Hoe kijk jij nu tegen Ocarina of Time aan? - XGN Doe Mee

  Het einde van het jaar nadert en de eerste eindejaarslijstjes worden ingevuld en gemaakt. De XGN Doe Mee is daar ook mee bezig, maar richt zich eventjes op het verleden en wel vanwege afgelopen week; iets met Ocarina of Time. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden wilden wij graag weten wat jullie ervan vonden dat Sony de E3 van 2019 overslaat. Volgend jaar zal er geen PlayStation-booth in Los Angeles zelf, evenals een persconferentie; het is voor eerst in de geschiedenis van de E3 dat Sony er niet bij is. De laatste geruchten melden dat Sony de E3 skipt om een eigen evenement te organiseren en dan de PlayStation 5 aan te kondigen. Iets wat Chris Boers ook denkt:

  Chris Boers – Level 8

  Ik snap het wel. Sony heeft alle first parties voor de PS4 aangekondigd, dus het is nu wachten op de PS5. De E3 zal dan waarschijnlijk niet in de planning passen. De geruchten zijn, dat het een kleine aankondiging rond E3/zomer wordt, om dan in het najaar groots uit te pakken met de PS5. Daar komen dan natuurlijk alle nieuwe exclusives weer om de hoek kijken als launch-games. Dus dan komt E3 volgend jaar gewoon niet uit.

  Jammer, want ik vind E3 altijd de mooiste week, wat release-aankondigingen betreft. Dat wordt dus aankomend jaar minder.

  Zoals Chris Boers het schetst, lijkt het logisch dat Sony de E3 van 2019 skipt. Toch zal het voor de E3 een aderlating zijn en verliest de beurs weer een grotere naam. Microsoft en EA zijn nog steeds verbonden aan het weekje Los Angeles, maar hun persconferenties vinden al buiten de Convention Centre plaats.

  De E3 duurt nog wel een tijdje, maar de XGN Doe Mee blikt even terug. Afgelopen week was het twintig jaar geleden dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time uitkwam. De eerste 3D-Zelda game veranderde voor velen het gamelandschap en de titel staat, na al die jaren, nog steeds hoog in de ‘beste games ooit’ lijstjes. Onze vraag is dan ook:

  Hoe kijk jij nu tegen Ocarina of Time aan?

  Er zijn natuurlijk meerdere Zelda-games uitgekomen in de afgelopen twintig jaar, maar de impact van Ocarina of Time is nog merkbaar bij de franchise. Maar hoe kijk jij nu tegen Ocarina of Time aan? Is de game na al die jaren nog steeds een topper of heeft de tijd het spel ingehaald? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij zo naar Ocarina of Time kijkt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

  Verkijgbaar vanaf 17 june 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.