Top 10 beste E3 Trailers - De beste trailers op een rij!

Article
zondag, 19 juni 2016 om 18:00
xgn google image
De E3 is in volle gang en de persconferenties zitten erop! En dat betekent dat we er een mooie lijst aan trailers aan hebben over gehouden. In deze special zie je onze Top 10 beste E3 trailers!
Er zijn veel mooie nieuwe trailers getoond op de E3. Maar welke waren nu eigenlijk de beste? Je leest het in deze Top 10 E3 trailers!

10. Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 is het vervolg op de third person open wereld hacking-game Watch Dogs uit 2014. Ubisoft had met deel één vele verschillende gameplay elementen bedacht waar ze in Watch Dogs 2 waarschijnlijk op voort gaat borduren.
In Watch Dogs 2 verruilen we het grimmige Chicago in het noordoosten van de Verenigde Staten voor het zonnige San Francisco in Californië. Ook krijgen we een nieuwe hoofdrolspeler onder de knoppen genaamd Marcus Holloway.
In Watch Dogs 2 wordt San Francisco na Chicago de tweede stad die het ctOS beveiligingssysteem installeert. Hiermee staat alle elektronica met elkaar in verbinding en kan de overheid iedereen te allen tijde in de gaten houden.
Macus werd in zijn kindertijd vals beschuldigd van een misdaad die hij niet het begaan door het ctOS systeem. Naarmate hij ouder werd realiseerde hij zich dat het beveiligingssysteem niet helpt, maar juist de veelal onschuldige burgers terroriseert in plaats van te helpen.
Hij besluit zich aan te sluiten bij de hackergroep DedSec om ctOS en degene die het systeem heeft gecreëerd neer te halen.
93197

9. Spider-Man

Spider-Man is back! In de filmwereld en nu dus ook de gamewereld. In de laatste Captain America film Civil War kregen we al een voorproefje van hoe de nieuwe Spider-Man eruit gaat zien op het grote doek maar in de nieuwe trailer die is getoond op de Sony persconferentie kunnen we alvast zien hoe Peter Parker op de beeldschermen in onze huiskamers getoverd gaat worden.
De bovenstaande teaser trailer vertelt ons weinig meer dat we (vanzelfsprekend) met Peter Parker vrij door New York kunnen slingeren terwijl we allerlei geboefte inrekenen.
Over de nieuwe Spider-Man is nog weinig bekend. De game gaat een exclusieve PlayStation 4 titel worden en wordt door Insomniac Games in samenwerking met Marvel ontwikkeld. Insomniac ken je wellicht van de Spyro en Ratchet & Clank games. Over de releasedatum heeft Sony ook nog niets losgelaten.
93198

8. Horizon: Zero Dawn

Op de E3 2016 was ook Horizon: Zero Dawn te zien in een nieuwe trailer. Horizon: Zero Dawn is de nieuwe titel van Guerilla Games, een ontwikkelaar van Nederlandse bodem die je misschien wel kent van de Killzone serie.
De game is recentelijk uitgesteld. Als de ontwikkeling van het spel nu volgens plan verloopt mag je Horizon op 1 maart volgend jaar in je brievenbus verwachten.
Horizon: Zero Dawn is een actie RPG game waarin je speelt als een vrouwelijke boogschutter en jager die moet zien te overleven in een postapocalyptisch landschap waar veelal mechanische dieren de dienst uitmaken. Zo kun je onder andere bijvoorbeeld gigantische dinosauriërs tegenkomen, maar dan niet gemaakt van vlees en bloed maar van tandwielen en metaal.
Het spel werd vorig jaar op de E3 aangekondigd door Sony. Guerilla is meteen na de release van Killzone 3 in 2011 aan Horizon en ze hebben onder andere John Gonzalez onder de leden, de lead writer van Fallout: New Vegas.
93199

7. Death Stranding

Hideo Kojima is hard aan het werk geweest sinds zijn vertrek bij Konami. Bij de Sony persconferentie liet hij namelijk een teaser trailer van zijn nieuwe game Death Stranding zien. In de ronduit bizarre trailer kunnen we nog weinig opmaken wat voor genre de game gaat worden, laat staan wat het verhaal gaat worden. Daar heeft de maker van de Metal Gear Solid en Castlevania games nog niets over verteld.
In de trailer zien we Norman Reedus naakt op een strand wakker worden. Hij kijkt om zich heen en ziet een baby met navelstreng verbonden aan… zichzelf. Vervolgens kijkt hij in de verte naar een aantal menselijke figuren dat al zwevend in de lucht vervolgens verdwijnt.
Juist, Daryl Dixon uit The Walking Dead wordt wakker op een strand na een bevalling. Wat er allemaal in het hoofd van Kojima omgaat zullen we nooit weten, maar onze interesse is in ieder geval gewekt.
93200

