Top 10 Valentijnsdagcadeaus voor hem - Verras je man

Article
donderdag, 09 februari 2017 om 11:31
xgn google image
De een houdt er van, een ander hoopt dat de dag snel voorbij is: de dag van de liefde. Omdat Valentijnsdag voor de deur staat is dit de aangewezen kans je mannetje eens te trakteren met iets leuks. Benieuwd waar je hem dit jaar mee kunt verrassen? Je leeft het in de top 10 Valentijnsdagcadeaus voor hem!

10. Fallout 4 - Far Harbor (DLC)

We trappen af met een gift die vooral bedoeld is voor fans van de game Fallout 4. Eind 2015 is dit spel uitgekomen en inmiddels is het een van de meeste succesvolle spellen die gamestudio Bethesda heeft uitgebracht. Vandaag de dag is de game nog steeds relevant door zijn immens grote wereld vol met missies en personages.
Toch zijn er een hoop mensen die het meeste van deze wereld al hebben gezien. Voor hen is er een drietal DLC’s beschikbaar die extra missies, uitrusting en werelddelen vrijspelen. De beste keuze is zonder twijfel Far Harbor. Voor een kleine tien euro pak je deze tweede uitbreiding en reis je af naar het eiland Far Harbor.
Prijs: 10 euro

104564 1

9. Google Chromecast

Een van de meest leuke hebbedingetjes is de Chromecast van Google. Wat lijkt op een USB stick is eigenlijk een zender die je in je televisie kunt stoppen. Eenmaal verbonden met een telefoon of tablet kun je je televisie gebruiken als een verlenging van je beeldscherm. Het gebruik van een HDMI-kabel is dus niet meer nodig.
Met de Google Chromecast kijk je dus op elke TV wat je maar wilt. Van YouTube filmpjes tot muziekvideo’s of documentaires: alles wat het web te bieden heeft is beschikbaar. Je hebt dus geen excuus meer nodig om lekker samen met hem op de bank te Netflixen. Pak je telefoon dus maar uit je zak.
Prijs: 39 euro
104565 1

8. Drie maanden PlayStation Plus of Xbox Live Gold

Eigenlijk zijn mannen snel tevreden. Geef ze iets wat ze leuk vinden en je hebt er nog lang plezier van. Maar, geef je ze iets waar ze ook nog iets aan hebben dan is het helemaal mooi. Zit hij graag achter zijn console te gamen? Geef hem dan drie maanden een PlayStation Plus of Xbox Live Gold abonnement.
Niet alleen krijgt hij toegang tot het online spelen van spellen, ook zijn er elke maand een aantal gratis spellen te downloaden. Wat je precies krijgt is altijd een verrassing, maar de tijd leert dat er voor ieder wat bij zit. Ben je dus in twijfel dan is dit het ideale cadeau. Een klein risico: hij heeft misschien meer oog voor de TV dan voor jou!
Prijs: 20 euro
104566 1

7. Funko Pop! Figurine

Funko Pop’s zijn de afgelopen periode razend populair geworden. De hype rondom deze poppetjes komt vooral door de bekende media personages die komisch zijn omgetoverd tot een bobblehead. Hoewel de meeste figuurtjes alleen voor de sier zijn, zijn er genoeg figuren die ook nog bewegen. Ideaal voor de wat jongere jongens onder ons.
De Funko Pop poppetjes zijn er in allerlei soorten en maten. Inmiddels elke denkbare televisieserie, film of videogame heeft een reeks bobbleheads verkrijgbaar van je favoriete personages. Of dit nu een hoofdrol of een bijrol is, er is genoeg keus. Houdt hij dus niet van Game of Thrones dan is het misschien een idee om Walter White te geven deze Valentijn?
Prijs: 13 euro
104567 1

