SoulCalibur 6 release - De verschillende modi op een rij

Article
woensdag, 17 oktober 2018 om 15:44
soul calibur 6 release de verschillende modi op een rij 140329 1
De SoulCalibur 6 release komt al snel dichterbij, want op 18 oktober kun je de game zelf in huis halen. Voor het zover is, wil je misschien wel weten wat je allemaal te wachten staat. Wij namen een kijkje en dit zijn alle verschillende modi die in SoulCalibur 6 zitten!
In totaal staan er maar liefst zes verschillende modi op je te wachten, waaronder twee verschillende verhaalmodi. Natuurlijk kun je het ook gewoon tegen elkaar opnemen door samen op de bank tegen elkaar te knokken of online. Er is alleen nog meer te vinden in de SoulCalibur 6 release.

Het verhaal van Soul Chronicle

Voordat we je alles gaan vertellen over de andere nieuwe modi, beginnen we eerst bij het verhaal. Er zijn namelijk twee verschillende verhaalmodi te vinden, waarbij we eerst de traditionele blootleggen. In Soul Chronicle kun je namelijk verschillende verhaallijnen spelen, want ieder personage heeft zijn of haar eigen verhaallijn.
Zo kun je met de bekende veteraan uit SoulCalibur Heishiro Mitsurugi op pad of kun je kiezen voor nieuwkomer Geralt of Rivia. Als die naam je bekend in de oren klinkt, komt dat doordat het de bekende Witcher uit de drie The Witcher-games is. Hij is in de wereld van SoulCalibur beland en wil eigenlijk alleen maar zijn weg terugvinden, maar daarvoor moet hij wel wat koppen laten rollen.
140330

SoulCalibur 6 release bevat Libra of Souls

Soul Chronicle mag je dan met bekende personages laten spelen, maar datzelfde geldt niet voor Libra of Souls. In deze verhaalmodus creëer je namelijk je eigen personage met zijn of haar eigen speelstijl. Als je merkt dat je van snelheid en lange afstand houdt, kun je je personage hierop aanpassen.
Wanneer je vervolgens de modi speelt, kun je gedurende het verhaal een aantal keuzes maken die invloed hebben op de rest van het verhaal. Je kunt namelijk aan je keuzes zien of je de goede of slechte route kiest, waarbij je vervolgens extra missies kunt vrijspelen. Naast dat de keuzes die je maakt een RPG-element zijn, is er nog één te vinden in Libra of Souls.
Door missies te volbrengen verdien je namelijk ervaringspunten die ervoor zorgen dat je personage een hoger level kan bereiken. Hierdoor word je sterker en speel je bijvoorbeeld nieuwe wapens vrij. Het is een goede manier om de SoulCalibur 6 release nog interessanter te maken voor nieuwkomers die wel een beetje van RPG’s houden. Het is natuurlijk niet een RPG zoals The Witcher 3: The Wild Hunt, maar het is leuk om een paar elementen terug te zien in de vechtgame.
140331

Frankenstein maken

Dat je je eigen personage kunt maken in SoulCalibur is niet iets nieuws. De SoulCalibur 6 release borduurt in dat opzicht voort op het vorige deel, maar brengt wel een nieuw element. In de Creation modus van SoulCalibur 6 kun je namelijk ook het ras van gastpersonages gebruiken om je eigen personage te maken.
Het betekent dat je de mogelijkheid hebt om je eigen personage te maken dat de vechtstijl van Geralt of Rivia heeft bijvoorbeeld. Het is dan ook fijn om te zien hoe een reusachtig roze monster met blauwe afro het opneemt tegen een serieus personage uit de game. Elk onderdeel is namelijk aan te passen, van ras tot lengte en van haar tot stem. Niets is heilig en dat is heerlijk.
140332

In mysterie gehuld

Naast de twee verhaalmodi en een Creation-modus zijn er nog drie andere modi te vinden in SoulCalibur 6. De SoulCalibur 6 release bevat namelijk ook nog een Battl optie die onder te verdelen is in Training, Versus en Arcade modus. Helaas was het niet mogelijk om de modus te spelen, waardoor deze voor nu nog in mysterie gehuld blijft.
Datzelfde geldt ook voor de Network- en Museum-modi, want ook die waren niet speelbaar. Nou spreekt die eerste modus wel redelijk voor zich, want de Network-modus is het online aspect van Soul Calibur 6. De laatste modus, Museum kent helaas een stuk minder details, maar een recente trailer van TGS toont aan dat hier concepten van de game en personages in groter detail te zien zijn.
Mocht je nog meer willen weten over SoulCalibur VI? Dat kan, want er zijn genoeg features die SoulCalibur VI uniek maken die we hebben mogen ontdekken tijdens gamescom 2018. De Soul Calibur 6 release vindt plaats op 19 oktober, want dan komt de game uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Populair Nieuws