The Long Night details - Wat zijn de verwachtingen van de prequel?

  Game of Thrones fans hoeven niet helemaal getreurd te zijn dat de serie volgend jaar zal eindigen bij het achtste seizoen. Er zijn vijf Game of Thrones spin-offs aangekondigd, waarvan er in ieder geval één een prequel zal zijn. Dit zijn de details en verwachtingen voor de The Long Night.

  HBO

  In een ver, ver verleden

  Een van de details van The Long Night is dat je geen karakters uit Game of Thrones zult tegenkomen. Dit komt omdat de serie zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af zal spelen. Wel zal de prequel zich afspelen in het Song of Ice and Fire universum. Dit universum is gecreëerd door George R. R. Martin. Dankzij Martin kunnen wij nu genieten van de Game of Thrones serie, dus wij zijn benieuwd naar wat het universum ons nog meer kan brengen.

  The Long Night zal ons moeten brengen naar de Golden Age of Heroes in de fictieve wereld van Martin. Deze gouden eeuw zal gauw voorbij zijn, want de prequel zou ons van een gouden tijd naar een hele duistere periode in het universum moeten leiden.

  The Long Night zou de afschuwelijke geschiedenis van Westeros moeten vertellen, samen met de oorsprong van de White Walkers. Verder is er door HBO ook beloofd dat we meer zullen zien van de legendarische Stark familie en zullen we meer te weten komen over het mysterieuze Oosten.

  HBO

  In een verre, verre toekomst

  Hoewel we het wachten op de Game of Thrones serie ondertussen wel gewend moeten zijn geraakt, maakt de gewenning het niet minder vervelend. We zullen pas ruim anderhalf jaar na seizoen 7 van Game of Thrones het achtste en laatste seizoen kunnen bewonderen. Als kers op de taart is er als een van de details ook al bekend gemaakt dat de The Long Night niet voor 2020 zal worden gelanceerd.

  Tot nu toe heeft Game of Thrones met deze tijd wel kwaliteit geleverd met prachtige effecten waarbij we bijvoorbeeld grote, realistische draken zien vliegen. Casey Bloys, een medewerker van HBO, vertelde dit aan The Hollywood reporter. Volgens Bloys zullen fans wel ontzettend tevreden zijn over het laatste seizoen van Game of Thrones. Ook vertelde Bloys dat hij al wat indrukwekkend materiaal van de Game of Thrones prequel heeft gezien, maar hier mag hij geen details over vrijgeven.

  HBO

  Een gigantisch budget

  Een reus in Game of Thrones zal er “U” tegen zeggen: het budget in de The Long Night zal namelijk waarschijnlijk gigantisch zijn. Game of Thrones zelf is al steeds meer gaan kosten qua productie per seizoen. In het eerste seizoen spendeerde de makers ongeveer zes miljoen dollar per aflevering, in seizoen acht is dit opgelopen tot vijftien miljoen dollar. Het zal dus geen verbazing zijn als er voor de prequels weer een gigantisch budget wordt uitgetrokken.

  Francesca Orsi, de vice president voor drama van HBO, heeft ook vrijgegeven dat de makers van de serie meer dan een handvol geld uit mogen geven aan de serie. “Vijftig miljoen dollar zal gewoon nooit genoeg zijn voor wat wij hier doen. We gaan voor groot.” Voor het eerste seizoen van Game of Thrones werd al ongeveer zestig miljoen dollar uitgegeven, dus het is geen verbazing dat er een nog groter budget voor The Long Night zal komen.

  HBO

  Cast en crew

  Er is nog weinig bekend over de nieuwe cast van The Long Night. Langzamerhand worden er een paar actuers bekendgemaakt, waaronder Naomi Watts die de hoofdrol zal spelen en gisteren is bekend gemaakt dat Josh Whitehouse een rol zal nemen in de prequel. Over de rol van Josh Whitehouse is nog niets bekend, maar over de rol van Naomi Watts is al het een en ander verteld. Het personage van Naomi is “een charismatisch personage is dat geliefd is bij velen, maar een duister geheim bij zich draagt.”

  David Benioff en D.B. Weiss, de producenten van Game of Thrones, hebben besloten om niet heel erg betrokken te raken bij The Long Night. De twee producenten willen wel tips geven bij het schrijven van het script, waar Jane Goldman momenteel mee bezig is. George R. R. Martin, de maker van het Song of Ice and Fire universum, helpt Goldman met haar prequel project. In de prequel zullen helemaal geen acteurs voorkomen uit de originele Game of Thrones serie, omdat de prequel zich ver voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt.

  The Long Night details

  Dit zijn een paar details die we tot nu toe over The Long Night weten. Over de verhaallijn is eigenlijk nog te weinig bekend, omdat iedereen die aan het project meewerkt zijn lippen stijf op elkaar houdt. Wij zijn benieuwd wat HBO er van zal gaan maken.

  Ondanks dat we over Game of Thrones seizoen 8 al meer kunnen raden wat er gaat gebeuren, wordt er ook over deze serie gezwegen. Wij hebben hier een lijst met verwachtingen van Game of Thrones seizoen 8.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.