6. Mafia III

Mafia komt op 7 oktober alweer met deeltje nummer 3 uit de serie. Je speelt als Lincoln Clay, een veteraan uit de Vietnamoorlog. Hij is als wees opgegroeid en na in de oorlog te hebben gevochten sluit hij zich aan bij de onderwereld van New Bordeaux, een fictieve versie van New Orleans.
Als zijn bende wordt uitgemoord door de rivaliserende Italiaanse onderwereld is hij die enige die overleeft. Hij besluit zijn eigen bende te starten om wraak te krijgen.
Zes jaar na Mafia II krijgen we nu een vervolg. Het spel speelt zich af in de jaren zeventig en belooft een heleboel actie. 2K Games heeft voor de ontwikkeling van Mafia III een nieuwe studio opgericht genaamd Hangar 13. De studio wordt begeleid door Haden Blackman, die onder andere aan de Star Wars: The Force Unleashed heeft gewerkt.
93201

5. Battlefield 1

Eindelijk hebben we een indruk kunnen krijgen van de gameplay van Battlefield 1. Sinds de aankondiging vorige maand heeft EA al flink een hype opgebouwd voor deze Eerste Wereldoorlog shooter.
Na de presentatie van EA kregen we ook live 32 tegen 32 gameplay van de multiplayer te zien. Over de singleplayer campaign is nog weinig bekend behalve dat we met meerdere personages verschillende plekken van de oorlog mogen gaan beleven.
We konden in de gameplay een blik werpen op de wapens,voertuigen en andere oorlogstuig waarmee we op 21 oktober mee aan de slag mogen.
93202

4. South Park: The Fractured But Whole

In plaats van The Lord of the Rings in The Stick of Truth kiest South Park er nu voor om in The Fractured But Whole Marvel en DC te parodiëren. Dit inclusief een schema om al hun Coon and Friends films en Netflix series uit te brengen.
Als The Fractured But Whole ook maar in de buurt komt van de mafheid die de eerste game bood, dan heeft de potentie om een moderne klassieker te worden.
Coon and Friends kun je ook al in meerdere afleveringen van de South Park TV-serie kunnen zien en in deze nieuwe game komen ze nogmaals samen.
The Stick of Truth werd bij de release in 2014 goed ontvangen. De authenticiteit en het gevoel dat je naar een aflevering van de serie zat te kijken werd geprezen. Ook het feit dat men voor het eerst vrij rond het pittoreske dorpje South Park, Colorado kon lopen en ontdekken werd gewaardeerd.
93203

3. Dishonored 2

Bethesda’s nieuwe stealthgame Dishonored 2 gooide ook hoge ogen op de E3. In dit nieuwe deel speel je als de dochter van Corvo Attano uit het vorige deel, Emily. Emily Kaldwin heet ze, en ze is recentelijk als keizerin van Dunwall afgezet door een bovennatuurlijke kracht.
Met bovennatuurlijke krachten geschonken door de Outsider probeert ze haar plek op de troon terug te krijgen.
Dishonored 2 is het vervolg op Dishonored uit 2012. Het hoofdpersonage heette Corvo Attano. Je speelt als bodyguard van de keizerin van Dunwall die op een gegeven moment wordt geliquideerd. Corvo krijgt de schuld en wordt gedwongen om te vluchten en een leven als huurmoordenaar te beginnen. Hij probeert zo ook wraak te krijgen op degenen die zich tegen hem hebben gekeerd.
93204

2. God of War

7 jaar later komt er een nieuwe God of War aan! Kratos bevindt zich dit keer onder de Noorse goden samen met zijn zoon die tijdens de ontwikkeling Charlie wordt genoemd. De Noorse goden en Kratos en co. zijn alleen niet de enigen daar.
Er zijn namelijk ook tal van monsters waardoor ze moeten vechten om te overleven. Kratos wil dit aan zijn zoon leren. Hiervoor moet hij alleen wel zelf leren om zijn woede in bedwang te houden. Dit is nog een hele opgave voor Kratos aangezien hij zijn woede hiervoor altijd heeft gebruikt als ‘’brandstof’’ om zijn doelen te bereiken.
Er is nog geen releasedatum bekend, maar vermoedelijk kunnen we ergens in 2017 de slag met de nieuwe God of War.
93205

1. The Last Guardian

The Last Guardian is terug! De game vergaarde de laatste jaren bekendheid door het vele uitstellen en de lastige ontwikkeling die de game heeft ondergaan. Sony heeft eindelijk een releasedatum voor The Last Guardian aangekondigd en dat is al eerder dan je denkt!
In The Last Guardian speel je met een jongen die onder mysterieuze omstandigheden is gekidnapt. Hij wordt wakker in een verlaten kasteel waar hij het griffioen-achtige wezen genaamd Trico tegenkomt. Het wezen is gigantisch maar zeer behendig en tijdens de game is het de bedoeling om je band met Trico steeds te verbeteren.
En je hebt Trico zeker nodig. Hij kan je namelijk helpen om bepaalde puzzels op te lossen en te ontsnappen van waar het ook mag zijn dat je je bevindt.
De Japanse game is vanaf 25 oktober eindelijk beschikbaar op je PlayStation 4.
Dat was de Top 10 beste E3 trailers! Hou voor al het (post) E3 nieuws zeker ook onze E3 pagina in de gaten waar je alles omtrent de E3 kunt vinden!

Populair Nieuws