Foto: Warner Bros. Entertainment Inc

It: Chapter 2

Mensen zijn nog niet genoeg getraumatiseerd door de terrorclown genaamd Pennywise, er komt namelijk een vervolg op de horrorfilm. Vorig jaar kwam de remake van de originele film It uit, een verfilming van het boek van horror-meester Stephen King. De eerste hint naar een sequel werd al gegeven bij het einde van de eerste film, waar heel subtiel “It: Chapter One” werd geplaatst.

De volwassen versie van The Loser’s Club was in It: Chapter One nog niet te zien. Voor It: Chapter 2 is de cast voor de volwassen club al bekendgemaakt en is ook bekendgemaakt dat de jonge cast ook terug zal keren. Bill Skarsgård zal opnieuw de rol van Pennywise de clown aannemen.

Pennywise de clown komt elke 27 jaar terug om de riolen onveilig te maken. De originele It en de vernieuwde versie daarvan hebben al een hoop mensen de stuipen op het lijf gejaagd. Aangezien een hoop mensen, als ze die nog niet hadden, een clown-fobie hebben opgelopen van de film is de kans groot dat It: Chapter 2 een grote kans maakt om een van de beste horrorfilms van 2019 te worden.