alone, ook als je de film ondertussen al honderd keer gezien hebt? Dan mag het iconische huis uit de film niet uit je collectie ontbreken. De LEGO Ideas Home Alone set bevat minifiguren van Kevin McCallister, moeder Kate McCallister, boeven Harry en Marv en buurman Marley, plus het busje van de dieven met een breekijzer en politiepet. Uiteraard kun je de minifiguren van Harry en Marv, net als Kevin, het leven zuur maken door een strijkijzer te laten vallen, verfblikken te laten slingeren of boekenplanken te laten vallen.
untitled 6f1688997808

LEGO Friends set

Het huis uit Home Alone is niet het enige iconische thuis dat LEGO heeft nagemaakt. Ook de appartementen uit Friends kun je met LEGO-steentjes nabouwen. De appartementen van respectievelijk Monica en Rachel en Joey en Chandler bevatten bomvol details die fans van de serie meteen zullen herkennen. Denk aan het schilderij Gladys dat Phoebe zelf heeft gemaakt of de gigantische stok waarmee de vrienden probeerden te checken of de ‘Ugly Naked Guy’ nog wel leeft.
lego the officef1681224017

LEGO The Office set

De laatste set op ons lijstje is LEGO Ideas The Office Set, gebaseerd op het bekende kantoor uit The Office. Uiteraard kunnen de geliefde karakters uit de serie niet ontbreken en daarom bevat de set dan ook 15 minifiguren: Michael Scott, Dwight Schrute, Jim Halpert, Pam Beesly, Ryan Howard, Angela Martin plus kat Garbage, Oscar Martinez, Kevin Malone, Stanley Hudson, Kelly Kapoor, Phyllis Lapin Vance, Meredith Palmer, Creed Bratton, Toby Flenderson en Darryl Philbin. Net als de andere twee sets heeft ook deze set veel herkenbare details, zoals een nietmachine in gelatine, het Gouden Ticket en Michaels ‘World’s Best Boss’-mok.