Top 10 Netflix games content - Films en series voor gamers!

  Het aanbod op Netflix is enorm gevarieerd. Wij hebben een lijst samengesteld met Netflix games content. Dit zijn films en series die ideaal zijn voor de gameliefhebber. Bekijk de lijst, maak een keuze en begin met genieten!

  10. The Seven Deadly Sins

  We beginnen onze lijst van Netflix games content met een animeserie, The Seven Deadly Sins.

  In de serie is de kwaadaardige groep The Holy Knights verantwoordelijk voor het ontvoeren van de koning. Zo wordt de groep heer en meester over het koninkrijk. Het is aan Princes Elizabeth om The Seven Deadly Sins, een groep oude strijders, weer bij elkaar te brengen en het koninkrijk terug te veroveren.

  Heerlijk ontsnappen naar een fantasiewereld en een geweldig avontuur beleven? The Seven Deadly Sins staat voor je klaar!

  9. Pac-Man and the Ghostly Adventures

  In onze lijst van Netflix games content moet voor iedereen een serie aanwezig zijn. Zo is deze Pac-Man tv-serie meer gericht op het wat jongere publiek, maar een leuk avontuur is hier zeker te aanschouwen.

  Samen met zijn vrienden Cyli en Spiral moet Pac-Man proberen om pacworld te redden uit de handen van geesten. Een simpel concept dat weet aan te slaan bij series en games. Zo is de laatste game, Pac-Man and the Ghostly Adventures 2 goed in de smaak gevallen.

  Ben je fan van Pac-Man of wil je leuke entertainment opzetten dan is deze serie een aanrader.

  Netflix

  8. Skylanders Academy

  Wie kent deze populaire franchise ondertussen niet? De Skylanders weten met verschillende games en veel figuren keer op keer in de huizen van de consument terecht te komen. Nu zijn de Skylanders ook op Netflix te aanschouwen.

  Verschillende personages uit het Skylander universum zijn in de serie aanwezig, waaronder Spyro de paarse draak, Stealth Elf en ook Crash Bandicoot laat in een aflevering zijn gezicht zien. We zien hoe een groep personages probeert om de gevaren van het Skylander universum te trotseren.

  Verzamel jij de Skylanders figuren? Dan is deze serie van harte aan te raden. Welke bekende gezichten zie jij allemaal langskomen?

  Columbia Pictures/Rovio

  7. The Angry Birds Movie

  Binnen de lijst van Netflix games content zijn deze vogels enorm bekend. Maar The Angry Birds Movie heeft een unieke invalshoek die de film aantrekkelijk maakt om te kijken: waarom zijn deze vogels zo boos geworden?

  We zien hoe de vogels een vrolijk en vreedzaam leven lijden, maar alles verandert wanneer de groene varkens komen opdagen. Het is aan drie vogels om uit te zoeken wat deze varkens op hun eiland komen doen. Altijd al nieuwsgierig geweest naar het verhaal achter de Angry Birds? Dan hoef je alleen Netflix op te starten en te beginnen met kijken!

  6. Atari: Game Over

  Ook documentaires zijn aanwezig in onze lijst van Netflix games content. Deze documentaire is niet alleen interessant, maar gaat voornamelijk over een van de slechtste games ooit gemaakt: E.T.

  De documentaire gaat onder andere over de ondergang van Atari en de meest aparte game die het bedrijf heeft gemaakt, E.T. the Extra-Terrestrial. We volgen een groep gepassioneerde mannen dat er zeker van is dat Atari alle sporen van E.T, wilde uitwissen en daarom veel games heeft begraven. Lukt het om een aantal games terug te vinden in het zand?

  Voor velen kan dit een stukje nostalgie zijn en voor de jongeren een manier om meer over de eerste generatie aan spelcomputers te leren. Fascinerend en leerzaam tegelijk!

