The Crew 2 tips - Wat je moet weten zodra je de motor start!

  Sommige games zijn zo groot dat je niet weet waar je beginnen moet. Het is niet gek als je dat gevoel krijgt met The Crew 2, waar je in een compleet virtueel Verenigde Staten kunt ronddwalen. Heb je behoefte aan wat richting, dan kun je beginnen met onze The Crew 2 tips!

  In tegenstelling tot het origineel heb je in The Crew 2 naast landvoertuigen ook boten en vliegtuigen tot je beschikking. Driemaal zoveel plezier, maar ook driemaal zoveel mogelijkheden! De game legt je gelukkig genoeg daarover uit, maar het kan zijn dat je over de volgende punten heen hebt gekeken.

  1. Icon points als investering

  Geen bitcoins, maar icon points om in te investeren! The Crew 2 probeert een echte mmo te zijn: niet alleen verzamel je loot voor je wagen, ook ontvang je na elke opdracht of race een beetje geld en nieuwe volgers. Er is een levelsysteem aanwezig waarbij je begint als typische rookie en eindigt met de status van icon. Hiermee speel je icon points vrij en aangezien alle kleine beetjes helpen moet je ze niet vergeten!

  Zodra je een icon bent geworden, begint het klassieke levelsysteem van icon 1 tot en met 999. Ga je van bijvoorbeeld Icon 1 naar 2 dan verdien je een punt die je kunt spenderen aan verbeteringen voor comfort, het voertuig of meer algemene gameplay. Denk aan meer buit verdienen, sneller volgers krijgen of de slipstreamafstand vergroten. Onderaan het hoofdmenu naast de statistieken is dit te vinden.

  2. Voertuigen voor Live Extreme Series

  Het leuke aan The Crew 2 is natuurlijk dat er zoveel variatie is. Ubisoft heeft niet de allerbeste racegame gemaakt voor autoliefhebbers, maar schotelt je wel enorm veel races met allerlei soorten voertuigen voor. Tijdens de Live Extreme Series wissel je zelfs on-the-go van speedboot naar vliegtuig naar auto. Om daar aan mee te kunnen doen heb je wel eerst de juiste voertuigen nodig.

  Die kun je vrijspelen door races te doen en ze te winnen, maar dat kan best lang duren. Je kunt ze ook zelf kopen met het prijzengeld. Het hoeft in dat geval niet heel lang te duren voor je die Vector V40R kunt kopen om het water op te gaan of de lucht in met een ouderwetse P-51 Mustang Strega, tenzij je blut bent en van de benodigde types nog niets in je garage hebt staan. Een van onze The Crew 2 tips is om niet gelijk al je geld te spenderen aan peperdure wagens, maar ook te denken aan de afwisseling zodat je overal aan mee kunt doen.

  3. Verschillende soorten loot

  Zoals je bij MMO-achtige games als Destiny 2 constant loot vindt, zo is dit er ook in The Crew 2. Aangezien je nooit vrij rondloopt, maar altijd achter het stuur zit, is de loot er om je voertuigen te verbeteren of op een andere unieke manier van toegevoegde waarde te zijn. Onderscheid moet er immers zijn!

  Er zijn verschillende niveaus op basis van zeldzaamheid die elk een eigen kleur hebben. Hoe zeldzamer, hoe beter uiteraard. Je kunt ze soms vinden in de open wereld zodra je radar gaat piepen, dus het loont om ook eens de toeristische route te nemen in plaats van alleen fast-travel te gebruiken. Bovendien komt loot vaak met extra buffs zoals sneller herstel van je nitro tijdens een race.

  4. De Live Editor en fotomodus

  Heb je net een enorme stunt gemaakt en wil je dat delen met anderen, dan kun je helemaal los in de fotomodus en Live Editor. Niet alleen kun je op een uitgebreide manier jouw creatieve brein aan het werk zetten door foto’s te maken die niet zouden misstaan aan je eigen muur, je kunt ook zelf videoclips regisseren.

  De game neemt automatisch de laatste momenten op die je vervolgens kunt bijsnijden en op allerlei manieren bewerken. Met zoveel variatie en een enorme open wereld zijn de mogelijkheden eindeloos. Regisseer jij een actiescene die zo uit The Fast & The Furious zou kunnen komen of breng je de sereniteit van het veelzijdige Amerikaanse landschap in beeld zoals in een natuurdocumentaire?

  5. Ubisoft Club challenges

  Tegenwoordig heeft Ubisoft in al haar games speciale uitdagingen verwerkt. In de Ubisoft Club kun je met een gratis account extra uitdagingen vinden om de game leuker te maken, maar ook in-game beloningen te verdienen. Zo hoef je geen enkele cent van je prijzengeld te spenderen aan de Aston Martin Vanquish, zolang je de Ubisoft-punten er maar voor hebt.

  Ook exclusieve outfits zoals een gouden pilotenhelm zijn er vrij te spelen en als je de beta hebt gespeeld kun je een gouden motorcross-helm op het hoofd van je personage schuiven. Via het hoofdmenu kun je de Ubisoft Club aanklikken en de buit binnenhalen. Time to shine, boys and girls!

  Meer na The Crew 2 tips? Lees de review!

  Weet jij nog niet zeker of je de nieuwe racegame van Ubisoft in huis moet halen? Dan is hier onze The Crew 2 review te lezen. Daarin leggen we uitgebreid uit wat je van het spel kunt verwachten.

  The Crew 2

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.