Reageer en Win: Master Assassin Ezio Figurine

Article
vrijdag, 21 januari 2022 om 17:00
master ezio assassin figurinef1642764820
Eén van de meest populaire protagonisten uit de Assassin's Creed-franchise blijft ongetwijfel Ezio Auditore da Firenze. Voor de fans van de assassin hebben we deze week een heel toffe prijs, want we geven in de Reageer en Win een Master Assassin Ezio Figurine weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op bioscoopkaartjes en goodies van Spider-Man No Way Home. Daarvoor moesten jullie reageren op drie verschillende artikelen.
De winnaars van het Spider-Man No Way Home-pakket zijn geworden... DaniNo en lizwil!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win - Master Assassin Ezio Figurine

De Assassin's Creed-franchise is enorm populair en Ubisoft blijft fans dan ook verwennen met nieuwe games en content. Zo komt in maart de Dawn of Ragnarök-uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla uit, maar in februari lanceert al de Ezio Collection voor de Nintendo Switch. Met de game-collectie kunnen spelers voor het eerste de legendarische trilogie met Ezio Auditore da Firenze spelen op de Nintendo Switch. Om dat te vieren geven wij in samenwerking met Ubisoft een heel toffe prijs weg, namelijk een 24 centimeter hoge Master Assassin Ezio Figurine!
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws

Laatste Reacties