Beste komedies van 2018 - Altijd blijven lachen met deze films

Article
maandag, 24 december 2018 om 16:14
xgn google image
Soms is het ook wel fijn om even een film te kijken waar je gewoon veel kunt lachen. Een film waar plezier centraal staat. Ook dit jaar zijn er weer een aantal van dit soort films in de bioscoop verschenen. Dit zijn de beste komedies van 2018.

5. Ant Man and the wasp

Deze film was in 2018 zeker geen kleine titel. Net als in de eerste Ant-Man is er in de film veel ruimte voor humor. Dat kan ook bijna niet anders met Michael Peña, die als Luis weer een topprestatie aflevert als komische sidekick.
Ook in de actiescenes is er genoeg te lachen. Het vergroten en verkleinen van alledaagse voorwerpen om vijanden het leven zuur te maken is ook een unieke kans voor de filmmakers om voor de meest bizarre situaties te zorgen. Wie vindt het nu niet leuk om tegenstanders het leven zuur te maken met levensgroot Hello Kitty speelgoed?
In onze review raden we aan om maagtabletten mee te nemen, om ervoor te zorgen dat je minder buikpijn hebt van het lachen bij deze film. We geven Ant Man and the Wasp dan ook een 8 als cijfer.

4. Game Night

Een gezellig, wekelijks spelletjesavond kan alleen maar voor plezier zorgen toch? In Game Night gaat deze spelletjesavond goed mis wanneer het spel dat ze spelen niet is wat het lijkt. Met zes competitieve spelers maakt dat niets uit en dat zorgt voor hilarische situaties.
In de film spelen ondere andere Jason Bateman (bekend van Horrible Bosses) en Rachel McAdams (Spotlight en Dr. Strange).
144125

3. Johnny English Strikes Again

Met Rowan Atkinson in de hoofdrol kan het bijna niet anders dat Johnny English Strikes Again wel in de lijst met beste komedies van 2018 moet staan. Dit is alweer het derde deel uit de serie, die een soort persiflage is op James Bond films. Je weet wat je kunt verwachten met veel actie en een klungelige geheim agent, maar dat maakt de pret er zeker niet minder om. Wie van droge humor houdt en altijd moet lachen om Atkinson zit met deze film zeker goed.
144126

2. Deadpool 2

De volgende film in de lijst met beste komedies van 2018 is Deadpool 2. Dit vervolg op het zo geliefde eerste deel bleek weer een goede werking te hebben op de lachspieren. Mede dankzij het goede acteerwerk van Ryan Reynolds, die het personage in elke scene hilarisch uit de hoek kan laten komen.
Ook de vele eastereggs in Deadpool 2 zorgen voor een lach op je gezicht. Hierbij moet wel gezegd worden dat je de easter eggs wel moet begrijpen, want anders is het lastig om erom te lachen.
In onze recensie gaven we Deadpool 2 een 8. We vonden dat het verhaal in vergelijking met het eerste deel een stuk beter is. Alleen was de film helaas niet zo verrassend en verfrissend als Deadpool.
144127

1. Ralph breaks the Internet

De laatste film van deze lijst met beste komedies van 2018 die we bespreken is Ralph breaks the internet. Deze familiefilm is geschikt voor jong en oud en zorgt ook nog eens voor een goede oefening op de lachspieren. Het eerste deel was al een feest om naar te kijken, maar ook dit vervolg mag er zeker zijn.
In onze recensie gaven we de film dan ook een 8.5. We vonden dat de film wat traag op gang kwam, maar uiteindelijk erg boeiend en vooral humoristisch werd.

Beste komedies van 2018

Dit was onze lijst met beste komedies van 2018. Bij welke film hebben jullie het meest gelachen dit jaar? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws