10 toffe Valentijnscadeaus voor haar - Romantische blijmakertjes

Article
donderdag, 09 februari 2017 om 13:28
xgn google image
Over iets minder dan een maand is de dag van de liefde aangebroken, oftewel Valentijnsdag. Wil je op deze dag de vrouw van je dromen eens op een leuke manier verrassen, maar heb je geen idee waarmee? Dan biedt dit artikel wellicht de uitkomst. Check hier 10 toffe Valentijnscadeaus voor haar!
Natuurlijk kan je op Valentijnsdag met het zoveelste bosje rode rozen of het zoveelste doosje bonbons aankomen. Hoewel weinig origineel, zal het bij de meeste dames toch goed in de smaak vallen. Zoek je echter iets extra's of iets origineels voor je liefje, maar heb je geen idee waar je moet kijken? Wij helpen je een handje in dit artikel!
Deze special is voornamelijk gericht op game-, film- en techcadeaus die leuk zijn voor vrouwen. Hierbij geldt dus wel dat wanneer je liefje geen druppel geeky bloed door haar aderen heeft stromen, een doos bonbons wellicht beter geschikt voor haar is.

10. Geeky Valentijnskaart

Een van de meest makkelijke, maar toch enorm leuke cadeaus op Valentijnsdag is natuurlijk een mooie kaart. Maar dan wel een toffe en niet zo'n afgezaagde dertien-in-een-dozijn-kaart. Maar waar vind je zo'n unieke kaart? Je hebt geluk, want speciaal voor de geeks onder ons die een toffe kaart aan hun liefje willen sturen, hebben wij een special geschreven!
In onze top 10 toffe Valentijnskaarten voor gamers staan verschillende kaarten, die je op kan sturen of die je kan gebruiken ter inspiratie tijdens het ontwerpen van je eigen kaart. Kies een onderwerp dat je dame leuk vindt, dan is zo'n persoonlijke en unieke kaart een gegarandeerd succes. Maak het helemaal af door je eigen, persoonlijke boodschap toe te voegen.
Prijs: Varieert, meestal onder de vijf euro
104580

9. Pokéball bruisbal

Wil je met een origineel en tof cadeau komen? Wat dacht je dan van badbruisballen in de vorm van Pokéballs! In deze set met zes bruisballen vind je een Poké Ball, een Great Ball, een Ultra Ball, een Net Ball, een Premier Ball en natuurlijk de welbekende Master Ball.
Elke bruisbal heeft een andere geur die zelfs naar wens aangepast kan worden en deze set staat dan ook gegarandeerd voor een overheerlijk en tof bad. Wat het geheel nog leuker maakt, is dat er een Pokémon figuurtje in elke bruisbal verstopt zit! De set is verkrijgbaar via Etsy en de bruisballen zijn ook los verkrijgbaar.
Prijs: €33,80 voor de set exclusief verzendkosten, €5,30 voor een losse bruisbal.
104581 1

8. Een schattige knuffel

Een knuffel afgezaagd? Juist niet! Tegenwoordig zijn er ook steeds meer knuffels te vinden die perfect geschikt zijn voor de gamers onder ons. Geen saaie teddyberen meer dus, maar wat dacht je van League Of Legends (zie het plaatje hierboven), Mario, Assassin's Creed, Pokémon of zelfs Mortal Kombat knuffels? Dit is natuurlijk slechts een kleine greep uit het grote aanbod aan knuffels.
Knuffels en dan het liefst schattige knuffels, vallen bij de meeste vrouwen nu eenmaal goed in de smaak. En je hebt genoeg keuze: waar ze ook van houdt, er is bijna zeker wel een leuke knuffel van te vinden.
Prijs: De League of Legends knuffels kosten tussen de €25,- en €30,-.
104582 1

7. Pokémon rozen

Wil je jouw liefje graag verrassen met een mooie bos bloemen, maar vind je 'standaard' bloemen net wat te saai? Dan bieden deze Pokémon rozen wellicht uitkomst voor jou.
Elke bloem is met de hand geschilderd en je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhouden van de bloemen. Ze zijn namelijk van zijde, dus je hoeft ze geen water te geven, ze verwelken niet en dus hoef je ze ook niet weg te gooien na een week! De Pokéball rozen zijn helaas uitverkocht op dit moment, dus houd de Etsy-pagina van 8bitHealy goed in de gaten tot ze weer op voorraad komen. Daarnaast zijn nog wel Team Rocket rozen te bestellen, afkomstig van dezelfde maker.
Prijs: €15,- per roos, exclusief verzendkosten
104583

