Top 10 beste kerst game deals - Keiharde korting op 2018 releases

Article
woensdag, 19 december 2018 om 11:56
top 10 beste kerst game deals keiharde korting op 2018 releases 143815
De eerste sneeuw is gevallen, de kerstbomen staan in huis en op de radio hoor je Mariah Carey al zingen. Het is bijna kerst en dat betekent dat er ook weer leuke aanbiedingen zijn op game-gebied. Daarom hebben wij in dit artikel de top 10 beste kerst game deals.

10. Battlefield 5

We trappen deze lijst met de beste kerst game deals af met Battlefield 5. Deze toffe first-person shooter heeft een plek verdient in ons artikel over de beste first-person shooters van 2018. Toch kan je de game nu met flinke korting bestellen bij bol.com. Voor de Playstation 4 en Xbox One versie betaal je nu 40 euro.
Battlefield 5 heeft een singleplayer- en een multiplayermodus. In de multiplayer neem jij het in verschillende modi op tegen andere spelers. In de singleplayermodus speel je verschillende verhalen genaamd War Stories. Dit zijn persoonlijke verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, die jij gaat doorlopen. Ook komt er in 2019 nog een battle royale modus, genaamd Firestorm, uit voor Battlefield 5.
143817

9. Detroit: Become Human

Detroit: Become Human is een avonturengame die op 25 mei 2018 exclusief uitkwam voor de PlayStation 4. Wij gaven de game een 8.5 in onze Detroit: Become Human review en prezen de graphics, overtuigende karakters en het ijzersterke verhaal. Deze game is nauwelijks een half jaar geleden uitgebracht en nu al op de kop te tikken voor 19,98 euro bij Game Mania.
Deze game heeft uitsluitend een singleplayermodus, maar daar zul je meer dan genoeg aan hebben. De keuzes die jij in verschillende dialogen maakt, hebben invloed op de uitkomst van het verhaal. Er zijn drie hoofdpersonages, maar niet alle drie deze karakters hoeven het einde van de game te halen.
143819

8. Far Cry 5

Far Cry 5 is de volgende game in deze top 10 met de beste kerst game deals. Deze game speelt zich af in het fictieve Hope County. Dit was een hele rustige plek, die inmiddels is overgenomen door een fanatieke Doomsday-sekte. Deze sekte wordt geleid door de charismatische Joseph Seed. Het is aan jou de taak om de vrede te herstellen.
Far Cry 5 kwam in maart 2018 uit. Nu - ongeveer acht maanden later - kun je deze toffe game al aanschaffen voor een zachter prijsje. Normaal gesproken kost deze game ruim zestig euro, maar bij YGZ.nl kun je de game voor 26,50 euro aanschaffen. Dat komt goed uit, want het vervolg op deze game, genaamd Far Cry New Dawn, komt al in februari 2019 uit. Dan heb je nog een paar maanden om Far Cry 5 uit te spelen.
143821

7. Assassin’s Creed Odyssey

Waar sommige game liefhebbers Detroit: Become Human misschien niet meteen herkende, zal dat het geval zijn voor Assassin’s Creed Odyssey. Dit is de nieuwste game uit de populaire Assassin’s Creed franchise. Het verhaal speelt zich af in het oude Griekenland, waar jij de keuze hebt uit twee hoofdpersonen: Alexios of Kassandra.
De nieuwste Assassin’s Creed game kwam op 5 oktober 2018 uit, maar is nu al ruim vijftig procent afgeprijsd. Bij bol.com kun je Assassin’s Creed Odyssey nu namelijk al voor 33 euro kopen. Waarom zou je dat doen? Wij gaven de game een 9.2 in de Assassin’s Creed Odyssey review. Ralph gaf hierin aan dat het verhaal lang en persoonlijk is, je keuzes gevolgen hebben en er simpelweg enorm veel te doen is.
143822

6. Call of Duty: Black Ops 4

Ieder jaar komt er een nieuwe Call of Duty uit en dit jaar is dat het vierde deel in de Black Ops serie geworden. Call of Duty: Black Ops 4 slaat de singleplayer modus over, maar daarvoor in de plaats krijgen we wel een toffe battle royale modus, genaamd Blackout. De multiplayer modus is als vanouds weer subliem!
Normaal gesproken betaal je voor de nieuwste Call of Duty tussen de zestig en zeventig euro. Tijdens Black Friday kon je de game al voor ongeveer veertig euro aanschaffen en op dit moment duikt de prijs daar zelfs onder. Bij Mediamarkt kun je Call of Duty: Black Ops 4 aanschaffen voor 38 euro. Daarmee is een must-have voor de first-person shooter liefhebber. Deze game staat niet voor niets in de top 5 beste first-person shooters van 2018.
143823

