Red Dead Online details - Wat je kan verwachten, gameplay modes en meer

  Na de release van Red Dead Redemption 2, is de hype onder fans alleen nog maar groter geworden. Er zal binnenkort een Red Dead Online bèta zal beschikbaar zijn voor alle spelers die de game hebben gekocht, zolang je een Xbox Live- of PlayStation Plus abonnement hebt. Wij hebben alle Red Dead Online details voor je op een rijtje gezet.

  Wanneer start de Red Dead Online bèta?

  Een van de belangrijkste Red Dead Online details, is dat het een online multiplayer feature van de game zal worden. Er is op dit moment nog niet veel informatie over onthuld, dus we weten nog geen concrete datum. Wel heeft Rockstar bekendgemaakt dat de online feature vanaf november beschikbaar zal zijn.

  Als we kijken naar GTA, is het dan ook niet verrassend dat er later deze maand een Red Dead Online bèta van start zal gaan. Twee weken na de release van GTA V, introduceerde Rockstar de online modus van die game, GTA Online. Er gaan op dit moment geruchten rond dat de Companion App, die recent voor Red Dead uitkwam, ook een onderdeel van de multiplayer functie wordt en ervoor zorgt dat spelers tegen elkaar kunnen pokeren.

  Red Dead Online zal waarschijnlijk vergelijkbaar worden met GTA Online. Het zal een open wereld worden, met trophies en achievements. Hier kan je allerlei taken en missies uitvoeren, waarmee je geld en XP verdient. Hiermee kan je uiteindelijk nieuwe items aanschaffen.

  Red Dead Online paarden en voertuigen

  Los van de bèta details in Red Dead Online, hebben we ook meer informatie over paarden en voertuigen. Zo'n open wereld met NPCs en andere spelers klinkt leuk, maar wat voor paarden en voertuigen kan je nou eigenlijk gebruiken? Recent hebben dataminers gevonden dat het misschien mogelijk gaat worden om net als in GTA je eigen voertuigen te hebben.

  Dit zou voor de online modus gelden, want in de singleplayer modus is het momenteel nog niet mogelijk om voertuigen of huizen aan te schaffen. Rockstar heeft dit nog niet bevestigd. Hieronder vind je een overzicht van alle gelekte paarden en voertuigen in de online modus.

  Voertuigen:

  • Horse Cart
  • Small Coach
  • Chuck Wagon
  • Chuck Wagon with a Gatling gun attached
  • Supply Wagon
  • Utility Wagon
  • War Wagon

  Paarden:

  • Hungarian Half Bred
  • Missouri Fox Trotter
  • Dutch Warmblood
  • Turkoman

  Gameplay modes

  Er gaan verschillende geruchten rond over gameplay modes in Red Dead Online. Het zou gaan om drie modi: Money Grab, Battle Royale en Revive & Survive. Bij Money Grab geeft de naam al een beetje weg wat je moet doen. In deze modus moet je zakken geld zo snel mogelijk naar je kamp brengen. Bij Revive & Survive nemen twee teams het tegen elkaar op in een deathmatch. Teamgenoten die gewond zijn kan je binnen een bepaalde tijd reviven. Over de Battle Royale-modus is nog geen informatie vrijgegeven.

  Vanwege alle populariteit die de game met zich meebrengt, kunnen we verwachten dat er updates en nieuwe content komt, naarmate de tijd vordert. Er zal een dag en nacht cirkel zijn, waar de NPCs op zullen reageren. Zo zie je dat sommige personages ‘s ochtends hun winkel zullen openen en ‘s avonds zullen sluiten. Alsof de game nog niet realistisch genoeg was, geeft deze extra detail de game net even iets meer sfeer. Wij waren erg positief over de game. Je leest onze mening in onze Red Dead Redemption 2 review.

  Exclusieve content

  Verder is een van de details in Red Dead Online dat er exclusieve content is. Deze tijdelijke exclusieve content is aangekondigd voor PlayStation 4. Spelers in het bezit van een PlayStation 4 krijgen bepaalde items bij de start van Red Dead Online. Na 30 dagen zal de content ook voor Xbox One beschikbaar zijn. Het is inmiddels bekend wat de items inhouden. Een overzicht daarvan vind je hieronder.

  • Red Chestnut Arabian horse: Een snel paard, dat een klasse boven de standaard wilde paarden staat. Het dier heeft betere prestaties dan andere paarden van het eerste niveau.
  • Alligator Skin Ranch Cutter Saddle: Dit zadel zorgt voor een hogere topsnelheid en laat je paard sneller sprinten. Een verbetering vergeleken met het basis zadel dat voor alle spelers beschikbaar zal zijn bij de lancering van Red Dead Online.
  • High Roller Double-Action Revolver: Een snelle revolver met mooie graveringen. Het wapen is sneller dan alle andere revolvers. Ook komt er een unieke speelkaart bij.
  • Grizzlies Outlaw Outfit: Er is nog niet veel informatie beschikbaar over deze outfit.

  Nieuwe content

  Red Dead Online details

  De online modus ondersteunt 2 tot 32 spelers, wat het dubbele aantal spelers is vergeleken met de multiplayer-modus in 2010. Ook zegt de bundel dat je minimaal 105 GB nodig hebt om de game te installeren. Er is genoeg te doen in dit meesterwerk van Rockstar. Met alle nieuwe content die eraan zit te komen, hoeft niemand zich te vervelen! Benieuwd naar wat social media van de game vindt? Wij hebben de leukste Red Dead Redemption 2 reacties speciaal voor jou op een rijtje gezet.

  Welke details van Red Dead Online trekken jou het meest aan? Laat het weten in de comments.

  Red Dead Redemption 2 is beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.