Beste Netflix soundtracks - De beste Netflix muziek uit 2018

  Wat is een goede serie zonder een goede soundtrack? Muziek is ontzettend belangrijk in series en op Netflix staan er meer dan genoeg met een top soundtrack. Maar de besten moeten toch op een rijtje worden gezet en dat hebben wij voor jullie gedaan. Dit is de top 10 beste Netflix soundtracks van series!

  Netflix

  5. Jessica Jones

  Jessica Jones is een ontzettend spannende serie en de soundtrack sluit hier dan ook perfect op aan. Jessica Jones is een spannende thriller/dramaserie van Marvel. In de serie volgen we Jessica, een privédetective met superkrachten die voor allerlei obstakels komt te staan. Tijdens Jessica's zenuwslopende achtervolgingen en gevechten horen we dan ook de spannendste muziek, perfect in beeld gebracht door componist Sean Callery.

  Dat Sean Callery de componist is achter deze geniale serie, verbaast ons niets.Hij heeft namelijk meerdere Emmy's gewonnen voor zijn werk voor Jessica Jones. Ook heeft hij de intro geschreven voor deze Netflix Original. Bekijk hem bovenaan deze pagina!

  4. The End of the F***ing World

  De soundtrack van deze serie is anders dan anders en juist daarom vinden wij hem zo leuk. Als je de serie hebt gezien, dan weet je dat het sfeertje een beetje old school is en dat hebben de makers van de show ook zeker laten blijken uit de soundtrack. Het bekendste nummer uit de show is misschien wel Laughing on the Outside, een nummer wat origineel werd uitgebracht in 1962.

  En zo zijn er nog veel meer van dit soort nummers en dat is ook wel eens leuk, anders dan andere series! De nummers voegen ook echt wat toe aan de serie en wij op de redactie zijn om. Zeker een aanrader!

  Netflix

  3. Glow

  Deze serie speelt zich af rondom Ruth, een actrice die momenteel zonder werk thuis zit. In een vrouwenworstelcompetitie ziet ze een kans om toch nog beroemd te worden en deze kans grijpt ze dan ook maar al te graag aan. Ruth droomt ervan om beroemd te worden en past een vrolijke soundtrack dus goed bij deze serie. De soundtrack is vrolijk en er zitten echte meezingers tussen: daar worden we vrolijk van!

  In de serie komen vrolijke meezingers bij van onder andere Billy Joel, Madonna, Cindy Lauper en Barbra Streisand. Het tweede seizoen van de serie staat sinds kort op Netflix, dus genoeg kijk- en meezingplezier!

  Netflix

  2. 13 Reasons Why

  Selena Gomez is niet alleen zangeres, maar ook producer! Ze heeft niet alleen 13 Reasons Why geproduceerd maar ook de soundtrack heeft ze op zich genomen. En wat zijn we daar blij mee, want de soundtrack is top. Het tweede seizoen van de serie staat sinds kort op Netflix en kwam samen met het nummer Back to You, een nummer dat vandaag de dag ook in de top 40 staat en wat we vaak op de radio voorbij horen komen.

  Bij het release van het eerste seizoen scoorde Selena Gomez ook een hit: Kill Em With Kindness. Sinds we Selena kennen als zangeres en niet als producer, verbaasd het velen dat zij het brein is achter deze serie. Maar we zijn er juist blij mee: goede serie én een goede soundtrack!

  Netflix

  1. Luke Cage als afsluiter van de beste Netflix soundtracks

  En dan komen we aan bij de allerbeste soundtrack van Netflix: Luke Cage! De tweede serie van Marvel in deze top 10, met de allerbeste soundtrack op heel Netflix, wat ons betreft. Het tweede seizoen van de superhelden-serie staat sinds kort op Netflix en fans waren gelijk fan van de soundtrack: ijzersterk. Net zoals Luke Cage zelf.

  Een week nadat het tweede seizoen online ging, werd de soundtrack uitgebracht op vinyl en fans wilden hem massaal hebben. In de show horen we voornamelijk hip-hop beats van bijvoorbeeld Adrian Younge and Ali Shaheed Muhammad, wat perfect past bij de serie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.