Frank Lammers kondigt officieel seizoen 3 Undercover aan

  De Nederlandse Netflix serie Undercover staat in Nederland al weken in de tien best bekeken series op Netflix, maar ook in het buitenland doet de Nederlands-Vlaamse serie het erg goed. Na het succesvolle tweede seizoen, dat nu bezig is, heeft acteur Frank Lammers via het Instagram-kanaal van Netflix vandaag een derde seizoen aangekondigd.

  Netflix

  Nieuwe coupe, nieuwe serie

  Lammers laat op Instagram weten dat de opnames rond de film van Ferry Bouman erop zitten - het karakter van Lammers krijgt namelijk ook zijn eigen film - en dat de opnames voor Undercover seizoen 3 van start zijn gegaan:

  “Nieuwe coupe, nieuwe serie. Dus als je een beetje geduld hebt krijg je zoveel Ferry als je wilt”.

  Nog even geduld

  Aan de beelden kunnen we opmaken dat er in elk geval opnames plaatvinden in de Belgische hoofdstad Brussel. Helaas is het nog niet bekend wanneer het derde seizoen en de film rondom Ferry op Netflix te zien zullen zijn. Wel lekte eerder al uit dat onder andere Huub Stapel, Elise Schaap en Monic Hendrickx prominente rollen in de film zullen krijgen.

  Waar gaat de successerie over?

  Begin 2019 was het eerste seizoen van de Belgisch-Nederlandse serie te zien. Naast het grote succes op Netflix, waar het vertaald in andere taalgebieden ook een succes is, werd de serie ook op het Vlaamse Eén uitgezonden. Het verhaal begint wanneer de Belgische federale politie achter één van ’s werelds grootste XTC-netwerken aanzit. Deze criminele drugsorganisatie is onder leiding van de Nederlandse Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers). Bouman brengt ondanks zijn grote rijkdom zijn tijd vooral door in een klein chalet op een camping. De gladde Bouman lijkt ongrijpbaar, waardoor de Belgische en Nederlandse politie moet samenwerken en hun beste undercoveragenten moeten inzetten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.