Lets Play: The Elder Scrolls Online: Elsweyr (Video)

  Vandaag spelen wij de derde uitbreiding van The Elder Scrolls Online, genaamd Elsweyr. Wij geven jullie een leuke en unieke kijk in het land van de Khajit. Wij gaan onze katachtige vrienden helpen met hun draken probleem in deze gloednieuwe Let's Play!

  Vandaag is The Elder Scrolls Online: Elsweyr dan eindelijk te spelen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij besloten de game gelijk te spelen om een eerste impressie van de game te krijgen. Benieuwd hoe het ons verging in de nieuwe uitbreiding van de MMORPG? Bekijk dan de video hierboven waarin wij alvast een paar quests spelen.

  The Elder Scrolls Online: Elsweyr gameplay

  The Elder Scrolls Online of ESO in het kort, is een MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game). Dit is de derde uitbreiding van het spel. Hiervoor namen wij een kijkje in Summerset, het land van de Altmer. Nu gaan we dus op avontuur in Elsweyr om de Khajit te helpen met een draken probleem. Deze keer alleen wel zonder dragonborn.

  In de nieuwe uitbreiding moet je ook helpen om een tiran van de troon af te halen. We laten je alvast een stukje van de game zien in deze nieuwe let's play. Natuurlijk hebben we niet alleen wat beelden van de game. Als je wil weten wat wij van de game vinden kun je de review van The Elder Scrolls Online: Elsweyr lezen.

  Elder Scrolls Online: Elsweyr

  Verkijgbaar vanaf 4 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.