6. Harry Potter kookboek

Als jouw Valentijn zowel van Harry Potter als van koken houdt, dan kan Valentijnsdag met dit Harry Potter kookboek niet meer stuk. In het boek zijn meer dan 150 recepten te vinden voor gerechten waar elke fan bekend mee zal zijn: van bijvoorbeeld Treacle Tart tot Molly's Meat Pies.
Hoe tof is dat! Het kookboek is overigens ook gewoon via Nederlandse winkels verkrijgbaar, zoals bij bol.com.
Prijs: €18,99
104584

5. 8-bit bloemen

Vind je het idee van de Pokémon rozen tof, maar zoek je toch net wat anders? Dan zijn deze 8-bit bloemen misschien het perfecte cadeau voor jouw Valentijn. Enorm geeky, maar alsnog romantisch. De bloemen kan je op een mooie plaats neerzetten dankzij de bijgeleverde stand, of je kan ze aan de muur bevestigen door middel van gaatjes in de achterkant.
Het beste aan deze bloemen is dat ze nooit zullen verwelken! En je hoeft ze natuurlijk ook geen water te geven. Ideaal toch? Je kan deze toffe bloemen bestellen via ThinkGeek.
Prijs: $9,99
104585 1

4. Een toffe game, natuurlijk!

Houdt je dame van gamen? Dan heb je niet alleen geluk, maar ook meteen een mooi idee voor een cadeau! Namelijk die toffe game die ze nog steeds niet heeft gespeeld. Vorig jaar zijn er natuurlijk heel veel vette games uitgekomen die ook voor vrouwen enorm leuk zijn. Ter inspiratie kan je onze top 5 beste games voor vrouwen van 2016 erbij pakken!
Ook hebben we een top 5 Valentijns games gemaakt met games die ideaal zijn om rond Valentijnsdag met je partner te spelen. Een game uit deze lijst is dan natuurlijk ook een goed cadeau-idee!
Prijs: Varieert, meestal rond of onder de 60 euro.
104586

3. Boxset met films of televisieserie

Kijken jullie vaak films of series samen, of is er een bepaalde series waar je liefje maar geen genoeg van kan krijgen? Dan is het, hoewel misschien niet heel romantisch, een leuk idee om haar te verrassen met een toffe boxset van haar favoriete serie of filmreeks!
Deze boxsets zijn natuurlijk in alle soorten en maten verkrijgbaar: van één seizoen of film tot een hele serie, op DVD of op Blu-ray, met of zonder extra's en dergelijke. Het ligt dus helemaal aan je budget wat voor boxset je kiest: de keuze is aan jou. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boxset van The Vampire Diaries?
Prijs: €59,99 voor een boxset van The Vampire Diaries seizoen 1 t/m 7.
104587

2.The Lord Of The Rings sieraden

Houdt jouw dame van The Lord Of The Rings? Kent ze het hele verhaal uit haar hoofd of heeft ze wel eens voorgesteld een LOTR-marathon te houden?
Stop dan nu met wat je aan het doen bent: je hebt het perfecte cadeau gevonden. Er zijn namelijk prachtige The Lord Of The Rings sieraden verkrijgbaar. Wat dacht je van Arwens ketting? Of de One Ring voor jouw precious? Let hierbij wel op: ze moet natuurlijk wel écht van LOTR houden om dit cadeau te waarderen! Zo niet, dan zijn er ook genoeg andere mooie sieraden van games, films en series beschikbaar: de mogelijkheden zijn eindeloos!
Prijs: €119,99 voor Arwens ketting, €89,99 voor de One Ring.
104588 2

1. New Nintendo 3DS

Mario, Animal Crossing, Pokémon, of toch liever The Legend of Zelda? Er zijn genoeg toffe games te vinden voor Nintendo's handheld en de krachtigere New 3DS versie zorgt ervoor dat alle prestaties net even wat vloeiender verlopen dan op de standaard Nintendo 3DS. Een handheld console is natuurlijk ideaal te gebruiken onderweg of om even lekker mee achterover te leunen op de bank en daarnaast is het natuurlijk een enorm tof cadeau om te krijgen, vooral gecombineerd met een of meerdere toffe games!
Heb je een wat groter budget en wil je jouw dame dus echt verrassen dit jaar, dan is de New Nintendo 3DS wellicht een goede optie. Wil je echt uitpakken, dan voeg je daar ook nog wat toffe games aan toe. In onze top 5 Nintendo 3DS games van 2016 kan je terecht voor inspiratie!
Prijs: €169,-
Dat was het alweer wat deze special betreft. Ben je van plan om deze cadeautips te gebruiken? Laat het ons weten in de comments!