6. House of Marley Earpods

Mannen houden van muziek. Wat voor muziek er dan geluisterd wordt is een kwestie van smaak en daar valt niet over te twisten. Waar wel over te twisten valt zijn de oortjes waar deze muziek door geluisterd wordt. Tegenwoordig zijn we zo vaak onderweg dat we graag iets te doen willen hebben. Hiervoor is een simpele oplossing, namelijk: de Marley Earpods.
Deze hout-achtige oortjes zijn niet alleen stijlvol, er komt ook prima geluid uit. Met het in-ear systeem voelt de bas rijk aan zonder de hoge tonen in de steek te laten. Ook maakt het systeem gebruik van noice-cancelling. Je kunt de Marley oortjes al voor een kleine 30 euro op de kop tikken dus dit is een goede tip voor de dag des liefde.
Prijs: 25 euro
104805

5. Captain America: Civil War (Blu-ray)

Geen zin om het huis uit te gaan? Niet alle feestdagen hoeven buiten de deur gevierd te worden. Valentijnsdag is een prima gelegenheid om thuis op de bank met je geliefde een film te kijken. Maar dan wel een die hij ook leuk vindt...
Dit jaar is onze beste keuze gevallen op Captain America: Civil War. De Blu-ray, die reeds is uitgekomen. De Blu-ray bevat naast de originele film genoeg bonusmateriaal om een avond mee te vullen. Mocht je hem toch liever onderweg willen kijken dan is er altijd de ultraviolet code om hem waar dan ook te checken.
Prijs: 21.99 euro
104806 1

4. Razer DeathAdder Gaming Muis

Op nummer vier staat een computer muis waar het afgelopen jaar veel over gepraat is. De DeathAdder is een muis van Razer die volgens velen een goede en betaalbare keuze is voor de PC gamers onder ons. De Adder is bedraad en er zit verlichting in waardoor de muis een duivelse gloed krijgt. Echt kicken!
Naast de looks heeft de muis ook de specificaties met zich mee. Zo zit er een 6400 DPI optische sensor in voor extreem snelle reacties. Nooit meer een pot Overwatch verliezen wanneer je met deze jongen speelt. Zien is geloven dus snel naar de winkel!
Prijs: 59 euro
104807

3. Fossil Q Smartwatch

We zijn het nieuwe jaar ingegaan met veel goede voornemens. Als man in 2017 is het uiterst belangrijk dat je er goed uitziet. Een van de meest stijlvolle objecten die daar voor kunnen zorgen is een horloge. Maar wie gebruikt er nu nog een horloge om de tijd bij te houden?
Met zoveel aan je hoofd zijn de Fossil Q horloges er om het leven net een stukje makkelijker maken. Anders dan de meeste Smartwatches is het design vergelijkbaar met dat van een traditioneel horloge. Houd je dus niet van een rubber bandje dan zet je er gewoon een op met schakels. De horloges werken voor zowel Android als iOS.
Prijs: 199 tot 279 euro
104808

2. The LEGO Batman Movie

Er gaat niets boven een echte date op Valentijsdag. Wat is er nou leuker dan die date af te sluiten in de bioscoop? Dit dacht filmstudio Warnes Bros. Ook toen bekend werd dat de nieuwste LEGO films over Batman, de week voor Valentijnsdag uit komt. Toeval? Dacht het niet!
Alle personages die je kent uit de Batman series zullen een rol spelen in deze film. Een van de schurken, The Joker, terroriseert de stad en doet er alles aan om Batman dwars te zitten. Gegoten in een humoristisch jasje en kleurrijke wereld is deze film perfect voor zowel jong en oud. Bestel dus snel je kaartjes want voor je het weet is hij uitverkocht!
Prijs: 9,50 (per ticket)
104809

1. For Honor (PC/PS4/Xbox One)

Het perfecte valentijnscadeau voor hem dit jaar is zonder enige twijfel het spel For Honor. Gamestudio Ubisoft neemt een sprong in het diepe door een game te lanceren die voornamelijk bouwt op multiplayer. Na het zien van Beta belooft For Honor echter een enorm succesvol spel te gaan worden. Dit kan dus niet missen.
For Honor is een spel dat voor zowel de online als offline speler leuk is om te spelen. In For Honor kies je tussen de drie facties, namelijk: Samurai, Ridders en Vikingen. Jouw doel is om samen met je factie de wereld te veroveren. Door middel van verschillende multiplayer- en singleplayer modi is er genoeg te zien in For Honor om zo het jaar door te komen.
Prijs: 55 euro

Populair Nieuws

Laatste Reacties