5 tips om snel te levelen als Naturalist in Red Dead Online

  Met de Naturalist hebben spelers in Red Dead Online een nieuwe rol om te levelen. Maar hoe doe je dat het snelst? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet om zo snel mogelijk Rank 20 te worden met de Naturalist.

  Focus op één territorium

  Eén van de beste manieren om ervaringspunten te verdienen in Red Dead Online met de Naturalist is door een sample van een dier te verzamelen en die te verkopen aan Harriet voor een stamp. Heb je een stempel van alle dieren in één collectie, dan kan je die weer inleveren bij Harriet voor een flinke XP boost.

  Het maakt alleen niet uit of je verschillende collecties inlevert bij Harriet of dat je steeds dezelfde regio gebruikt. Kies daarom een territorium uit waarbij het makkelijk is om de verschillende dieren te verdoven en samples verzamelen. Onze aanrader is de Grasslands, met dieren die vrij goed te spotten zijn en niet al te moeilijk zijn om te verdoven.

  Verkoop met mate

  Bij het inleveren van samples bij Harriet krijg je eenmalig een stempel. Het maakt niet uit of je er meteen tien inlevert - het maximum van een bepaalde sample dat je bij je kan dragen - of dat je er eentje deponeert bij de dierenvriend.

  Ons advies is daarom om eerst één of twee territoria uit te kammen en te farmen, zodat je genoeg samples hebt om meerdere collecties compleet te maken. Ben je daar eenmaal mee klaar, dan ga je naar Harriet toe om steeds één sample te verkopen van een dier. Vervolgens heb je genoeg stempels om een collectie in te leveren en dan kan je meteen weer de volgende set aan samples inleveren. Op die manier hoef je maar één keer te reizen en kan je razendsnel door de rangen van de Naturalist stijgen.

  Ga niet zelf kogels maken

  Wanneer je stijgt in level krijg je op den duur ook toegang tot de nieuwe mogelijkheden van de Naturalist. Eén van de upgrades is de Sedative Ammo Pamphlet. Met het recept kan je zelf de verdovende munitie maken die je nodig hebt om dieren in slaap te sussen.

  Dat klinkt als een geweldige toevoeging, maar dat is het niet. Het kost namelijk veel meer geld en tijd om de kogels te maken, dan terug te gaan naar Harriet en daar nieuwe kogels in te slaan. De ingrediënten die je namelijk nodig hebt, moet je eerst halen bij de rondreizende Madam Nazar en die zijn relatief gezien niet bepaald goedkoop. De Sedative Ammo voor de Varmint Rifle is ondertussen te koop voor een appel en een ei. Bespaar jezelf dus een hele hoop moeite en tijd en laat het recept links liggen.

  Richt je op legendary animals

  Wanneer je Rank 5 bent geworden met de Naturalist kan je beginnen met Legendary Animal Missions bij Harriet. Tijdens deze missies word je op pad gestuurd om bijzondere dieren te spotten die zeer zeldzaam zijn. Als het je lukt om het dier te verdoven en een sample te verkrijgen, dan zal Harriet je daar rijkelijk voor belonen.

  Heb je dus toegang gekregen tot de Legendary Animal Missions, dan is het een goed idee om die vaak te doen. Wanneer je eenmaal een beetje leert kennen waar de verschillende dieren zich schuilhouden, dan zal je op een gegeven moment fietsen door de levels van de Naturalist.

  Maak gebruik van de Free Roam Missions

  Een nieuwe rol betekent natuurlijk ook nieuwe Free Roam Missions en met de Naturalist is dat niet anders. Wij raden je aan om je ogen goed open te houden als één van deze missies begint. Je krijgt er namelijk niet alleen een flink zakcentje voor, je kan ook veel ervaringspunten verdienen voor je rol.

  Tijdens de speciale Free Roam Missions van de Naturalist verschijnen er namelijk vrijwel altijd legendary animals. Het is soms even goed zoeken, maar met een beetje geluk kan je samples van de bijzondere dieren verzamelen en ben je misschien nog wel sneller dan een Legendary Animal Mission. Als je vrienden hebt om de missies samen uit te voeren, dan gaat dat zelfs nog een stuk sneller.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.