Scoor deze Switch, PS5, PS4 en Xbox games nu met veel korting!

Article
zaterdag, 26 februari 2022 om 7:00
f1 2021 verstappenf1631540936
Dit jaar worden we weer gebombardeerd door een grote hoeveelheid nieuwe games. Wil je alleen niet de volle pond voor games betalen, dan kan je nu deze Switch, PS5, PS4 en Xbox games met veel korting scoren!

F1 2021

Het nieuwe Formule 1-seizoen gaat bijna weer van start en veel fans zullen staan te popelen om de auto’s weer over het asfalt te zien scheuren. Kan je echt niet meer wachten of wil je zelf ook ervaren hoe het is om in een razendsnelle bolide te zitten, dan kan je ook aan de slag met F1 2021. Helemaal nu de game in de aanbieding is bij Nedgame!
In F1 2021 kan je zelfs in een F1-bolide stappen als bijvoorbeeld Max Verstappen, Lewis Hamilton of Fernando Alonso, maar je kan daarnaast ook je eigen coureur aanmaken. Met je kersverse coureur kan je vervolgens meerdere F1-seizoenen achter elkaar spelen of online het tegen andere spelers opnemen.
Voor F1 2021 heeft Codemasters ook een gloednieuwe verhaal-modus gemaakt. Hierin krijgen spelers de fictieve coureur Aiden Jackson onder de knoppen, die de overstap maakt naar de Formule 1. Naast het rijden moet je ook voor de camera verschijnen en keuzes maken hoe je de auto wil aanpassen. Kan je dus niet wachten om weer F1-auto’s te zien scheuren, scoor dan nu F1 2021!
mariokart8deluxe 01f1605716925

Mario Kart 8 Deluxe

F1 2021 is niet de enige racegame die je momenteel met korting kan scoren. Ook Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch is namelijk in de aanbieding. Dat komt goed uit, want Nintendo komt binnenkort met nieuwe DLC voor de game, waarbij maar liefst 48 nieuwe banen worden toegevoegd aan de game!
Ook zonder de aankomende content is Mario Kart 8 Deluxe een uitgebreide game waar je je lang mee kan vermaken. Zo kan je alleen of met vrienden deelnemen aan verschillende Cups, die in 50cc, 100cc of 150cc kan houden. Natuurlijk heb je daarbij de keuze uit een heel scala aan karakters uit het Mario-universum en kan je je eigen voertuig in elkaar zetten.
Naast de klassieke races zijn er ook andere modi om te spelen. In Balloon Battle moet je bijvoorbeeld de ballonnen van je tegenstanders kapotmaken, terwijl Renegade Roundup de Mario-versie van is cops vs. robbers.
dark souls 3 expansion krijgt 3vs3 pvp 99403f1645803253

Dark Souls Trilogy

Deze week is eindelijk Elden Ring verschenen. Heb je alleen nog nooit een game van FromSoftware gespeeld en wil je bij de Dark Souls-reeks beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kan de Dark Souls Trilogy nu namelijk met veel korting halen.
Daarmee haal je een drietal geweldige avonturen in huis, waar je wel sterk voor in je schoenen moet staan. De Dark Souls games zijn namelijk behoorlijk uitdagend, met name tijdens de iconische bossfights. Er bestaat alleen bijna geen beter gevoel dat het verslaan van de bazen in Dark Souls, dus met dit bomvolle pakket heb je veel mooie uren om naar uit te kijken!
it takes twof1614606438

It Takes Two

Ben je op zoek naar een leuke game om samen met een vriend of vriendin te spelen, dan kan je bijna geen betere opties vinden dan It Takes Two. De naam van de game kan namelijk niet treffender zijn, omdat je It Takes Two alleen met twee spelers kan spelen.
In de game speel je als Cody en May, een getrouwd stel dat op het punt van scheiden staat. Hun dochtertje Rose is het daar alleen niet mee eens en wenst dat ze hun problemen kunnen overkomen. Dat triggert een magische spreuk, waardoor Cody en May in de poppen van Rose terecht komen.
Het is aan het stel om de verschillende obstakels in It Takes Two te overkomen en ervoor te zorgen dat ze weer in hun eigen lichaam terecht komen. Het avontuur is zo sterk, dat It Takes Two zelfs is uitgeroepen tot Game of the Year tijdens de jaarlijkse Game Awards!

Populair Nieuws