Spannende Britse film His House nieuwe Netflix Original

Article
maandag, 26 oktober 2020 om 15:00
netflix mediaf1603464968
Tijdens deze coronapandemie blijft Netflix gelukkig niet stil zitten en ook nu is er weer een spannende nieuwe Netflix Original te zien. Deze meeslepende Engelse thriller His House was al te zien begin dit jaar op het Sundance festival, Netflix was hier zo van onder de indruk dat het bedrijf de rechten heeft gekocht en het eind oktober uit gaat brengen als Netflix Original.

Netflix probeert coronakijkers te behouden

Met name begin dit jaar is Netflix enorm gegroeid, en na negen maanden is er al bijna een recordjaar verbroken. Dit heeft er natuurlijk alles mee te maken dat mensen vanwege corona een stuk meer thuis zitten en weinig te doen hebben. Maar goed dan moet je als Netflix natuurlijk wel die mensen bij je zien te houden en daarom brengt Netflix de laatste tijd ook de ene na de andere film/ serie uit.
Zo kunnen we sinds kort genieten van de prachtige nieuwe Franse serie La Révolution, de boekverfilming van Rebecca of wat dacht je van de indrukwekkende Spaanse serie Someone Has to Die? Ook kunnen we met Netflix binnenkort lekker lachen met de nieuwe SpongeBob film, jawel die met Keanu Reeves.

Het nieuwe Britse bestaan is iets anders dan verwacht

En vanaf vrijdag 30 oktober kunnen we weer een nieuwe film verwelkomen, ditmaal één uit de Britse cinema. De thriller His House gaat over een stel uit Soedan dat vanwege een oorlog is gevlucht uit het Afrikaanse land. Na een lange reis komen ze terecht in een klein Brits dorpje waar ze hopen een nieuw leven te kunnen beginnen. Dit blijkt alleen een stuk moeilijker dan gedacht en er is ook nog iets duisters verborgen.
netflix media center 201023 145629f1603464996

De fraaie Britse cinema

De Britse cinema heeft naast His House al zeker wat pareltjes voorgebracht. Wat dacht je van de films van Harry Potter, de filmreeks die is afgeleid van de bekende boeken van J.K. Rowling zijn anno 2020 nog steeds onverminderd populair. In totaal zijn er maar liefst acht films van gemaakt. De films met Daniel Radcliffe, Emma Watson en Ruper Grin werden door de jaren heen negen keer genomineerd voor negen Oscars en wonnen daarnaast tientallen andere prijzen.
Maar ook de meeslepende serie Sherlock komt van Britse bodem. De serie is gebaseerd op de boeken van Sherlock Holmes uit de laten 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw en was een groot succes op de British Broadcasting Corporation. Mocht je de detectiveserie nog niet gezien hebben? Geen paniek hij is anno 2020 gewoon te zien op Netflix.
Ook de met de kenmerkende Britse humor heeft de Britse cinema zeker wart afgeleverd. Wat dacht je van de films en serie van Mr. Bean met ‘good old’ Rowan Atkinson. Of de hilarische, bizarre producties van de mannen van Monty Python, die met bizarre films kwamen als: The Holy Grail, The Meaning of Life en Life of Brian.
De nieuwe Netflix Original His House is vanaf vrijdag 30 oktober te zien op de populaire streamingsdienst.

Populair Nieuws