XGN Kerstvideo met Q&A en vette prijzen! - Eerste Kerstdag

Article
maandag, 25 december 2017 om 11:00
xgn google image
Ho-ho-ho, vrolijk Kerstfeest! Ook bij XGN.nl is het Kerst, aangezien wij jullie gaan trakteren op leuke prijzen en vragen gaan beantwoorden van de community. Dit is onze XGN kerstvideo voor Eerste Kerstdag!
XGN.nl pakt uit met Kerst, want wij hebben vragen gekregen om te beantwoorden en prijzen om weg te geven! In deze eerste Kerstvideo beantwoorden wij ongeveer vijftien vragen en geven we leuke cadeautjes weg aan de community. Morgen zijn we terug voor Tweede Kerstdag en beantwoorden we wederom vijftien vragen!

XGN kerstvideo voor Eerste Kerstdag!

Het is Kerst en dat mag getoond worden ook. Wij danken de community voor een heel jaar aan leuke reacties achterlaten op de website en belonen dit door leuke cadeautjes weg te geven.
Laat je banden gieren in Need For Speed: Payback of gebruik de Force in Star Wars: Battlefront II. We geven niet alleen games weg, maar ook films en andere goodies. Namens heel XGN.nl wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Bekijk onze eerste Kerstvideo hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar [email protected].

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!

Populair Nieuws