Adult Swim brengt anime Rick & Morty short film uit

  Rick & Morty is in korte tijd razend populair geworden, maar fans van de serie moeten nu een lange tijd wachten op het volgende seizoen. Om het wachten iets dragelijker te maken heeft Adult Swim een short film van Rick & Morty uitgebracht.

  Adult Swim

  De korte film over Rick & Morty is niet gemaakt door de officiële studio, maar door Sola Entertainment en Telecom Animation FIlm. Het is niet de eerste keer dat Adult Swim producties van andere makers over Rick & Morty heeft gedeeld en de zender omarmt duidelijk het fanmade materiaal.

  In de short film, getitled Rick & Morty vs. Genocider reizen de titelfiguren af naar Tokyo om daar af te rekenen met de villain. Het gebruikelijke stijltje van de serie is alleen omgewisseld voor een meer anime stijl en ook spreken de karakters geen Engels, maar Japans. Ondanks dat de film maar acht minuten duurt is er duidelijk veel tijd in gestoken.

  Spijt van opzet Rick & Morty seizoen 4

  Het uitbrengen van de korte film is onderdeel van een evenement die afgelopen weekend werd gehouden over Rick & Morty. Zo heeft co-creator Justin Roiland laten weten dat hij geen fan is van de release structuur van Rick & Morty seizoen 4, dat meldt Dark Horizons. Roiland had liever het hele seizoen in één keer uitgebracht, in plaats van de afleveringen uit te smeren over twee periodes. Hij weet daarnaast niet wat het releaseplan zal zijn voor de komende seizoenen.

  De populaire show zal in ieder geval niet snel stoppen. Adult Swim heeft namelijk maar liefst zeventig nieuwe afleveringen besteld vorig jaar. Als de serie vasthoudt aan de tien afleveringen per seizoen, dan zal Rick & Morty in ieder geval tot seizoen 10 doorgaan. Voor fans van de show is er dus nog genoeg om van te genieten in de toekomst.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.