  TT for Gramercy Pictures

  5. Ratchet & Clank

  Dit duo is al een lange tijd aanwezig in de videogame-industrie. In onze lijst van Netflix games content is de filmadaptatie aanwezig, een waardige poging om deze twee personages naar de wereld van film te toveren.

  Het heelal verkeert in zwaar weer door een gevaarlijke kapitein. Het is aan een kleine monteur en zijn nieuwe robot maatje om het universum te redden. Zowel de Ratchet en Clank film als de gelijknamige game die recent is uitgekomen wisten goede cijfers te scoren in onze reviews.

  Een iconisch duo dat een hoop avonturen beleeft. Aanschouw de film en de kans is groot dat je ook meteen de game weer uit de kast zult halen!

  4. Video Game High School

  In onze lijst van Netflix games content is deze serie niet gebaseerd op een franchise die al bestaat. Video Game High School is simpelweg genieten voor fanaten van videogames!

  De serie speelt zich af in een toekomst waarin de competities van video games de meest populaire sport ter wereld is geworden. Daarom moet er flink getraind worden in de kunst van verschillende games, en dit is te doen op Video Game High School.

  Een serie die soms wat over the top kan zijn, maar juist daarom werkt de humor zo goed. Bekijk de trailer bovenaan de pagina en ontdek zelf waarom Video Game High School niet te missen is als fan van games.

  Double Negative/Universal Studios

  3. Scott Pilgrim vs the World

  We zijn aangekomen in onze top drie Netflix games content. Scott Pilgrim vs the World is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken en deze filmadaptatie is geregisseerd door Edgar Wright (Baby Driver).

  We volgen Scott die verliefd wordt op Ramona, maar haar liefde winnen gaat niet zo gemakkelijk. Scott staat tegenover zeven van haar exen en moet ze allemaal verslaan! Absurd, hilarisch en met genoeg videogame elementen!

  Wanneer Scott het namelijk opneemt tegen een van deze exen verandert de omgeving bijna in een videogame achtige wereld. Geluidseffecten, iemand door muren slaan of speciale krachten gebruiken, alles komt aan bod. Dit is een film zo uniek dat hij niet gemist mag worden.

  2. Pokémon: Indigo League

  Ondertussen is Pokémon een van de meest bekende franchises ter wereld geworden. Met een grote variatie aan games, series en films weet Pokémon nog steeds de harten van menig fan te veroveren.

  Pokémon bestaat al een lange tijd en Netflix maakt het mogelijk om mee terug te gaan naar het begin. Pokémon: Indigo League is namelijk de eerste tv-serie die uitkwam van de bekende franchise met de originele generatie aan Pokémon.

  Zie hoe Ash door omstandigheden wordt opgescheept met Pikachu en hoe deze vriendschap van start is gegaan. Een stukje nostalgie voor velen!

  1. Castlevania

  We sluiten onze lijst van Netflix games content af met een animeserie, Castlevania. Het eerste seizoen van Castlevania is namelijk nu te zien op Netflix en bestaat uit vier afleveringen, perfect om allemaal achter elkaar te kijken!

  De serie is gebaseerd op de Castlevania games die als eerst verschenen voor Nintendo Entertainment System (NES). We volgen Trevor Belmont, de laatst overlevende van de Belmont clan die op monsters jagen. Trevor moet het gevecht aangaan met Dracula en zijn leger van monsters en demonen.

  Castlevania was een grote hit op Netflix, maar er werd wel kritiek gegeven op de korte duur van de serie. Gelukkig heeft Netflix hier rekening mee gehouden voor het vervolg, want het tweede seizoen van Castlevania moet in totaal acht afleveringen bevatten. Dubbel zoveel kijkplezier dus!

  Wat is jullie favoriete Netflix games content?

  Dit was onze lijst van Netflix games content. Wij zijn nieuwsgierig of jullie houden van films of series die gebaseerd zijn op videogames en welke jullie het meeste kijken. Laat het weten in de reacties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.