Foto: HBO

Met een rijke geschiedenis van de boeken waarop Game of Thrones gebaseerd is en meer fan-theorieën dan dat je in een jaar kunt lezen is er genoeg om uit te kiezen. De verwachtingen hieronder zijn toch echt momenten die reëel gezien kunnen gebeuren doordat de boeken het al eerder deden of omdat het een logisch vervolg van het verhaal is. Nu de Game of Thrones Season 8 release op 15 april plaatsvindt, kun je dit verwachten.

10. Daario Naharis keert terug

Wanneer de Game of Thrones Season 8 release daadwerkelijk daar is, is er een flinke kans dat we Daario Naharis terug gaan zien. Hij mag dan een paar seizoenen afwezig geweest zijn, maar aangezien Cersei de Golden Company opgetrommeld heeft lijkt het voor de hand liggend dat Daario daar onderdeel van is. Hij was al eerder de leider van een groep Huurlingen, de Second Sons en kan dit zo opnieuw zijn.

Of hij nou de leider is of een kapitein, het is voor Daario de ideale kans om zijn ex-geliefde Daenerys ‘Dany’ Targaryen terug te zien. Hij kan zelfs opnieuw de grote held voor Dany worden als hij besluit de leiding van de Golden Company te vermoorden om zo Dany te redden van de troepen van Cersei. Aan de andere kant is het ook aannemelijk dat hij boos is op Dany en met liefde de oorlog aangaat met zijn voormalige koningin, want niets doet zoveel pijn als een gebroken hart en dat is precies waarmee Dany hem achterliet.