Top 10 beste Xbox One budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer een enorme batch aan topgames die richting ons geslingerd wordt. Natuurlijk heeft niet iedereen zin of budget om de volle mep te betalen voor games. Daarom hebben wij de top 10 beste Xbox One budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je geselecteerd.

  10. Assetto Corsa

  Alhoewel het vergelijkbare Project CARS 2 nog niet eens een week geleden uitgekomen is, is Assetto Corsa een vergelijkbaar of misschien zelfs beter alternatief. Weliswaar is het aantal auto’s en circuits wat karig, maar daar tegenover staat het onwijs goede weggedrag dat de game goed maakt. Wil je dus de beste racer, laat die 60 euro voor Project CARS, Forza Motorsport 7 en GT Sport liggen en haal Assetto Corsa binnen.

  Assetto Corsa is voor 25 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.

  9. Dead Rising 4

  Het kerstthema van Dead Rising 4 paste goed bij haar releasedatum van 6 december. Niet eens een jaar geleden dus en nu al voor dertig euro verkrijgbaar. Is weliswaar wel aan het absolute maximum van het budget, maar dat heb je er toch wel voor over als je massaal zombies mag slachten als good old Frank West?

  Dead Rising 4 is voor 30 euro verkrijgbaar bij Mediamarkt.

  8. Quantum Break

  Bij de reveal van de Xbox One in 2013 werd Quantum Break groots aangekondigd en drie jaar later kwam de game pas uit. Een unieke combinatie tussen game en televisieserie met de mogelijkheid om met de tijd te rommelen. Helaas vlogen de uurtjes voorbij, waardoor de 60 euro nooit echt helemaal gerechtvaardigd werden. Gelukkig dat je hem nu voor een meer schappelijke prijs kan kopen

  .Quantum Break is voor 21 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.

  7. Rise of the Tomb Raider

  Veel gefronste gezichten bij de aankondiging van Rise of the Tomb Raider op de E3 van 2014: de game zal alleen voor de Xbox uitkomen. Dit bleek tijdelijk, want een jaar na release (13 november 2015 kwam de game uit voor Microsofts platform) kwam Lara Croft naar de PlayStation. En nu dus voor een relatief goedkope prijs in de digitale schappen.

  Rise of the Tomb Raider is voor 25 euro verkrijgbaar bij Bol.com. Dit geldt tot en met 4 oktober.

  6. Borderlands The Handsome Collection

  Een van de meest krankzinnige franchises kwam begin 2015 naar de PlayStation 4 en Xbox One. Niet met een nieuw deel, de aankondiging daar van zal waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten, maar in een bundel met Borderlands 2 en The Pre-Sequel en al haar DLC. Twee games dus. Voor 21,75 euro.

  Borderlands The Handsome Collection is voor 21,75 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.

  5. For Honor

  Begin dit jaar zag Ubisofts hack and slasher For Honor het levenslicht. Stefan was in zijn review best positief over de game en prees het concept en de diepgaande combat, iets wat je niet bijzonder vaak hoort over een hack en slash game. Een zekerheidje dus als je wil dat je 23 euro goed besteed wordt.

  For Honor is voor 23 euro verkrijgbaar bij Bart Smit.

  4. Gears of War 4

  Gears of War 4 speelt zich heel wat jaren na Gears 3 af en dat zie je ook terug in hoe voormalig hoofdpersoon Marcus Fenix er uit ziet: grijs. Niet dat dat wat zegt over de kwaliteit van de game, want die kreeg in onze review gewoon een 8,8. Prima game dus om tussendoor snel uit te spelen.

  Gears of War 4 is voor 20 euro verkrijgbaar bij AllYourGames.nl

  3. Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain

  Eén van de beste games van 2015 is nu voor nog geen 25 euro beschikbaar. In de meer dan twintig jaar durende game serie kruip je nu weer in de huid van Big Boss en probeer je met behulp van Miller en Revolver Ocelot, twee gewaardeerde characters in de serie, de troepen van Skullface een kopje kleiner te maken. Of je dat sluipend of als een Rambo doet, is geheel aan jou.

  Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain is voor 24 euro verkrijgbaar bij Nedgame. Dit is inclusief verzendskosten.

  2. DOOM

  Net als Gears of War 4 is DOOM ook niet zo bijzonder lang geleden uitgekomen: 13 mei 2016. Toch is de game al behoorlijk in prijs gedaald. Dus heb je zin om even hersenloos demonen af te knallen in een vlotte singleplayer? Dan is DOOM voor nog geen eens 20 euro de ideale koop.

  DOOM is voor 16,95 euro verkrijgbaar bij Wehkamp. Dit is inclusief verzendskosten.

  1.The Witcher 3 Wild Hunt GOTY Edition

  19 mei 2015, de dag die Sebastiaan in zijn review van The Witcher 3 bestempelde als de dag dat er een nieuwe standaard in gaming gezet werd. Die dag kwam The Witcher 3 uit en veranderde die de gamewereld voorgoed. Heb jij de game nog niet gespeeld? Haal hem dan de GOTY edtion met al haar DLC heel snel voor deze budgetprijs binnen.

  The Witcher 3 Wild Hunt GOTY Edition is voor 25 euro verkrijgbaar bij Bol.com. Dit geldt tot en met 4 oktober.

  Dit zijn volgens ons de tien beste Xbox One budget games van het najaar. Welke van deze ga jij halen?

  The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition

  Verkijgbaar vanaf 2 september 2016

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.