5. Marvel’s Spider-Man

Altijd al eens in de schoenen willen stappen van een superheld? Op de zesde plaats in deze lijst met de top 10 beste kerst game deals staat Marvel’s Spider-Man. In deze PlayStation 4 exclusive ga jij aan de slag als Spidey. Je slingert door de straten van New York en bestrijdt de misdaad waar dat nodig is. Voor de rest heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil!
Marvel’s Spider-Man kwam op 7 september 2018 uit voor de PlayStation 4. Daarmee sleepte Insomniac Games meteen een nominatie voor Game of the Year uit het vuur. Nu - slechts enkele maanden na de release - is deze toffe superheldengame al verkrijgbaar voor 38 euro bij Nedgame of bol.com.
143824

4. Shadow of the Tomb Raider

Wanneer het superheldenleven toch iets te druk voor je is, kun je misschien beter aan de slag gaan als archeoloog. Maar Lara Croft uit Shadow of the Tomb Raider heeft niet bepaald een luizenleventje. Het hoofdpersonage uit de Tomb Raider franchise staat voor brute actie en ook in de nieuwste game uit de franchise is dit het geval. In deze game moet je namelijk in de jungle overleven en een Maya-apocalyps voorkomen.
Net als veel andere games in deze lijst met de top 10 beste kerst game deals is Shadow of the Tomb Raider pas enkele maanden geleden uitgebracht. Toch kun je deze game bij bol.com en Nedgame nu al aan jouw collectie toevoegen voor 33 euro.
143826

3. Monster Hunter World

Net als Marvel’s Spider-Man is Monster Hunter World genomineerd voor Game of the Year. Deze game ging er dan niet vandoor met de eerste plaats, maar dat het een goede game is staat vast. Deze game - ontwikkeld door Capcom - zit bomvol met de gekste, tofste en sterkste monsters die jij aan je zwaard moet rijgen. Wanneer je dit lukt, kun je van de materialen die je hiervan krijgt een betere uitrusting maken.
Monster Hunter World kwam al aan het begin van 2018 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. In augustus werd ook de PC versie uitgebracht. Bij shop4nl kun je de PlayStation 4 en Xbox One versie nu bemachtigen voor maar 21,99 euro. Voor ruim twintig euro schaf je dus een Game of the Year nominatie aan; daarover hoef je niet twee keer na te denken.
143828

2. Diablo III Eternal Collection Nintendo Switch

De Eternal Collection van Diablo III bevat alle content die er tot nu toe is uitgebracht voor de populaire hack and slash game. De Playstation 4 en Xbox One versies kwam al in 2012 uit, maar de Nintendo Switch versie kwam pas in november 2018 uit. Alle zeven personages en de vijf acts zijn beschikbaar in de Eternal Collection.
Normaal gesproken betaal je voor de Diablo III Eternal Collection voor de Nintendo Switch ongeveer 60 euro. Maar bij bol.com gaat er zo vlak voor de kerstdagen een flinke percentage van die prijs af. Op dit moment betaal je voor deze game namelijk maar 35 euro bij bol.com.
143830

1. God of War

We hebben het al een aantal keer gehad over de nominaties voor Game of the Year. En nu zijn we dan ook eindelijk aangekomen bij de winnaar van de Game Awards 2018: God of War. In deze game ga je aan de slag als Kratos, de God van de Oorlog, en zijn zoon Atreus. Samen hebben zij een missie om het as van de vrouw van Kratos uit te strooien.
God of War won meerdere prijzen tijdens de Game Awards 2018. Het is daarom ook niet gek dat deze game op de eerste plaats staat in deze lijst met de top 10 beste kerst game deals. Normaal gesproken kost deze game ruim zestig euro. Tijdens Black Friday was de game al voor minder dan 30 euro verkrijgbaar en dat is nu weer het geval. Bij bol.com kun je nu een exemplaar God of War bemachtigen voor maar 29 euro.

Populair Nieuws