Red Dead Redemption 2 unieke wapens - Zo krijg je ze

  Nadat Rockstar jarenlang bezig is geweest met het maken van Red Dead Redemption 2, kunnen we eindelijk genieten van de game. Als je op jacht bent naar de juiste wapens in de game kan een overzicht best handig zijn. Hier lees je over alle Red Dead Redemption 2 unieke wapens en hoe je ze kunt ontgrendelen.

  Wapens, het is een belangrijk deel in een game als Red Dead Redemption 2. Je wilt natuurlijk wel de beste wapens die er zijn. Soms kun je deze gewoonweg op de map vinden en soms moet je er iets meer moeite voor doen. Wij helpen je graag met het zoeken naar de unieke wapens in Red Dead Redemption 2.

  Ben je een echte fan van Red Dead Redemption 2 of heb je de game juist nog niet? Je leest in onze Red Dead Redemption 2 review waarom de game een 9.8 verdient.

  GTA Online wapens

  Wapens zijn in Red Dead Redemption 2 bijna overal te vinden. Bepaalde wapens zitten wel in het spel, maar deze moet je eerst activeren voordat je ze kunt verkrijgen. Zo zijn er wapens die je alleen kunt vrijspelen als je Grand Theft Auto Online hebt.

  • Stone Hatchet: In GTA Online wordt er een bounty gegeven door Maude Eccles. Verzamel vijf bounties en breng ze naar Maude. Alleen dan geeft zij jou de coördinaten van de Stone Hatchet. Toch zit er een maar aan: je moet daarna de Kills Challenge voltooien om dit wapen te kunnen bemachtigen in de game.
  • Double-Action revolver: Om deze missie te beginnen moet je in GTA Online je e-mail afspeuren voor een berichtje van vanderlinde@eyefind.com. Hierin staat de eerste hint. Zodra je gaat speuren en het juiste pad volgt, kom je terecht bij een schatkist met daarin de Double-Action revolver. Als je dit wapen volledig wil gebruiken moet je eerst 25 headshots maken. Tijd om je schietkunsten op de proef te stellen.

  Unieke wapens in de open wereld van Red Dead Redemption 2

  Wapens kun je ook vinden in de open wereld, maar vergis je niet. Het vinden van deze wapens kan nog best een grote klus zijn! Daarom helpen we je een handje.

  • Rare Rolling Back Rifle: Dit is een scherpschuttersgeweer uit het Wilde Westen. Je komt dit wapen tegen aan het einde van de missie “Magicians for Sport”. Het ligt bij een lichaam van één van de ontvoerders van jouw bondgenoot. Je moet wel elk lichaam afgaan om uiteindelijk het wapen te vinden. Dit is meer een toevoeging na een missie dan dat je echt op pad moet gaan om te speuren.
  • Rare Shotgun: Spelers moeten eerst een kluizenaar opsporen in een grot. Je vindt de grot in het uiterste westen van de kaart. Je zou ook naar Big Valley kunnen gaan en vanuit daar richting het noordwesten lopen. Om het wapen te krijgen moet je de kluizenaar uitschakelen.
  • Rare Double Barrel Shotgun: Het wapen is niet makkelijk te vinden. De man die het wapen heeft woont in een huis in het bos. Dit zal ongeveer ten noorden van Annesburg (New Hanover) zijn, in de buurt van Manito Glade. Zodra je het huis benadert begint de man op je te schieten. Je moet de man eerst doden en meteen het wapen van het lichaam pakken. Je hebt namelijk maar één kans en als de man jou eerst dood kun je het wapen later niet meer krijgen.
  • Ancient Tomahawk: Om deze oude bijl te verkrijgen moet je naar het noordoostelijke deel van Calumet Ravine. Hier vind je een oud oefenveld met meerdere palen. Tegen één van de palen ligt een doelwit en hier tref je ook de bijl aan.
  • Hunter Hatchet: Om het wapen iets makkelijker te vinden kun je een waypoint plaatsen onder de 'k' in Window Rock. Hier zal je een huis vinden met een boomstronk ernaast. In de boomstronk zit de bijl, dus je hoeft gelukkig niet een heel avontuur te beginnen om dit wapen te vinden.
  • Viking Hatchet: Het kan zijn dat het wapen je bekend voor komt. Het is namelijk een onderdeel van de Viking-uitrusting. De locatie waar je de bijl vindt is Old Tomb, iets ten noordwesten van de stad Annesburg. In het graf kun je bij het middelste altaar de bijl oppakken.
  • Broken Pirate Sword: Dit is een sterk slagwapen, ook al is het een beetje stuk. Om het wapen te vinden moet je naar de eilanden gaan die te zien zijn vanaf de brug ten zuidwesten van Saint Denis. Het gebied zit vol met alligators, dus pas wel op dat je niet spontaan gegrepen wordt. Wanneer je een kapotte boot tegenkomt zit je goed. Daar vind je een schedel, enkele botten en het zwaard.

  Gunslinger side quest

  Er zijn vier pistolen die je kunt krijgen vanwege een missie genaamd “The Noblest of Man and a Woman”. Om deze missie te starten moet je praten met een man in de tweede salon in Valentine. Zijn naam is Calloway.

  In eerste instantie hoor je het verhaal van degenen die het pistool vasthouden, maar vaak moet je ze daarna doden om het pistool te kunnen pakken. Let wel op dat je deze unieke wapens in Red Dead Redemption 2 maar één keer kunt bemachtigen. Wanneer je de vijand dood, moet je het wapen meteen van het lichaam halen.

  • Midnight’s pistol: Om dit pistool te claimen moet je Billy Midnight opjagen en doden. Het pistool heeft een gouden gravering en heeft hogere statistieken dan het gemiddelde voor fire rate, reload en accuracy.
  • Flaco’s revolver: Je kunt de revolver van het lichaam van Flaco Hernandez pakken, zodra je hem hebt gedood.
  • Granger’s revolver: De revolver is niet zo goed als de vorige, Flaco’s revolver, maar het is een prima wapen en zeker een aanwinst voor wie alle wapens wil hebben. Je krijgt dit wapen zodra je Emmet Granger dood.
  • Calloway’s revolver: Het laatste unieke wapen van deze zijmissie is Calloway’s revolver. Zodra je deze missie hebt voltooid krijg je dit wapen. Er zit een grappig detail bij: het heeft een gravering van Canis Cane Edit. Dit is een Easter Egg naar een andere franchise van Rockstar: Bully.

  Red Dead Redemption 2 unieke wapens gehaald

  Voor je avontuur in Red Dead Redemption 2 is het verstandig om de beste wapens te hebben, dus waarom niet deze unieke wapens? Heb je naast deze unieke wapens de easter-eggs in Red Dead Redemption 2 al gevonden?

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.