Vijf bekende personages die willen wij zien in Star Wars Jedi: Fallen Order

  Na de aankoop van Star Wars door Disney zijn de enige Star Wars games die zijn uitgekomen Battlefront 1 en 2. Nu krijgen we eindelijk weer een nieuw singleplayer avontuur in ons favoriete sterrenstelsel far, far away. Hopelijk zitten er in Star Wars Jedi: Fallen Order een paar oude bekenden. Dit zijn de vijf Star Wars personages waar wij op hopen.

  EA

  5. Barriss Offee als Inquisitor

  Als liefhebber van alleen de Star Wars-films zul je Barriss Offee waarschijnlijk niet kennen, maar in geanimeerde The Clone Wars serie speelde de Jedi een belangrijke rol. In de trailers voor Star Wars Jedi: Fallen Order zien wij een vijandelijke Inquisitor die wordt omschreven als ‘The Second Sister’. Volgens veel fans bestaat er een grote kans dat Bariss deze Inquisitor is en nu jaagt op Jedi.

  De reden dat Bariss nu een Inquisitor zou kunnen zijn is om wraak te nemen op de Jedi. In The Clone Wars zien we hoe ze zich tegen de Jedi keert omdat ze vindt dat de oorlog de schuld is van de Jedi en dat de Jedi de echte schurken zijn. Nadat ze de Jedi Temple aanviel met bommen werd ze gevangen gezet en verdween ze uit de serie. Deze nieuwe game zou een mooie kans zijn voor het personage om terug te keren voor haar ultieme wraak.

  Lucasfilm

  4. Obi-Wan Kenobi

  Na de tragische moord op alle Jedi in het heelal in de film Revenge of the Sith moest Obi-Wan Kenobi onderduiken op de woestijnplaneet Tatooine. Hier moest hij een simpel leven lijden om niet op te vallen en tegelijk waken over Luke Skywalker, de zoon van zijn voormalige beste vriend en leerling Anakin Skywalker.

  In Star Wars Jedi: Fallen Order volgen we het verhaal van een andere ondergedoken Jedi. Padawan Cal Kestis werkt nu op een sloopbedrijf dat schepen uit The Clone Wars uit elkaar haalt. We weten uit Star Wars Rebels dat Obi-Wan na ‘Order 66’ een bericht naar alle Jedi heeft gestuurd om ze te waarschuwen voor de massale zuivering. Misschien kan Cal Kestis in de game op zoek gaan naar Obi-Wan voor wat wijze raad?

  EA

  3. The Emperor

  Darth Sidious, oftewel The Emperor, is de reden dat bijna alle Jedi werden uitgemoord en de overlevenden verspreid over het heelal een anoniem bestaan moesten leiden. In de eerste trailer voor Jedi Fallen Order kunnen we hem al zien. Cal Kestis kijkt met woedende ogen naar het hologram waarop te zien is dat The Emperor Order 66 laat uitvoeren.

  Het is nog onduidelijk wat het precieze doel van Kestis in de game gaat worden. Vanwege de naam Fallen Order is het duidelijk dat de game in het teken staat van de gevallen Jedi Orde waar hij een deel van uitmaakte. Om de Jedi Order te wreken zou het heel goed kunnen dat hij The Emperor op gaat sporen om wraak te nemen.

  Lucasfilm/Disney XD

  2. Ahsoka Tano

  Ahsoka is een personage dat net als Barriss Offee in de geanimeerde The Clone Wars serie geïntroduceerd werd. Daarnaast verscheen Ahsoka in Star Wars Rebels, het vervolg op The Clone Wars dat zich een paar jaar voor de oorspronkelijke Star Wars trilogie afspeelt. Ze was de padawan leerling van Anakin Skywalker en speelde een grote rol in zijn leven. Vanwege het belang van het personage is het best vreemd dat ze buiten de series nooit in films of games is verschenen.

  Jedi Fallen Order is de perfecte kans voor Ahsoka om haar intrede in een Star Wars game te maken. Ze zou net als ze dat bij de rebellen heeft gedaan in Star Wars Rebels een goede hulp zijn voor Cal Kestis en al klopt het dat Bariss Offee ook in de game zit brengt dit extra emotie in het verhaal. Offee heeft Ahsoka namelijk tijdens The Clone Wars verraden.

  Lucasfilm

  1. Darth Vader

  Dit is misschien wel het meest iconische en populairste personage uit heel Star Wars. Darth Vader (Anakin Skywalker) wordt door George Lucas gezien als het hoofdpersonage van de reeks. Hij komt dan ook bijna in elke Star Wars film, game of serie voor. Het zou daarom niet verrassend zijn als hij een rol heeft in Star Wars Jedi: Fallen Order.

  Een andere grote reden waarom we Darth Vader in de game kunnen zien is dat hij er om bekend staat veel jedi te hebben opgespoord en vermoord. Daarnaast had hij het gezag over The Inquisitors en in de trailers kunnen we zien dat één van The Inquisitors waarschijnlijk de hoofdvijand van de game is.

  Star Wars Jedi: Fallen Order komt later dit jaar

  De nieuwe Star Wars singleplayer game komt uit op 15 november 2019. Binnenkort zullen we tijdens het EA Play event meer informatie krijgen over de game. Hopelijk krijgen we dan nieuwe gameplay en misschien zelfs wel beelden van één van de personages uit deze lijst te zien. EA Play 2019 begint op vrijdag 7 juni en eindigt op 9 juni.

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.