10 FUT spelers in FIFA 18 die je moet gebruiken

Article
woensdag, 27 september 2017 om 10:17
xgn google image
FIFA 18 is (voor sommigen bijna) uit en dat betekent voor veel spelers weer een nieuw seizoen Ultimate Team. Tientallen uren handelen en sparen om net die ene goede speler binnen te hengelen. Voor de doorgewinterde FUT speler is dat een koud kunstje, want niet iedereen kan immers de beste FUT spelers in FIFA 18 binnenhalen.
Tot nu toe zijn er ratings van een paar honderd spelers bekendgemaakt. Zo had je al EA’s eigen top 100 FIFA spelers, maar ook de ratings van andere spelers verschijnen mondjesmaat in YouTube video’s en op Futhead.
Wij zetten een tiental FUT spelers in FIFA 18, van wie we nu al durven te zeggen dat die goed zullen zijn voor je team, op een rij. We trappen af met:

Memphis Depay - 80

Memphis Depay stapte begin dit jaar over van Manchester United naar Olympique Lyon en laat daar aardige dingen zien. In FIFA 18 zal hij een ideale basisspeler zijn voor een beginnend Ligue 1 team. Met zijn snelheid (89) en dribbelen (83) en viersterren skillmoves is hij een rondrennend gevaar voor elke defensie. De verwachting is dat de Nederlander relatief goedkoop gaat zijn en daarom is hij één van de meest geschikte FUT spelers in FIFA 18 voor een Ligue 1 topteam in opbouw.

Eric Maxim Choupo-Moting - 77

Ook een ideale speler voor een beginnend team. Choupo-Moting, linkermiddenvelder van beroep, stapte afgelopen zomer over van Schalke 04 naar Stoke City en is goed begonnen aan de competitie met twee goals in vier duels. In FIFA 18 is hij met zijn snelheid (77), dribbelkwaliteiten (82), schieten (73) en fysiek (72) misschien geen hoogvlieger, maar voor een beginnend Premier League team zeker een bruikbare speler. Zeker gezien zijn goedkope prijskaartje, in FIFA 17 kostte hij namelijk niet meer dan 450 coins, een must have voor elk beginnend team.

Christian Eriksen – 87

De oud-Ajacied zou met zijn fikse upgrade (in FIFA 17 had hij nog een gemiddelde van 84) er zeker niet goedkoper op zijn geworden, maar eigenlijk is Christian Eriksen voor elk Premier League team een broodnodige middenvelder. Zijn snelheid (76) en schietvaardigheid (76) zijn misschien niet bijzonder hoog, maar zijn passing (84) en dribbelkwaliteiten (84) maken van de Deen een zeer goede spelmaker. Tel daarbij op dat hij ook nog eens de kenmerken ‘flair’, ‘technische dribbelaar’ en ‘vrije trappen specialist’ heeft meegekregen en je hebt één van de beste FUT spelers in FIFA 18 van de Premier League.

Kalidou Koulibaly – 84

De Frans-Senegalese verdediger is al een aantal seizoenen een stabiele kracht in de defensie bij Napoli en ook in FIFA 18 staat Koulibaly zijn mannetje. Met zijn enorme fysieke kracht (86), defensieve kwaliteiten (85) en een voor een verdediger goede snelheid (73) is de oud speler van Racing Genk een nachtmerrie voor elke spits. Zoals een gebruiker op Futhead al zei in een comment: “Hij laat Aubameyang en Lukaku schattig lijken.”

Alexandre Lacazette – 85

Misschien niet de meest originele keuze, maar zeker wel een speler die voor jouw FUT team van grote waarde zou kunnen zijn. De onlangs van Lyon naar Arsenal getransfereerde Fransman is namelijk een beest van een spits. Hij is sterk (77), kan keihard schieten (83), dribbelt als geen ander (85) en is ook nog eens bloedsnel (86). Ideaal aan Lacazette is dat hij qua rating niet de beste spits van de game is, maar qua individuele stats praktisch daar wel bij hoort.

Dries Mertens – 86

Wat een topseizoen kende de kleine Belg en ex-speler van PSV toch. Met 28 goals in 35 wedstrijden was Mertens bijzonder productief en daarom heeft hij ook een rating van 86 gekregen. De positie van zijn kaartje is veranderd naar centrale aanvaller (kan je later gewoon spits van maken) en daarbij zijn zijn statistieken voor snelheid (90), schieten (83) en dribbelen (89) van belang. Nadeel is dat Mertens een fysiek van 55 heeft, maar dat compenseert hij met een enorme behendigheid.

Delle Alli – 84

Misschien wel één van de meest allround middenvelders in de game. Delle Alli kwam twee seizoenen geleden over van het nietige MK Dons en scoorde toch in zijn twee jaar bij Tottenham Hotspur 26 goals. In FIFA 18 heeft hij een rating van 84 en zijn zijn individuele statistieken erg goed: 76 voor snelheid, 82 voor dribbelen, 80 voor schieten, 77 voor passing en een fysiek van 78. De Engelsman zou waarschijnlijk te duur zijn voor een beginnend Engels team, maar is op termijn één van de beste FUT spelers in FIFA 18 op zijn positie.

Alessandro Florenzi - 82

De multifunctionele rechtsback van AS Roma is vooral bekend van zijn langeafstandsgoal tegen Barcelona van een paar jaar geleden, maar is ook een hele sterke verdediger. In FIFA 18 worden zijn kwaliteiten voor snelheid (85), dribbelen (82), schieten (79), verdedigen (76), passen (78) en fysieke gesteldheid (76) zeer constant ingeschat. Een ideale rechtsback voor in je Serie A team dus en waarschijnlijk ook niet duur. Eén van de meest ideale FUT spelers in FIFA 18 voor die positie dus.

Thomas Lemar – 83

De Franse linkermiddenvelder van AS Monaco liet enkele weken geleden tegen Nederland zien wat hij kan en dat is best veel. Met zijn 80 passing, 86 dribbelen en 85 snelheid is Lemar een verschrikking om tegen te spelen. Maar als je met hem speelt, heb je heel veel plezier aan hem. Geen plezier ga je overigens krijgen van zijn prijskaartje, want die zal waarschijnlijk hoog uitvallen.

Jan Oblak – 88

Een keeper mag natuurlijk niet ontbreken in je team en dan heb je aan Jan Oblak wel een goede. Hij zal waarschijnlijk niet goedkoop zijn, hij is immers met zijn rating van 88 dé FUT speler van de Spaanse Primera Division, maar het is een kat in je doel. Met zijn duiken (84), reflexen (84), balvaardigheid (90), uittrappen (77) en positionering (87) heb je ongetwijfeld één van de doelmannen van het spel te pakken.
Dit zijn volgens ons tien FUT spelers in FIFA 18 die je moet gebruiken. Welke FUT spelers in FIFA 18 ga jij gebruiken? Laat het weten in de comments.

Populair Nieuws

Laatste Reacties